Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-01-blue

Inspirerende foredrag om ledelse som berører, gleder og gir rom for ettertanke

Hanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde

Jurist, forfatter og tidligere toppleder hos Oslo-politiet som med erfaringsforedrag, berører og gir rom for ettertanke.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste."

Wenche Jensen, Seniorrådgiver, Oslo - Norsk Sykepleierforbund Vis alle referanser

Et foredrag med Hanne Kristin Rohde gir deg:

 • Erfaringsbaserte foredrag fri for teori.
 • Ærlig og ekte fremstilling av livet som leder.
 • Foredrag som berører, gleder og gir rom for ettertanke.
Uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Hanne

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Med 20 års ledererfaring holder Hanne Kristin Rohde inspirerende erfaringsforedrag om ledelse. Hanne Kristin holder foredrag om lederegenskaper, relasjonsledelse, dialogferdigheter og mediehåndtering.

Et foredrag med Hanne Kristin Rohde gir deg:

 • Erfaringsbaserte foredrag fri for teori.
 • Ærlig og ekte fremstilling av livet som leder.
 • Foredrag som berører, gleder og gir rom for ettertanke.

Hanne Kristin Rohde har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. Som toppleder bemerket hun seg som en tydelig, åpen og uredd leder som satte ord på de utfordringene politiet møter i sin hverdag. Hanne Kristin har ved flere anledninger uttalt til media at åpenhet og ærlighet er viktige verdier for henne som leder.

Hun er utdannet jurist, og startet yrkeskarrieren i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet. I 1989 begynte hun i politietaten.

I 2009 var Hanne Kristinen av flere nominerte til årets navn i VG og i 2010 ble hun kåret til årets Osloborger av Aftenpostens lesere. I 2011 ble hun kåret til årets råeste kvinne over 40 år av bladet Alt for damene, og i 2014 ble hun kåret til årets 3. modigste kvinne av magasinet TARA.

I juni 2014 sa Hanne Kristin opp sin stilling som toppleder i hovedstadspolitiet. Nå holder hun erfaringsbaserte foredrag og skriver kriminalromaner.

Hanne Kristin Rohde foredrag er erfaringsbaserte, fri for teori, med en ærlig og ekte fremstilling av livet som leder som garantert rører og berører, gleder og gir rom for ettertanke. Tilbakemeldingene på foredragene hennes er solide!

Som krimforfatter har Hanne Kristin gjort kometkarrière. Hun ga sin krimhelt Wilma Lind sin egen jobb i politiet, og viser frem politiet fra innsiden med en faglig tyngde bare en med mange år i politiet kan beherske. Samlet opplag for Wilma Lind-romanene er pr 13. april 2018 kommet opp i 220 000.

I 2015 lanserte Hanne Kristin sin personlige bok – «Kjemp for alt hva du har kjært». Boken er basert på hennes erfaringer som leder og menneske. Den er en fortelling om å finne urkraften i seg; å bli sterk, om å finne sitt eget grunnstoff, om å ta ledelsen i eget liv og bli den beste utgaven av seg selv.

Hanne Kristin Rohde foredrag holdes på norsk.

 

Norsk Sykepleierforbund sier:

«Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste.»
Wenche Jensen – Seniorrådgiver, Oslo.

Vis foredrag med Hanne Kristin Rohde
Hanne Kristin Rohde foredrag

Ledelse under press

 • Hvilke praktiske verktøy trenger du som leder for å mestre en presset hverdag?
 • Systemene har blitt viktigere enn mennesket, men det er jo ikke reglene som skaper medarbeiderne. Det er motsatt.
 • Mål: Jeg må lede i styrken av den jeg faktisk er, ikke den rutinene sier at jeg må være.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Om ensomhet under pandemi - men også ellers

 • Å bygge relasjoner som gjør deg sterkere og gladere, begynner ikke i læreboka eller med definisjoner. Det begynner når livet leves her og nå.
 • Enten vi sitter på hjemmekontor under en pandemi eller vi er i kontorfellesskap på jobb, kan vi føle oss alene. Spørsmålet som ofte stilles i den indre dialogen er: Hvorfor kan jeg ikke bare være meg? Jeg blir så sliten av å forsøke å være en annen enn jeg er. Må jeg være en bedre utgave av meg selv hele tiden?
 • I dette foredraget dykker Hanne Kristin ned i dypet av relasjonene, relasjon til individ, til struktur og til helheten. For hvis en av disse skranter, lider både individet, arbeidsmiljøet og resultatene.
 • Foredraget egner seg godt som et HMS-påfyll, og skiller seg fra de øvrige foredragene ved at det er mindre lederfaglig.
 • Varighet; Ca 30 minutter.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Relasjonenes betydning for den beste resultatoppnåelsen - Ser du meg?

