Lasting innhold ...

Hanne Sørvaag

Hanne Sørvaag

Den norske topp-artist og internasjonale låtskriver er ekspert på å våge å følge drømme og kreativ tenking og jobbing!

Hanne Sørvaag har utgitt seks solo-album og er en ettertraktet låtskriver blant artister fra inn- og utland. Hun har deltatt i MGP og Eurovision både som artist og låtskriver, vært mentor i «The Voice» og vant «Skal Vi Danse» i 2012.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hanne Sørvaag debuterte som artist i 2002. Hun har hatt flere topp ti-singler på radio i Norge, og turnert landet rundt. Hun er også låtskriver av internasjonalt kaliber og skriver rundt 200 sanger i året.

Hanne er signert som låtskriver hos Universal Music Publishing Group og låtene hennes har gjennom årene vært på hitlistene i både Europa, USA, Australia og Japan.

Hanne ble historisk da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, blant annet den norske vinnerlåten “My Heart is Yours” med Didrik Solli-Tangen.

Hun har deltatt som låtskriver i MGP flere ganger og i 2011 var hun med som både artist og låtskriver med låten «You’re Like A Melody».

Hanne Sørvaag foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Hanne Sørvaag foredrag

  Følg Drømmen

  • Dette Hanne Sørvaag foredrag handler om å se for seg å kunne nå det en drømmer om, og våge å gå for det. Det handler også om utfordringene, oppturene og nedturene, mental trening og om å være på lag med seg selv.
  • Foredraget er inspirerende, motiverende og oppløftende, men spennende og morsomme historier fra låtskriverlivet og musikkbransjen.

   

  Hanne Sørvaag foredrag

  Kreativitet og skriving

  • Et Hanne Sørvaag foredrag om kreativitet og skriving, med konkrete tips og råd. Det handler generelt om å være skapende, hvor ideer kommer fra, og rutiner og arbeidsmetoder i et kreativt yrke.
  • Et inspirerende og motiverende foredrag med faglig tyngde, spesielt hvis det velges rettet inn mot låtskriving. Det er også avdramatiserende med hensyn til press utenfra og fra seg selv i et kreativ virke.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Hanne Sørvaag

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Hanne Sørvaag