Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

En av Norges mest allsidige artister med pep-talk til selvbildet

Guri Schanke

Guri Schanke

Skuespiller og artist som kjenner seg godt igjen i en tidspresset hverdag preget av prestasjonsjag og dårlig selvbilde.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Guri Schanke

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Guri Schanke er et kjent navn på den norske scenen. Hun har gjort det meste - spilt i teater, musikaler og TV-serier, for ikke å nevne hennes karrière som artist og husmor. I foredraget "Slapp av – det ordner seg" gir hun en oppløftende pep-talk til selvbildet.

Guri Schanke er en av Norges mest allsidige artister med erfaring fra musikaler, revy, show, konserter og foredrag.

Guri er kjent for sin teaterkarrière, særlig i revyer og musikaler. I tillegg til å ha spilt store roller i en rekke teaterstykker, har hun også vært med i TV-serier som Hotel Cæsar og TV2s Skal vi danse. I 2007 vant Guri Schanke den norske finalen av Melodi Grand Prix med låten «Ven a bailar conmigo».

Hun var i 1988 med i den norske oppsetningen av Les Misérables som Eponine. I 1990 spilte hun rollen Betty Løvberg i ABC-teater-oppsetningen av forviklingskomedien Den spanske flue. En av forestillingene er udødeliggjort gjennom NRK-opptak som fremvises hvert år i romjulen.

Hun har hatt stor suksess med Showgirls og Showgirls must go on, samt sitt Guri Schanke foredrag «Slapp av, det ordner seg!» på konferanser og eventer. I disse dager er hun aktuell med debutalbumet «Ut av mitt hjerte».

Guri Schanke foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Guri Schanke

  Guri Schanke foredrag 

  «Slapp av – det ordner seg»

  • Dette Guri Schanke foredrag, «Slapp av – det ordner seg», er en pep-talk for selvbildet og et treffsikkert skråblikk på hverdagen for de som føler seg fanget av prestasjonsjaget og tidsklemma.
  • Ved siden av teaterkarrièren er Guri også mor og husmor, og har fått kjenne på hva som skjer med kroppen når man kjører for hardt. Eller som hun selv sier: «Jeg har sjonglert både karrière, mann, barn, hus og hjem … ikke alltid med like stort hell. Kjenner godt til tidsklemma! Har vært i overkant bekymret og stressa. Er jeg flink nok med barna? Er jeg bra nok husmor? Er jeg bra nok i jobben? Liker folk meg hvis jeg ikke er bra nok? Liker jeg egentlig meg selv når jeg ikke er bra nok? Og hva er egentlig «bra nok»?
  • Hvem er egentlig fasiten for ditt liv? Alle andre, eller deg selv?
Uforpliktende forespørsel på Guri Schanke

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Guri Schanke