Lasting innhold ...

Eva Bratholm

Eva Bratholm

Svært engasjerende foredragsholder med bakgrunn som journalist, politisk reporter og utenlandkorrespondent!

Eva Bratholm er konferansier og debattleder. Hun bruker både humor, kunnskap, revolverspørsmål og hyggelig dannelse i sine oppdrag. Som foredragsholder har hun både lang og bred erfaring. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eva Bratholm har vært politisk reporter og programleder i NRK i 15 år, derav fire år som NRKs Washington korrespondent. Hun har ledet TV-programmet Bokbadet  på NRK 2 og flere andre store tv-sendinger.

Eva har vært kulturredaktør i Dagbladet og avisens korrespondent i New York.

Eva Brathom foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Eva Bratholm foredrag

  1968, året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann

  1968 var breddfullt av dramatiske hendelser og omveltninger i store deler av verden. Mange husker kanskje best drapene på Martin Luther King og Robert Kennedy, invasjonen i Tsjekkoslovakia, opptøyene i Paris, Biafra-krisen, Tet-offensiven under Vietnamkrigen … men det var også året da musikalen Hair og  Beatles «The White Album» kom ut. Og i Norge giftet daværende kronprins Harald seg med Sonja,  Jackie Kennedy ble Onasiss, mens Phillips bekreftet det første oljefunnet i Nordsjøen.

  En rekke andre store og små begivenheter skulle også komme til å sette sitt preg på 1968. Journalistene og forfatterne Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen har dykket ned i disse historiene fra vår ganske nære fortid, og gir oss i dette foredraget et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av, på godt og på vondt. Bratholm og Larsen har også skrevet og utgitt en bok ved samme navn.

  Foredraget er illustrert med powerpoint og tar publikum med på en spennende reise 50 år tilbake.

   

   

  Eva Bratholm foredrag

  Konferansier og debattleder

  • Eva er en trygg los gjennom hele konferanser, leder paneldebatter og tar intervjuer på scenen.
  • Hun bruker både humor, kunnskap, revolverspørsmål og hyggelig dannelse i sine oppdrag.
  • Eva kan også være konferansier og debattleder på engelsk.

   

  Eva Bratholm foredrag

  50 Shades of Donald Trump

  • Hvem er han, denne politiske anti-politikeren som «elsker» vanlige amerikanere og «hater» det han mener er en korrupt elite i hovedstaden? Presidenten som får oss til å våkne med et rykk og gå inn på nettavisene hver morgen, for å få med oss siste Trump-nytt.
  • En vellykket eiendomsmogul eller en kynisk konkursrytter? Sjarmerende kvinnebedårer eller slibrig mannssjåvinist? En vaskekte newyorker med kjappe replikker og treffende karakteristikker,  eller en mann som sparker nedover og ikke eier folkeskikk? Og hva med kona hans, Melania, hvordan vil hun sette sitt preg på Det hvite hus?
  • Donald Trump kan fikse ting. Han vet hvordan det skal gjøres. Han er smart. Han er en vinner. Alt ifølge ham selv!
  • Meningene er mange og sterke om den sammensatte og uforutsigbare TV-kjendisen,  som utnyttet fjernsynets rampelys i valgkampen – for deretter å rakke ned på mediene  som han nå kaller «fiende av folket!». Derfor twitrer han hemningløst, for å kommunisere  direkte med velgerne.
  • De to tidligere USA-korrespondentene Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen vil belyse  – om ikke femti – så mange nyanser av Donald Trump.

   

  Eva Bratholm foredrag

  Presidentene og jeg

  • De beste, de verste, fruene deres og livet i Det hvite hus. Eva Bratholm kåserer, kommenterer og sprudler om dette. Selvsagt illustrert med et vell av bilder!
  • Hvordan er det i Washington med den «annerledes» presidenten Donald Trump og hans utradisjonelle liv? Han foretrekker cheeseburger og lett-cola på senga om kvelden. Han ser ofte ut som han kjeder seg og hadde kanskje ikke planlagt å vinne.
  • Deretter utvides perspektivet til å gjelde Evas favoritt-presidenter, hvem hun har møtt og hvilke som er ansett som historiens beste og verste presidenter.
  • Hva så med presidentfruene og deres hjertesaker?  Hvem det som egentlig trekker i trådene i Washington og hvordan fortoner familielivet seg i Det hvite hus? Det siste inkluderer både barn, kjæledyr, stil og hobbyer.
  • Hunder, katter, geiter, ponnier og vaskebjørner er noe av de kjæledyrene som har lekt på plenen i Pennsylvania Avenue 1600.
  • Dette Eva Bratholm foredrag tar oss med på en morsom, underholdende og kunnskapsrik reise i det innerste av amerikansk politisk liv.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Eva Bratholm

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Eva Bratholm