Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Inspirerende foredrag som berører, gleder og gir rom for ettertanke

Hanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde

Jurist, forfatter og tidligere toppleder hos Oslo-politiet som inspirerer, berører og gir rom for ettertanke.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste."

Wenche Jensen, Seniorrådgiver, Oslo - Norsk Sykepleierforbund Vis alle referanser

Et foredrag med Hanne Kristin Rohde gir deg:

 • Erfaringsbaserte foredrag fri for teori.
 • Ærlig og ekte fremstilling.
 • Foredrag som berører, gleder og gir rom for ettertanke.
Uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Hanne

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Hanne Kristin Rohde holder inspirerende erfaringsforedrag. Hun har en myk tilnærming til mennesket. Hun leverer foredrag som bringer verden fremover, noe annerledes, noe inderlig – med inspirasjon i front.

Et foredrag med Hanne Kristin Rohde gir deg:

 • Erfaringsbaserte foredrag fri for teori.
 • Ærlig og ekte fremstilling.
 • Foredrag som berører, gleder og gir rom for ettertanke.

Hanne Kristin Rohde har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.

Som toppleder bemerket hun seg som en tydelig, åpen og uredd leder som satte ord på de utfordringene politiet møter i sin hverdag. Hanne Kristin har ved flere anledninger uttalt til media at åpenhet og ærlighet er viktige verdier for henne som leder.

Hun er utdannet jurist, og startet yrkeskarrieren i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet. I 1989 begynte hun i politietaten.

I 2009 var Hanne Kristinen av flere nominerte til årets navn i VG og i 2010 ble hun kåret til årets Osloborger av Aftenpostens lesere. I 2011 ble hun kåret til årets råeste kvinne over 40 år av bladet Alt for damene, og i 2014 ble hun kåret til årets 3. modigste kvinne av magasinet TARA.

I juni 2014 sa Hanne Kristin opp sin stilling som toppleder i hovedstadspolitiet. Nå holder hun erfaringsbaserte, inspirerende foredrag og skriver kriminalromaner.

Hanne Kristin Rohde holder foredrag som er erfaringsbaserte, fri for teori, med en ærlig og ekte fremstilling som garantert rører og berører, gleder og gir rom for ettertanke. Tilbakemeldingene på foredragene hennes er solide!

Som krimforfatter har Hanne Kristin gjort kometkarrière. Hun ga sin krimhelt Wilma Lind sin egen jobb i politiet, og viser frem politiet fra innsiden med en faglig tyngde bare en med mange år i politiet kan beherske. Samlet opplag for Wilma Lind-romanene er pr 13. april 2018 kommet opp i 220 000.

I 2015 lanserte Hanne Kristin sin personlige bok – «Kjemp for alt hva du har kjært». Boken er basert på hennes erfaringer som leder og menneske. Den er en fortelling om å finne urkraften i seg; å bli sterk, om å finne sitt eget grunnstoff, om å ta ledelsen i eget liv og bli den beste utgaven av seg selv.

Hanne Kristin Rohde holder foredrag på norsk.

 

Norsk Sykepleierforbund sier:

«Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste.»
Wenche Jensen – Seniorrådgiver, Oslo.

Vis foredrag med Hanne Kristin Rohde
Hanne Kristin Rohde foredrag

Levende

Lederegenskaper under endringsprosesser og under den nødvendige samtalen

 • Vi vil gjerne at møter og prosesser skal virke, ikke sant?
 • Da er det viktig å ta inn over seg at innovasjon og kreative relasjoner ikke begynner med tillærte definisjoner.
 • Bevegelse og resultater skapes når livet leves her og nå.
 • Det er min påstand at strukturene som omgir oss begår drapsforsøk på relasjonene flere ganger daglig.
 • Enten vi sitter på hjemmekontor eller på jobb, kan vi føle oss grusomt alene, konfliktene eskalerer og prosesser forsinkes.
 • Spørsmålet som ofte stilles i den indre dialogen er: Hvorfor kan jeg ikke bare være meg? Jeg blir så sliten av å forsøke å være en annen enn jeg er. Må jeg være en bedre utgave av meg selv hele tiden? Og ikke minst: Alle andre får det jo til.
 • I dette foredraget dykker jeg ned i dypet av relasjonene og viser at det trenger ikke være vanskelig, det handler om å fange øyeblikkene.
 • Foredraget egner seg også som et HMS-påfyll eller som inspirasjon til å stå stødigere i den du er.
 • Varighet; Ca 45 minutter. Egner seg svært godt digitalt.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Finn din urkraft – Et foredrag uten kåpe

