Lasting innhold ...

Janne Formoe

Janne Formoe

Denne skuespilleren har fått lagt ut livet sitt i mediene mange ganger. Hør hvordan hun takler medier og privatliv!

Skuespiller Janne Formoe har gang på gang opplevd å få sitt privatliv brettet ut i mediene – dyrekjøpte erfaringer hun nå deler på godt og vondt.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Janne Formoe er en profesjonell konferansier som balanserer humor og seriøsitet på en elegant måte.

Hun er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole og har siden 2000 hatt roller på flere regionteatre, Nationaltheatret, TV-serier som Dag og Showman og filmer som Buddy.

Hun har i tillegg forvillet seg inn i kjærlighetsforhold til manager Jan Fredrik Karlsen tre (eller var det fire?) ganger. Noe som har gitt uønskede oppslag i mediene hver gang. Men nå – NÅ – er det virkelig slutt.

  Janne Formoe foredrag

  Mediehåndtering – le og lær av våre feil

  • Skuespiller Janne Formoe og programleder Christopher Dons har gjort dyrekjøpte erfaringer fra sin kontakt med media. Nå deler de sine erfaringer på godt og vondt.
  • Alle gjør feil, men som offentlig person kan dette få større konsekvenser og nå et mye større publikum. Det har både Janne Formoe og Christopher Dons lært til sitt fulle.
  • I dette foredraget tar de for seg sine opplevelser med pressen og hva de har lært av dette, samt viser hvordan andre har håndtert intervjusituasjoner på gode og dårlige måter.

   

  Janne Formoe foredrag

  Få med deg verktøyene hjem

  • Målet er at du som tilhører etter en underholdende time sammen med to rutinerte foredragsholdere, skal sitte igjen med konkrete verktøy til hvordan du på best mulig måte skal oppnå det du ønsker i møte med pressen.

   

  Janne Formoe foredrag

  Lært av å få privatlivet brettet ut

  • De har begge erfart å få privatlivet gjengitt i media. På godt og vondt.

  – «For meg personlig har det vært sårende og til tider vanskelig å få privatlivet brettet ut i pressen, men for hver gang det har skjedd har jeg lært meg mer om hvordan jeg skal håndtere dette, erfaringer jeg gjerne deler videre,» sier Janne Formoe.

  – «Ved enkle og konkrete forberedelser er det mulig å unngå de verste fallgruvene og sørge for at møtet med journalister blir en positiv opplevelse, også for intervjuobjektet,» understreker Christopher Dons, som har samlet og systematisert nyttig og allmenngyldig kunnskap om temaet.

  • Foredraget passer for firmaer, grupper eller enekeltpersoner som har eller kan ha mediekontakt. Eller grupper som vil høre og lære om hvordan det er å stå midt i alt fra hyggelige intervjusituasjoner til kraftige mediestormer og hvordan man best mulig kan håndtere dette.

   

  Janne Formoe foredrag

  Konferansier

  • Janne Formoe er også en profesjonell konferansier som balanserer humor og seriøsitet på en elegant måte.

Foredragsemner med Janne Formoe