Lasting innhold ...

Jarle_Trå

Jarle Trå

Fjellklatrer som holder intense foredrag om sitt eventyrlige, men dødsfarlige møte med et av verdens høyeste fjell

Jarle Trå holder inspirerende og tankevekkende foredrag med morsomme historier, storslagne bilder og dramatiske, visuelle uttrykk! 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jarle Trå har gjennomført mange, lange og høye ekspedisjoner de siste 15 årene. Han har gått Norge på langs, en tur han også gjennomførte med kajakk og sykkel, og har også krysset Grønland på ski, men det er de høye fjellene som til de grader har preget Jarles liv. Helt spesielle er de høyeste av dem alle – de få fjellene i verden som rager over den magiske 8000-metergrensa.

Fra å være en av Norges minst medieprofilerte høyfjellsklatrer, ble Jarle plutselig førstesidestoff i alle landets medier, da hans siste ekspedisjon til Mt. Everest holdt på å gå fryktelig galt. Han overlevde, men fikk frostskader som vil følge ham resten av livet.

Jarle Trå foredrag holdes på norsk.

  Jarle Trå foredrag

  Mot alle odds

  • I dette Jarle Trå foredrag forteller Jarle selv den dramatiske historien om det som skjedde, da ekspedisjonen hans til Mt. Everest holdt på å gå galt.
  • Filmklipp og unike bilder fra det som kalles «dødsonen» illustrerer en spennende og intens historie.
  • Jarle forteller også om mange av sine andre ekspedisjoner.
  • Foredraget kan kort beskrives slik: Storslagne bilder, dramatiske visuelle inntrykk og en tankevekkende historie, krydret med latter og et hav av underholdende fortellinger.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Jarle Trå