Lasting innhold ...

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Dette er ikke bare en foredragsholder som får dere til å grine av latter. Poengene hans blir hos lytterne lenge etter!

Freddy er humorveteran og var med på å starte stand-up miljøet i Norge på begynnelsen av nittitallet. Han har de siste årene holdt over 700 foredrag for næringslivet og offentlige etater.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Freddy Kjensmo har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet.

Kjensmo kaller seg ambassadør for tulle og finne-på-bransjen, og driver i dag Tullekontoret AS.

De siste ti årene har han spesialisert seg på humor for arbeidslivet, og er blant annet kjent for «Tid for tomgang: Et ANTI-motivasjonsforedrag». Foredraget har vært fremført for mer enn 600 offentlige og private foretak i inn- og utland, og sett av over 70 000 mennesker i Norge.

I tillegg til å ha turnert over hele Norge i en årrekke har Freddy skrevet flere humorbøker: «Jeg veit da f….spørsmål jeg aldri har fått svar på» (1994), «Spurviser» (1998), «Levende – vips død!» (2000), «Enda flere Spurviser» (2002) og «Spurviser Komplette værker etc.» (2006). Bøkene har solgt i flere opplag. I 2014 gav han også ut en egen reiseguide «Freddys New York» som fikk strålende kritikker.

Som tekstforfatter har Freddy Kjensmo bidratt til Hallo i uken, Reiseradioen, Nitimen, Humor X-tra og P4 på radio. For TV har han skrevet manus for blant annet Nytt på nytt, Senkveld, Best uten Ball, Hotell Cæsar, Bot og bedringHjelp jeg er hypnotisert og mange andre. Han leverer også tekster til kjente komikere og foredragsholdere.

Freddy veksler mellom å bo i Oslo og New York. Enkelte av innslagene, i hovedsak skjult-teater, kan derfor bestilles på engelsk.

 

  Freddy Kjensmo foredrag

  Grip dagen før du tar kvelden

  • Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da?
  • Freddy Kjensmo har holdt over 700 foredrag for næringslivet, organisasjoner og offentlig sektor. I det nye foredraget «Grip dagen før du tar kvelden» tar han utgangspunkt i egne erfaringer, og lærer bort enkle teknikker for å sette mer pris på livet og hverdagen. Med bøttevis av humor og selvironi inviterer han på en ærlig og morsom reise fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg, til å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser.
  • Enten du er ansatt, leder eller kollega – i dette nye og energiske foredraget lærer man effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og vi begynner å ta ting for gitt.
  • Et nyttig, tankevekkende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø såvel som medarbeiderdager eller konferanser hvor motivasjon og inspirasjon står i fokus.
   Varighet: 60 minutter.

   

  Freddy Kjensmo foredrag

  Tid for tomgang

  • Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.
  • Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden: Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er toppmotiverte folk hele gjengen.
  • Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuilding-aktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.
  • Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!
  • Få hjelp til å dele opp det faglige på en morsom måte.
  • En gøyal og annerledes måte å begynne igjen på etter lunsj.
  • Mye latter kan gi en myk start på dag to.

  Freddy Kjensmo foredrag

  SKJULT TEATER

  Freddy Kjensmo er foruten å være en mye brukt humoristisk foredragsholder, også en av de mest brukte innen det segmentet som kalles skjult teater. Her tror folk at de er med på noe ordentlig, men blir lurt. Det hele begynner troverdig og er relatert til det faglige programmet, men sklir etterhvert ut og blir både pinlig, morsomt og rart. Manus skrives alltid spesielt for hver anledning, og du som kunde må gjerne komme med ønsker og forslag.

   

