Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Lær deg å takle sorg og vanskeligheter

Janette Røseth

Janette Røseth

Etter å ha opplevd hjerneslag og sykdom i kjernefamilien startet hun Nettverket for unge slagrammede og pårørende i Rogaland. Janette Røseths lidenskap er at alle skal kunne mestre sin livssorg.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Janette Røseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Janette Røseth brenner for hvordan vi kan gjøre det beste ut av det livet måtte servere oss. Hun er psykologspesialist og jobber til daglig på Helsehuset i Stavanger, samt som konsulent og foredrags-/ kursholder. Tidligere har hun også jobbet flere år som sjefpsykolog og faglig leder.

Etter at mannen fikk hjerneslag i 2014 etablerte hun i 2015 nettverket for unge slagrammede og pårørende i Rogaland (LHL Ung Rogaland) hvor hun sitter som leder. Hun opplevde å bli syk selv i 2017, og lever i dag med kroniske smerter.

Hun har mange erfaringer med seg både fra psykologhverdagen og fra en helt vanlig men uvanlig hverdag i eget liv. Hun holder engasjerende foredrag om stress, om livet og familien, og hvordan vi kan bruke gode verktøy en helt vanlig tirsdag.

Janette har et stort engasjement for det som skjer med oss når livet ikke blir helt som vi hadde tenkt, når livet tar oss, og hvordan vi best kan håndtere dette. Hun er opptatt av hva slags historie vi velger å fortelle om oss selv, og hvorfor.

ET FOREDRAG MED JANETTE RØSETH GIR DEG:

 • Teknikker for å mestre følelser som sorg og savn.
 • Evnen til å bedre takle stress i travle hverdager.
 • Et nytt perspektiv av deg selv uten å alltid sammenlikne deg med andre.

 

 

Vis foredrag med Janette Røseth

  Janette Røseth foredrag

  Livssorg: Å leve godt på tross av livets u-svinger

  • Hvordan mestrer vi det å leve med tap og savn?
  • Mange forbinder ordet sorg med dødsfall. Få snakker om sorgen vi ellers har i livet: Over ting som ikke ble slik vi hadde tenkt, samlivsbrudd, tap av familieliv, tap av jobb, drømmer som ikke gikk i oppfyllelse, sykdom -egen og andres; sorgen over å miste seg selv.
  • Hvordan reiser du deg etter at livet tar deg? Hvordan kan du leve med sorgen og endringene fremfor å kjempe mot? Foredraget vil ta for seg den livssorgen som vil oppstå i løpet av livet hos oss alle, og hvordan du best kan mestre denne.

   

  Janette Røseth foredrag

  Når hverdagen tar oss, om god stressmestring

  • Opplever du at det er vanskelig å håndtere stress i hverdagen? At jobben krever mye? At det kan være vanskelig å sjonglere alle oppgaver på jobb? At tiden ikke strekker til? At det tar krefter og gjør det vanskeligere å fungere så bra som du ønsker?
  • Dette foredraget handler om hvordan man kan forstå det som skjer i kropp og psyke ved stress. Du får også verktøy til å bli kjent med hva det er som skaper stress hos deg selv og hvordan akkurat du kan mestre hverdagsstresset bedre. Kom som du er og dra med litt lavere skuldre!

   

  Janette Røseth foredrag

  Veien til god selvfølelse

  • Hvordan står det egentlig til med selvfølelsen?  Vi lever i en verden som gir oss endeløse muligheter til å vurdere oss selv i forhold til andre. Hva gjør det med oss å møte så mange inntrykk av «perfekte» andre? Hvordan vi tror at andre oppfatter oss kan nemlig ha stor innvirkning på vårt velvære. Kjenner du på perfeksjonismen i hverdagen? Tenker du ofte at du ikke er god nok eller føler at du ikke strekker til?
  • Da passer det godt med et foredrag om hva som kan stå i veien for sunn selvfølelse. I dette foredraget snakker Janette om hvordan du kan jobbe mot å lettere føle godt om deg selv. Med på kjøpet følger nyttige verktøy hvis du skal i gang med å styrke selvfølelsen.

   

  Janette Røseth foredrag

  Jakten på lykken

  • Det finnes 1000 ting vi «må gjøre» for å bli lykkelige. Hvordan skal vi da rekke å kjenne at vi har det bra? Hva betyr egentlig selve begrepet lykke? Og hva kan vi gjøre for å bli lykkeligere, levere bedre liv der vi er mer fornøyde.
  • I foredraget snakker Janette om veien til lykke, og hvilke ulike ting du kan gjøre for å endre livet ditt i riktig retning, slik at du blir mer glad, fornøyd, og oftere kjenner på lykkefølelsen, at du lever et godt liv.

   

  Janette Røseth foredrag

  Tankens kraft: Når jeg hindrer meg

  • Dette foredraget handler om veier til god psykisk helse. Hvordan bruke den mentale tannbørsten? Bli kjent med hvordan du hindrer deg selv i å ha det bedre. Og hvordan kommer du ut av negative spor?
  • Hvordan kan du snu tankene dine i en mer positiv retning slik at du lever mer i tråd med det som er viktig for deg? Janette gir deg verktøy for å fri deg fra andres forventninger, bli kjent med egne forventninger og hvordan du gjennom å jobbe med tankene dine kan nå nye mål.
Uforpliktende forespørsel på Janette Røseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Janette Røseth