Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Styrk motivasjonen din både i det indre og ytre

Flamur Kastrati

Flamur Kastrati

Flamur Kastrati har spilt fotball på toppnivå i flere år på både landslag og en rekke Europeiske fotballklubber - fra dette har han lært om viktigheten av et godt tankesett.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Flamur Kastrati

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Flamur Kastrati er en norsk fotballspiller som for tiden spiller for Kristiansand Ballklubb. Han har gjentatte ganger spilt på det norske landslaget i fotball og har spilt for en rekke fotballklubber på toppnivå i Europa, blant annet, FC Twente og VfL Osnabrück.

Et foredrag med Flamur Kastrati gir deg:

 • Gode råd om hvordan du skaper og opprettholder motivasjon.
 • Lærdom om forskjellen mellom indre og ytre motivasjon og hvor viktige de forholdsvis er for resultater.
 • Et spennende foredrag med innsikt inn i en profesjonell fotballspillers karrière.

Allerede i 2007, da Flamur som 15-åring fortsatt gikk på Bjerke videregående skole, ble han lagt merke til av fotballklubber i Europa, og var på prøvespill hos både Chelsea FC og Derby County. I 2008 spilte han seg inn på Skeids A-lag i 2. Divisjon etter han ble tatt opp fra klubbens juniorlag samme år.

Karrièren til Flamur i den Europeiske scenen begynte i 2009 da det ble kjent at han ble kjøpt av den nederlandske klubben FC Twente. Handelen gikk for flere millioner kroner og siden spilte Flamur for flere andre klubber.

Vis foredrag med Flamur Kastrati

  Flamur Kastrati foredrag

  Hvordan gjøre Motivasjon til resultater

  I dette foredraget snakker Flamur om viktigheten av motivasjon og differansen mellom den indre motivasjonen og den ytre: og hvor essensiell den indre motivasjonen er for å skape resultater innen idrett. Flamur Kastrati er en av få eliteseriespillere som samtidig har UEFA B trenerlisens sammen med en toppidrettstilværelse.

  Flamur snakker om hvordan du selv kan finne utgangspunktet for din motivasjon og hva det er som motiverer deg. Det er ikke alltid like lett å vite hva det er som egentlig driver deg fremover, og hva du virkelig brenner for. Som både proff fotballspiller og trener, kjenner Flamur godt til hva som kjennetegner motivasjon og lidenskap. Han vet også hvordan man kan fokusere dette inn på et spesifikt mål for å yte bedre vet hjelp av en positiv mentalitet.

Uforpliktende forespørsel på Flamur Kastrati

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Flamur Kastrati