Lasting innhold ...

Hans Petter Stub

Hans Petter Stub

Nytenkende foredragsholder med bakgrunn innen siviløkonomi, informasjonsledelse og branding og stillingskommunikasjon!

Hans Petter Stub snakker engasjert og nyttig om employer branding. Han er en dyktig formidler og baserer foredragene sine på år med erfaring i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hans Petter Stub er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og spesialiserte seg innen informasjonsledelse. Til daglig jobber han som partner og head of employer branding i Whydentify – Norges ledende byrå innen employer branding og stillingskommunikasjon.

Hans Petter er en av Norges mest erfarne konsulenter innen employer branding, og har jobbet for kunder som IKEA, DNB, BMW, McDonald’s og Statens vegvesen. Han er en hyppig brukt foredragsholder, foreleser for Høgskolen i Sørøst-Norge og HR Norge og er ekspertkommentator i e24.no.

Han bistår også flere av landets største arbeidsgivere med research, strategi og kommunikasjon for å tiltrekke seg og beholde dyktige medarbeidere.

Hans Petter Stub foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

  Hans Petter Stub foredrag 

  Vinn kampen om talentene

  • Employer branding er avgjørende i kampen om din virksomhets viktigste ressurs; fantastisk flinke medarbeidere.
  • I dette Hans Petter Stub foredrag får du en innføring i hva employer branding er, hvilke mål du bør sette deg for å få administrerende direktør og finansdirektøren til å lytte, innsikt i de fem kravene et hvert employer brand må tilfredstille samt inspirerende eksempler fra inn- og utland.
  • Etter dette foredraget står du bedre rustet til å tiltrekke deg, engasjere og beholde flinke medarbeidere. Evt. kan du la være, og fortsette å bruke den samme gamle stillingsannonsen din i noen år til.

   

  Hans Petter Stub foredrag

  Engasjerte medarbeidere

  • Hva er det som får noen medarbeidere til å gi det lille ekstra dag inn og dag ut, mens andre bare gjør som de blir bedt om, og knapt nok det?
  • I dette Hans Petter Stub foredrag får du innsikt i hvordan riktig kommunikasjon kan bidra til å øke engasjementet hos dine medarbeidere.
  • I tillegg får du innsikt i hvilken verdi engasjerte medarbeidere skaper og hva du taper når de en dag forsvinner. Alternativt kan du la være, og i stedet fylle opp virksomheten med medarbeidere som har sluttet, men latt være å si opp.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Hans Petter Stub

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Hans Petter Stub