Lasting innhold ...

Hilde Skovdahl

Hilde Skovdahl

TV-kjendis, coach, forfatter og motivator - en raus og inspirerende person som hever din livsglede til topp!

Hilde Skovdahl er en inspirerende TV-personlighet og coach som brenner for å spre livsglede og lykke hos andre mennesker. Foredragene er topp i underholdning, og hjelper personer være fornøyde med seg selv og sette pris på det de har i livet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hilde Skovdahl er mest kjent som Charter-Hilde fra programmet Charterfeber på TV, som hun har vært med i 8 sesonger av på TV3. Hun har også deltatt flere ganger i Debatten på NRK, livssynsprogrammet «REISEN HJEM» med pastor Egil Svartdahl,  4-stjerners middag og «Dama til» med Leo Ajkic.

Med et brennende engasjement for mennesket og livet, har hun motivert og inspirert folk med sine foredrag, Tv-innspillinger, coaching, og bøker.

Hilde vokste opp i Kenya og flyttet til Norge i tenårene. Med sin bakgrunn fra Texas og det internasjonale utdanningsprogrammet «Up With People», fikk hun styrken til å beholde sin personlighet og selvtillit tross Janteloven i Norge.

Etter en alvorlig bilulykke med 5 års rehabilitering og egentrening fant hun sine metoder for å beholde livsgleden og motivasjonen. Med hennes personlige erfaringer og historier blir foredragene hennes ekte og annerledes.

Foredragene er fylt av humor, latter, alvor, ettertanke, inspirasjon, refleksjon, og motivasjon!

Hilde Skovdahl holder foredrag både på norsk og engelsk.

  Hilde Skovdahl foredrag

  HURRA FOR DEG OG LIVET!

  Ønsker dere et motivasjonsforedrag fylt av humor, livsglede, alvor, og ettertanke? Ja da er dette foredraget perfekt for deg!

   Alle trenger vi motivasjon og inspirasjon for å lære å takle hindringene i livet, og gjøre det beste ut av det! Både i privatlivet og på jobb! 

  Etter en alvorlig bilulykke, fant Hilde ut sine knep for å beholde livsgleden, og ikke havne i kjelleren og bli bitter på alt og alle. Et annerledes foredrag, der du kommer til å danse ut av lokalet og rope: «JEG ELSKER MEG OG LIVET MITT!»

   

  Hilde Skovdahl foredrag

  OM VINGEKLIPPEREN

  Mange av oss, har en eller annen gang i livet, møtt han/hun som forsøkte eller klarte å klippe «vingene» dine. Hilde var utsatt for en slik en gang, men klarte etter noen år å komme seg vekk med sine «vinger» i behold. De var frynsete, og hun trodde aldri hun skulle kunne klare å «fly» igjen.

  Men det klarte hun!

  Det mest skremmende i denne perioden, var hvordan hun nesten slettet seg selv. «Vingeklipperen» var kontrollerende og manipulerende, og spilte hele tiden på hennes følelser. Han visste hennes «svake sider» og benyttet seg av de til det fulle. Det har tatt henne lang tid å komme seg over det, og det å lære seg å leve med skadene.

  Derfor bestemte Hilde seg for å fortelle sin historie, og hvordan hun klarte å komme seg ut av det på hennes måte! Foredraget er fylt av optimisme, råd, selvrespekt, hvordan man kjenner igjen «vingeklipperen», og motiverende fortellinger. Hilde ønsker å dele hvordan hun klarte å reise seg opp uten hevn, bitterhet, eller hat!

   

  Hilde Skovdahl foredrag

  HURRA FOR DEG OG KROPPEN DIN!

  Dette foredraget er en hyllest til alle kropper! Et hurra for at vi er skapt forskjellig! I dagens samfunn har kroppsfiksering tatt helt av.

  Med dette foredraget KNUSER Hilde alle illusjoner om hva en «Perfekt og sexy kropp» er! Det skal være plass for ALLE! Selv oppfatter Hilde seg som en frodig dame, og har kjent på dette med mobbing av kropp, både som barn og voksen… men hun har klart å beholde sin verdighet og selvrespekt med noen knep som hun vil dele med dere!

  Ingen har rett til å ta fra oss livsgleden eller livskvaliteten vår! Dette foredraget handler om hvordan vi kan gjøre det beste ut av situasjonen vår og oss selv! Vi må vise hvem vi er og hva vi står for. «Dette er meg, og jeg er stolt av hvem jeg er!»

   

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Hilde Skovdahl

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Hilde Skovdahl