  Freddy Kjensmo foredrag

  Kokken Bruce

  • Et splitter nytt skjult teater-konsept for neste gang ansatte er samlet til middag sammen.
   Etter at daglig leder eller lignende har ønsket velkommen til bords, kommer kjøkkensjefen Bruce ut for å presentere menyen.
  • På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger på en svært underholdende måte.
  • Etter hvert finner Bruce ut at det er så hyggelig i selskapet at han kommer ut fra kjøkkenet så fort han får sjansen. Enten det er for høre om maten er god, dele ut smaksprøver på nye retter, gå rundt og snakke og flørte eller la publikum ta kokkfie med ham – gjestene begynner etterhvert å sette pris på denne merkelige og hyggelige fremtoningen og alle hans påfunn og morsomheter. Bruce blir en del av selskapet.
  • Er det noen blant gjestene som har bursdag så har Bruce selvfølgelig fått med seg dette, og har planlagt en overraskelse. Skal det presenteres en taler eller andre innslag, er det heller ikke nei i Bruce sin munn hvis han blir spurt om å bistå med dette.
  • Etter hovedretten er tiden kommet for å avsløre at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. Han avslutter da det hele med et mini stand-up show til brakende applaus.
  • Her er en hel kveld med underholdning fra gjestene setter seg til bords og frem til desserten blir servert. Det beste er at folk ikke vet de blir underholdt en gang, de tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens kuleste kjøkkensjef. En garantert suksess!
  • Passer for små grupper fra 20 personer og opp til banketter med hundrevis av deltagere.

   

  TIPS
  Hvis arrangementet fortsetter dagen etter med faglig innhold, er det perfekt å starte dag to på en myk måte med Freddys superpopulære og latterfylte ANTI-motivasjonsforedrag.

   

  Freddy Kjensmo foredrag

  «ARBEIDS-PYSKOLOGEN» 

  • Denne langhårede karakteren egner seg glimrende i settinger hvor flytting eller omstilling på arbeidsplassen har vært eller er et tema.
  • Med teorier om innredning av arbeidsplassen etter feng shui-prinsipper og astrologi, praktiske og pinlige øvelser og dikt, får man her en god dose pinlighet blandet med mye humor.

   Freddy Kjensmo foredrag

  «BYRÅKRATEN»

  • Når Freddy Kjensmo kommer i dress med «byråkrat-sveis» er han gjerne utsendt fra et eller annet departement eller tilsyn.
  • Budskapet spisses slik at tilhørerne ikke tror sine egne ører, enten det gjelder nye og håpløse regler, mer papirarbeid eller at han plutselig forteller private ting om sin kone.

   

  Freddy Kjensmo foredrag

  «Alvorspraten»

  Et helt nytt og annerledes skjult teater-konsept fra Tullekontoret.

  • Komiker Freddy Kjensmo går undercover i en ekte politiuniform og lurer dine medarbeidere, kollegaer eller ansatte trill rundt.
  • Politimann Sverre Hermansen forteller at han leder et forebyggende prosjekt i politiet og kommer for å gi litt info og tips rettet mot deltagere innen konferansesegmentet. Uansett hvor man befinner seg i landet, spisses det hele slik at alvorspraten blir troverdig og passer lokalt. Hermansens form for public service begynner troverdig, men det skjærer raskt ut og blir både merkelig og morsomt.
  • Ikke minst da han mener han får øye på en kjenning i forsamlingen, som han arresterte for butikktyveri uken før. Når spenningen og intensiteten er på sitt høyeste, avsløres det hele til stor lettelse, applaus og latter. (Kan også fremføres på engelsk)
  • Passer perfekt for get together-treff, under aperitiffen eller som et gøyalt avbrekk i konferanseprogrammet.

   

  Freddy Kjensmo foredrag

  Stand-up og toastmaster/konferansier

  • Freddy Kjensmo leverer ofte pakker bestående av foredrag på dagen og underholdning på kvelden. Han har de siste ti årene vært en av landets mest brukte komikere på arrangementer for norsk næringsliv, både i og utenfor Norge.
  • Han er en samfunnsengasjert komiker og er kjent for intelligente, aktuelle og kvikke tekster og poenger som alle kan kjenne seg igjen i. Det er ikke uten grunn han blir kalt kongen av one-liners.
  • Når du engasjerer Freddy Kjensmo til ditt arrangement for å gjøre stand-up, vil han på bakgrunn av info han får i forkant ofte lage noen tekster spesialtilpasset hver enkelt arrangør. Tekstene hans beveger seg imidlertid ikke under beltestedet. Det som er vanlig er at han gjør showet under middagen og kommer inn mellom hovedrett og dessert.
  • Det er også mulig å bruke Freddy Kjensmo som toastmaster/konferansier under hele kvelden. Foruten å introdusere talere og innslag, presenterer han menyen på en morsom måte, gjør stand-up innslag og ofte dukker også hans alter ego Helmer opp.
  • Enten det dreier seg om gallamiddager, firmafester, kick-offs eller julebord så vil denne mannen garantert sørge for god mosjon av lattermusklene.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Freddy Kjensmo

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Freddy Kjensmo