Lasting innhold ...

Henrik Mærsk

Henrik Mærsk

Dette er en forfatter, coach og inspirator som brenner for å skape glade arbeidsplasser - få hans utrolig gode råd her!

Henrik Mærsk er en betrodd rådgiver, ærlig optimist og ekspert på å skape arbeidsglede og fremgang. Hans mål er å gjøre deg og arbeidsplassen din gladere og mer handlekraftig, gjennom trening, inspirasjon og utfordringer. Henrik ble i 2015 nominert til en av de beste inspirasjonsbloggere for arbeidslivet i Norge.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Henrik lever for å skape glade arbeidsplasser, og bygger foredragene sine opp etter forskning som viser at glade arbeidsplasser er fremtidens vinnere. Han ønsker å dele hemmelighetene til folket, og ønsker å bidra til å skape arbeidsplasser ingen ønsker å dra hjem fra.

Henrik er *No bullshit*-typen som tør å utfordre og arbeide bak fasaden. Han hjelper mennesker og organisasjoner til å tørre å bli komfortable med å ta av masken, finne lidenskapen i det de gjør og skape arbeidsplasser med høy arbeidsglede.

Henrik har en lang og bred karrière. Han er utdannet håndverker og markedføringsøkonom, og startet karrièren med salg og markedsføring. Han gikk videre som profesjonell håndballtrener, og sjonglerer nå hverdagen som foredragsholder, inspirator, coach og forfatter. Han gav nylig ut e-boken «Arbeidsglede i nedgangstider – 7 tiltak som sikrer at omstilling gir fremgang».

Henrik har også gitt ut boken «Fremgang» som gir en praktisk innføring i det å sette seg mål, og skape handlekraft.

Er du klar for å kvitte deg med unnskyldninger og snarveier, og gjøre gode intensjoner om til bedre handlinger? Henrik er en inspirator og motivator som etterlater publikum med stort engasjement uansett nivå og historie!

Henrik holder foredrag på norsk, dansk og engelsk.

  Henrik Mærsk foredrag

  Glade arbeidsplasser er fremtidens vinnere

  • Forskningen er entydig. Glade arbeidsplasser oppnår mer enn andre arbeidsplasser. Høy arbeidsglede er en katalysator til å øke effektiviteten, produktiviteten, salget og servicen.
  • Dette Henrik Mærsk foredrag gir deltakerne enkle og konkrete anbefalinger om å skape arbeidsglede som de kan ta med tilbake til arbeidsplass og hverdagen.
  • Foredraget kommer innom de viktigste punktene om arbeidsglede: Hva er det? Hvorfor er det så viktig? De verste mytene, arbeidsglede-dreperne og ditt ansvar som kollega og leder.
  • Foredraget er underholdende, seriøst og verdifullt.
  • I forbindelse med foredraget kan bedrifter få utført en arbeidsgledeundersøkelse.

   

  Henrik Mærsk foredrag

  Arbeidsglede i nedgangstider

  • Krisetider, nedskjæringer og nedbemanningsrunder kan føre til et massivt dykk i arbeidsgleden.  I foredraget lærer du hvordan du holder arbeidsgleden oppe.
  • Tar deg gjennom 7 konkrete tiltak som sikrer at omstilling gir fremgang.
  • Presenterer forskningsbaserte argumenter og herlig konkrete anbefalinger.
  • Gir bedrifter som opplever tøffe tider muligheter til å komme raskere ut av krisen og ikke minst ha det gøy på veien!
  • I forbindelse med foredraget kan bedrifter få utført en arbeidsgledeundersøkelse

   

  Henrik Mærsk foredrag

  Ekspresstoget til suksess

  • Hva skal egentlig til for at personer og bedrifter oppnår fremgang?
  • Noe av det som kjennetegner de som oppnår mer, er at de setter seg klare og tydelige mål. De har et konstruktivt og løsningsorientert tankesett og deres holdning og innstilling til det hele, er annerledes i forhold til andre.
  • Men hvordan gjør de det? Hvordan klarer de å styre tankene sine bedre enn andre? Hva gjør de for å oppnå høyere selvtillit? Hvordan og hvorfor oppnår de resultatene sine raskere?
  • Dette Henrik Mærsk foredrag gir deg praktiske verktøy til å sette mål, skape handlekraft og konstruktive tankemønstre, som kan være med til å skape nye standarder og unike resultater for deg som person og for bedrifter og det raskere enn noen ganger før!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Henrik Mærsk

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Henrik Mærsk