Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
profile-cover-generic-06
Frank Erichsen

Frank Erichsen

Kjent fra dansk TV som bonderøv er han ekspert på å leve det enke liv med selvforsyning på gården sin.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Frank Erichsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Opplev den sjarmerende Bonderøven Frank Erichsen fortelle om livet på gården med alle dets sider, og kom bak kulissene til det populære programmet ‘Bonderøven’, kjent fra dansk TV. Et Frank Erichsen foredrag har publikum i sin hule hånd og fyller alltid salen, uansett hvor han er på besøk.

Med sitt levende og troverdige foredrag gir Frank Erichsen publikum tips til et liv med selvforsynende landbruk, og underholder samtidig med historier fra de mange sesongene som hovedperson i det suksessfulle DR-programmet ‘Bonderøven’. Frank Erichsens foredrag egner seg spesielt til virksomheter, skoler, foreninger, biblioteker og opplysningsforbund.

Den gamle gården på Djurs, Kastaniegården, danner rammen om den populære tv-serien, hvor man følger Bonderøvens daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slaktes, det skal bygges og repareres, og det hele skal helst skje ved håndkraft. Det er definitivt nok å se, ikke minst fordi Frank samtidig også har kjæreste og barn.

Franks drøm er å drive selvforsynende landbruk og dermed oppnå et mer enkelt liv. Med en oppvekst i Agerskov i Sønderjylland, og et plot som han som tiåring selv kunne dyrke, har interessen for selvforsyning og landbruk alltid vært en del av han.

Programmet ‘Bonderøven’ som startet på DR2 var en av kanalens største suksesser noensinne. Den ble heller ikke mindre da programmet ble flyttet over på DR1, hvor det igjen oppnådde rekordhøye seertall. Danskene elsket det og DVD-utgaven av ‘Bonderøven’ ble da også den tredje mest solgte TV-serien i 2011. Foruten ‘Bonderøven’ medvirket Frank Erichsen også i programmet ‘Sådan er fædre på’ på DR2 og ‘Ugen med Clement’. I 2011 var han også medvirkende i Søren Ryges TV-program ‘Søren Ryge præsenterer’.

Frank Erichsen utga i 2011 boken ‘Det enkle liv – skritt på veien mot selvforsyning’, som senere i 2013 ble fulgt opp av boken ‘Det enkle liv – flere skritt på veien mot selvforsyning’. I begge bøker gir Bonderøven innsikt i hvordan man nærmer seg det enkle liv, hvordan man oppnår et godt liv gjennom selvforsyning, og ikke minst hvordan man kombinerer det daglige arbeidet med familielivet.

Med Frank Erichsen får du en inspirerende aften med en autentisk og populær foredragsholder som setter hverdagen i perspektiv.

Frank Erichsen foredrag kan holdes på dansk, eller god nok norsk til at alle henger med.

Vis foredrag med Frank Erichsen

  Frank Erichsen foredrag 

  Det enkle liv

  • Dette Frank Erichsen foredrag forteller om hvorfor han har valgt å beskjeftige seg med selvforsyning.  Da selvforsyning krever fysisk handling, kreves det også kunnskap. Kunnskap og dets  underfundige måte å utvikle seg på er derfor et gjennomgående tema gjennom hele foredraget.
  • Opplev en aften i selskap med Frank Erichsen og ‘leslibning’, franske gjetere, afrikanske bønder, amerikanske filosofer og russiske brønnebyggere, en demonstrasjon av nordiske øksetyper og mye mer.
  • Bonderøven forteller om både teori og praksis bak livet på Kastaniegården. Foredrag tar utgangspunkt i Frank Erichsens to bøker om ‘Det enkle liv’ og de mange opptakene til DR-programmet ‘Bonderøven’.
Uforpliktende forespørsel på Frank Erichsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Frank Erichsen