Lasting innhold ...

Ida Serneberg

Ida Serneberg

Foreleser i digital markedsføring med unike råd og perspektiv på fremtidens markedsutvikling.

Ida Serneberg er foreleser i digital markedsføring og digitale medier og bruker sin unike kunnskap om disse emnene til å skape innholdsrike foredrag. Foredragene tar for seg fremtidsutviklingen til næringslivet og påvirkningen teknologi og digitalisering vil ha på det.      

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ida Serneberg jobbet tidigere som seniorrådgiver i digital markedsføring i mediebyåret Keyteq og som Social Media Manager i Nordic Choice Hotels. Nå arbeider hun som underviser i digital markedsføring og digitale medier på Noroff School of Technology and Digital Media.

Hun er også en hyppig gjesteforeleser på blant annet Tilburg University, Jönköping University, seminarer og eventer. Ida er lidenskapelig interessert i fremtidens markedsføring, demokrati og organisasjoner.

I foredragene sine bygger Ida på kunnskapen hun har skaffet seg gjennom karriéren og fra fagfeltet der hun er en profilert foreleser. Ida har ofte unike perspektiv på tema som regelmessig er diskutert i media og har mye omtale. Dette gjør foredragene hennes en unik opplevelse, der publikum sitter igjen med nye oppfatninger av verden.

  Ida Serneberg foredrag

  Fremtidens markedsføring

  I dette foredraget snakker Ida Serneberg om fremtidens markedsføring med fokus på de menneskelige aspektene innen denne utviklingen. Mennesker er og vil alltid være en viktigere ressurs enn maskiner, og Ida tar opp alt det mennesker er og maskiner ikke kan være.

  Dette foredraget har en annen vri enn det man vanligvis hører om digitalisering og sosiale medier og gir et unikt perspektiv på den utrolige viktige og store utviklingen som skjer i det moderne markedet.

  Ofte vil folk ha fasit-svar på hvilke mål de må de fylle og hvilke de skal unngå, men Ida mener at forskjellige situasjoner krever forskjellige løsninger og gir heller svar på hvordan man best møter problemstillinger i sin bedrift.

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ida Serneberg