 • Dette er min historie. Jeg forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse en del år senere.
 • Mine tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige– uansett hvor du befinner deg i livet.
 • Du kan overvinne dårlige sjefer og din egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Du kan våge å gjennomføre et mentalt basehopp. Du kan bli deg selv.
 • Dette er et annerledes foredrag der jeg forteller om å tørre å stå i seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra.
 • Jeg snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet. Det var først da torde å erkjenne helheten av meg selv, at livet tok fart.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Fra politi til krim. Et foredrag om veien fra politileder til forfatter.

 • Hanne Kristin snakker om bøkene, men først og fremst om å tørre å hoppe. To mentale basehopp endret livet mitt. En liten jente på 4 1/2 år og en enda mindre linerle hadde begge de viktigste birollene.
 • Egner seg på bibliotek og for bokinteresserte. Varighet ca 60 minutter.

Hanne Kristin Rohde video

Vis foredrag med Hanne Kristin Rohde

Referanser

«Målgruppen vår var variert fra idrett- næringslivsledere, kommune m.. Hanne Kristin traff blink på alle våre målgrupper...»

Odd Byberg, Daglig Leder

Klepp Næringsforening

Hanne Kristin Rohde engasjerte og berørte oss.

Agnete Nygaard

Lørenskog kommune

Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste.

Wenche Jensen - Seniorrådgiver, Oslo

Norsk Sykepleierforbund

Fantastisk dyktig foredragsholder, stødig og tillitvekkende med et meget godt budskap. Mange lederforedrag kan bli litt sånn "same shit, new wrapping", men Hanne Kristin utmerker seg på en veldig positiv måte. Deltagerne gir svært gode tilbakemeldinger i vår egen evaluering.

Anne-Lise Grundstad Meby - Rådgiver

Rådgiver i PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

"Hanne er tydelig i sitt budskap, hun har mye ledererfaring og formidler dette med humor, innlevelse og selvsikkerhet."

Kommunikasjonssjef, Øyvind Halnes

Stanley Security AS

"Veldig bra! Inspirerende, rørende, nyttig og morsomt."

Kjellaug Johansen, Sykepleier / HMS Råd

Ysst HMS

"Inspirerende, engasjerende, til ettertanke. God blanding av humor og alvor. Liker at det ender med ei oppfordring til refleksjon over egen praksis og muligheten til å bli bedre selv. :-)"

Grete Helen Sebulonsen, Personalkonsulent

Harstad kommune

"Fantastisk foredrag. Faglig treffsikkert, humoristisk, ga av seg selv. Hanne Kristin gav oss latter, alvor, selvrefleksjon, fag - og gåsehudopplevelser. Utrolig sterk historie av en flott foredragsholder!"

Gunda Hamland, Avdelingsdirektør

NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

"Dette var en utrolig positiv opplevelse. Rohde var personlig uten å bli privat, hun er raus i sin formidling, vi lo av hennes treffende hverdagsbetraktninger, og vi satt med tårer i øynene over kontrastene og utfordringene livet gir. Foredraget hadde et innhold og fremføring som traff noe i oss alle, uavhengig av alder, kjønn eller profesjon. Veldig, veldig bra!"

Bente Hilde Alvær, Seksjonsleder

Bergen tingrett

"Hun leverte ift det vi avtalte i forkant. Tilpasset forsamling og meget engasjert framført."

Pål N. Arnesen, Leder

YS Stat

Engasjerende - både relevant og morsomt, og det er aldri feil å få ledd litt.

Fylkesleder, Gunhild Holthe

FO Nordland

Meget godt fornøyd! Hanne Kristin traff oss alle med måten hun brukte egne erfaringer og delte fra eget liv på. En litt annerledes innfallsvinkel til relasjoner og ledelse som gav oss mye å reflektere over og jobbe videre med.

Tove Lie

NAV Familie- og pensjonsytelser Bergen
Uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Hanne Kristin Rohde
Hanne Kristin Rohde

4.5 ut av 5 stjerner

"Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste."

Wenche Jensen, Seniorrådgiver, Oslo - Norsk Sykepleierforbund Vis alle referanser

Foredragsemner med Hanne Kristin Rohde