Lasting innhold ...

Inger Hanne Vikshåland

Inger Hanne Vikshåland

Konsulent for bedrifter med bakgrunn innen økonomistyring, strategi, markedsføring, ledelse og digitalisering.

Inger Hanne Vikshåland er kjent for sine engasjerende foredrag om sosiale medier, markedsføring og digitale forretningsmodeller. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Inger Hanne har en ung og frisk stemme med over fem år bak seg som aktiv foredragsholder. Hun er kjent for sin engasjerende stil, og har som mål i enhver presentasjon at publikum skal sitte igjen med noe nytt og verdifullt.

Inger Hanne er svært engasjert og brenner for faget sitt. Foredragene hennes har engasjert alt fra små grupper til store forsamlinger på over 300 deltakere. Hennes bruk av visuelle virkemidler og involvering av publikum har allerede gjort henne til en populær foredragsholder innen temaer som nye forretningsmodeller, digital markedsføring og visuelle strategi & innovasjonsverktøy.

Inger Hanne jobbet som konsulent for bedrifter i inn- og utland i Engage // Innovate. Hun underviser i økonomistyring, strategi, markedsføring og ledelse. I tillegg har hun utviklet kurs innen forståelse og utvikling av digitale forretningsmodeller.

Foredragene kan bookes på norsk eller engelsk. Alle foredrag tilpasses og skreddersys etter behov.

  Inger Hanne Vikshåland foredrag

  Digital markedsføring

  • Hva kjennetegner markedsføring i 2017? Hvordan vil ny teknologi endre måten vi kommuniserer med kundene våre på i fremtiden?

   

  Inger Hanne Vikshåland foredrag

  Personlig merkevarebygging

  • Hvordan skaper du en god merkevare for deg selv? Den gode (og dårlige) nyheten er at du allerede har en merkevare. Blir du oppfattet slik du ønsker på nett og i virkeligheten?
  • I dette foredraget presenterer Inger Hanne ”The do’s and don’ts” om personlig merkevarebygging.
  • Et foredrag som passer ypperlig til studenter og young professionals.

   

  Inger Hanne Vikshåland foredrag

  Nye forretningsmodeller

  • Flere bedrifter ønsker å jobbe med innovasjon utover nye produkter og tjenester. Begrepet ”Business model innovation” har blitt et kjent begrep i de fleste ledergrupper og styrerom.
  • Dette foredraget fokuserer på forståelse rundt forretningsmodell-logikken, verktøy og struktur for testing og implementering av nye forretningsmodeller.

   

  Inger Hanne Vikshåland foredrag

  Strategi- og innovasjonsverktøy

  • De aller fleste bedrifter bruker i dag strategiverktøy som ble utviklet på 50- og 60- tallet. SWOT og PESTEL er gode verktøy til å forstå dagens situasjon, men utilstrekkelige til å forstå og utvikle nye modige og innovative strategier.
  • Vi trenger nye strategiverktøy for morgendagens entreprenører, risikosøkere og pirater.

   

  Inger Hanne Vikshåland foredrag

  Growth Hacking

  • Growth Hacking er godt kjent i Silicon Valley, men enn så lenge et fjernt buzzord her i Skandinavia. Bak buzzordet ligger det imidlertid enorme muligheter for de som våger å tenke utradisjonelt rundt markedsføring.
  • Growth hacking finner vi i grensesnittet mellom markedsføring, teknologi og digitale forretningsmodeller. I dette foredraget viser Inger Hanne eksempler og strategier som har skapt rask vekst i nye og etablerte bedrifter.
  • Et foredrag som passe ypperlig for startups, eller etablerte bedrifter som ønsker å jobbe like smidig som en startup.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Inger Hanne Vikshåland

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Inger Hanne Vikshåland