 • Vi er ulike sjelstyper; Noen av oss trenger blikk-kontakt i samtaler, andre gjør det ikke.
 • Hvordan møter vi hverandre i relasjon uten at kontroll og struktur holder mennesket nede? Det finnes ikke jo noe organisasjonskart som i seg selv er effektivt, og de mellommenneskelige relasjonene kan ikke effektiviseres.
 • Mål: En ny medarbeider kommer ferdig motivert. Men hvordan beholder vi en motivert medarbeider og hvordan beholder vi medarbeideren motivert?
Hanne Kristin Rohde foredrag

Hvordan håndtere stress i en travel hverdag / Når det røyner på, hvilke lederegenskaper er viktige

 • Mange bedrifter opplever høyt sykefravær og/eller høy turnover. Lederen har en etisk forpliktelse til å redusere opplevd stress på arbeidsplassen.
 • Tidvis oppleves det at flere går sammen og forsvarer det eksisterende, uansett viktige innspill fra andre nivåer i organisasjonen/bedriften. Hvor og hvorfor mister vi den kreative energien?
 • Undring: Om halvparten av tiden gikk med til å virkelig se medarbeideren, hva ville dette bety for resultatoppnåelsen?
 • Mål: La kreativiteten lyse på den eksisterende strukturen.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Etisk lederskap

 • Etisk adferd. Etiske holdninger. Etikk i praksis. Hvordan står det til med din bedrift?
 • Hyrer dere inn dyre konsulenter for å avgi en tilstandsrapport, betaler en skyhøy regning og fortsetter som før, uten varige forbedringer?
 • Mål: Etisk gjennomføringskraft.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Finn din urkraft – Et foredrag uten kåpe

 • Dette er min historie. Jeg forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse en del år senere.
 • Mine tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige– uansett hvor du befinner deg i livet.
 • Du kan overvinne dårlige sjefer og din egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Du kan våge å gjennomføre et mentalt basehopp. Du kan bli deg selv.
 • Dette er et annerledes foredrag der jeg forteller om å tørre å stå i seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra.
 • Jeg snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet. Det var først da torde å erkjenne helheten av meg selv, at livet tok fart.
Hanne Kristin Rohde foredrag

Fra politi til krim. Et foredrag om veien fra politileder til forfatter.

Hanne Kristin Rohde video

Vis foredrag med Hanne Kristin Rohde

Referanser

«Målgruppen vår var variert fra idrett- næringslivsledere, kommune m.. Hanne Kristin traff blink på alle våre målgrupper...»

Odd Byberg, Daglig Leder

Klepp Næringsforening

Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste.

Wenche Jensen - Seniorrådgiver, Oslo

Norsk Sykepleierforbund

Fantastisk dyktig foredragsholder, stødig og tillitvekkende med et meget godt budskap. Mange lederforedrag kan bli litt sånn "same shit, new wrapping", men Hanne Kristin utmerker seg på en veldig positiv måte. Deltagerne gir svært gode tilbakemeldinger i vår egen evaluering.

Anne-Lise Grundstad Meby - Rådgiver

Rådgiver i PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

"Hanne er tydelig i sitt budskap, hun har mye ledererfaring og formidler dette med humor, innlevelse og selvsikkerhet."

Kommunikasjonssjef, Øyvind Halnes

Stanley Security AS

"Veldig bra! Inspirerende, rørende, nyttig og morsomt."

Kjellaug Johansen, Sykepleier / HMS Råd

Ysst HMS

"Inspirerende, engasjerende, til ettertanke. God blanding av humor og alvor. Liker at det ender med ei oppfordring til refleksjon over egen praksis og muligheten til å bli bedre selv. :-)"

Grete Helen Sebulonsen, Personalkonsulent

Harstad kommune

"Fantastisk foredrag. Faglig treffsikkert, humoristisk, ga av seg selv. Hanne Kristin gav oss latter, alvor, selvrefleksjon, fag - og gåsehudopplevelser. Utrolig sterk historie av en flott foredragsholder!"

Gunda Hamland, Avdelingsdirektør

NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

"Dette var en utrolig positiv opplevelse. Rohde var personlig uten å bli privat, hun er raus i sin formidling, vi lo av hennes treffende hverdagsbetraktninger, og vi satt med tårer i øynene over kontrastene og utfordringene livet gir. Foredraget hadde et innhold og fremføring som traff noe i oss alle, uavhengig av alder, kjønn eller profesjon. Veldig, veldig bra!"

Bente Hilde Alvær, Seksjonsleder

Bergen tingrett

"Hun leverte ift det vi avtalte i forkant. Tilpasset forsamling og meget engasjert framført."

Pål N. Arnesen, Leder

YS Stat

Engasjerende - både relevant og morsomt, og det er aldri feil å få ledd litt.

Fylkesleder, Gunhild Holthe

FO Nordland
Uforpliktende forespørsel på Hanne Kristin Rohde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Hanne Kristin Rohde
Hanne Kristin Rohde

4.5 ut av 5 stjerner

"Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste."

Wenche Jensen, Seniorrådgiver, Oslo - Norsk Sykepleierforbund Vis alle referanser

Foredragsemner med Hanne Kristin Rohde