Lasting innhold ...

John John Bruseth

John John Bruseth

Bli inspirert til å ta ansvar for deg selv og dine medmennesker med sosial entreprenør, journalist og eventyrer.

John John Bruseth er en ekte ildsjel. Han har egeninitiert og drevet en rekke suksessfulle, ideelle prosjekter i Afrika – med utrolige resultater. Han har reddet aper fra utryddelse og gitt tareslavene på Zanzibar et nytt liv. Initiativene hans er enkle, men oppnår så mye.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Få mennesker er så engasjerte som John John Bruseth. Med tro som kan flytte fjell og en fantastisk pågangvilje har han utrettet, forandret livet og hverdagen for en rekke mennesker. Prosjektene hans på Zanzibar har reddet kvinner fra slavearbeid og gitt dem trygghet og økonomisk stabilitet. Han har også prosjekter i slummen i Nairobi i Kenya, i regnskogen i Uganda og ved Kalahariørkenen i Botswana.

Nå har John John også kjempestort sosialt prosjekt i Norge, ONE DAY – ONE TICKET, som skal kulminere i en stor konsert i Oslo Spektrum 6. november 2018. Hvordan har én mann klart å få til så mye?

Og hva kan en bedrift, med langt flere midler, få til? Hvordan sikrer man at pengene når frem til prosjektene som virkelig trenger dem? Sosialt entreprenørskap og aktivt sosial ansvar er temaer som stadig blir viktigere. Målet er synlige resultater og midler som går uavkortet til brukerne.

Med snart 40 års erfaring har John John mye å lære bort om det å utrette utrolige ting og forandre hverdagen til de som trenger det mest. I en herlig, løs og ledig tone deler han råd og gir innsikt i en rekke problemstillinger.

Få har heller ikke reist og opplevd så mye som John John Bruseth. Hans eventyr, historier og beskrivelser overgår det meste, og du vil nesten ikke tro det du hører. Det hele fremføres med energi, humor og et stort hjerte. 

 

  John John Bruseth foredrag

  AKTIVT SOSIALT ANSVAR

  – om å ta ansvar på den riktige måten og på den måten som hører fremtiden til.

  • Putter bedriften din penger inn i et hull i veggen og håper at de blir brukt til det de skal? At de som får pengene tar ansvar og bidrar til at andre får det bedre? Er dere en av de som over mange år har tatt et passivt sosialt ansvar? Eller det mange smykker seg med som samfunnsansvar?
  • Nå er det nye tider. Nå er tiden for store tungrodde organisasjoner som bruker 70% av de innkomne midlene til administrasjon og kostbare prosjekter over – nå er det aktivt sosialt ansvar som gjelder. Om å bidra der de trenger det og skape bærekraftige samfunn.
  • Bidra på en måte der kostnadsbildet er snudd helt på hodet, der hele eller mesteparten av beløpet dere gir blir brukt der det skal og til det det skal. Der du lett kan bruke ditt eller bedriftens ansvar til å skape entusiasme hos dine medarbeider, kunder, skape en sirkel av positiv tenkning og faktisk se resultater. Der du får fortløpende dokumentasjon i form av rapporter, bilder, film, besøke prosjektet eller hva du nå måtte ønske.
  • John John Bruseth har snart 20 år i idealistisk egeninitiert aktiv tjeneste i Afrika. Han har mer erfaringer fra dette arbeidet enn de fleste. Fra slummen i Nairobi, til regnskogen i Uganda, til kanten av Kalahariørkenen i Botswana – fra Madagaskar til Zanzibar, hvor det meste av arbeidet foregår nå.
  • Dette er et morsomt og sterkt foredrag som virkelig setter fingeren på det ømme punktet. John John krydrer med skumle, rørende og morsomme hendelser fra det virkelige Afrika.
  • Etter dette John John Bruseth foredrag sitter du igjen med tanker du aldri trodde du ville kunne komme opp med rundt det å bidra. Om du ikke vil forandre måten du bidrar på i dag, så vil du iallefall kunne sette større konkrete krav til de du støtter. For nå vet du hvordan det virkelig skal gjøres!

  John John Bruseth foredrag

  OPPLEVELSESKNAPPEN – om å se mer, leve mer, føle mer, og få absolutt mer ut av alt

  • Med sitt særegne regissørblikk ser John John, om ikke mer enn alle andre, iallefall annerledes enn alle andre. Han har med andre ord et helt unikt syn på tilværelsen. I dette foredraget får du ta en del i dette – og ditt perspektiv på livet og tilværelsen vil ikke være det samme etterpå.
  • Opplevelseknappen var et uttrykk John John kom med for over 40 år siden. I enhver situasjon som oppstår, enten det er en flue som ligger med bena opp eller månen viser seg unormalt stor, trykker han på knappen. Dermed blir opplevelsen mye større, og mye viktigere å ta med seg på veien.
  • Han har trykket på knappen når han har stått som gissel under et ran med en revolver mot tinningen. Når han har ligget på taket av et tog på rømmen fra den gang kommunist-Polen, etter et uoppklart drap han ble beskyldt for og på Hawaii som beach bum og damevenn.
  • Etter dette John John Bruesth foredrag sitter du igjen med evnen til å se ting fra en annen side. Og ikke minst evnen til å trykke på opplevelseknappen så du evner å oppleve mer, være mer tilstede, både privat og i jobb. Du vil lære å leve større.

  John John Bruseth foredrag

  SUPERKVELD

  I denne SUPERKVELDEN får dere en kraftfull spesialpakke – og en uforglemmelig kveld for alle impliserte!

  Dette blir et show uten like, med groovy, rocka, bluesy musikk – sammen med foredrag og historier som setter spor.

  • Dette er noe John John er alene om i hele landet. Fra engasjert, erfaren foredragsholder til grava rockemusiker med over 40 års erfaring i en og samme pakke. Han hadde en nummer 1-hit allerede i 1983, og har siden gitt ut 10 album. Det 11. er like rundt hjørnet.
  • Om ønskelig stiller han gjerne også uten band, kun med gitar og meningsfulle viser, og lager en uforglemmelig intimkveld.
  • Mye av innholdet i foredraget går igjen i tekstene han senere fremfører – noe som gjør at konserten berører ekstra sterk.
  • Dette blir en kveld med glede, mening, inspirasjon, og underholdning. Vi garanterer suksess!
  • Uttalelse etter konserten på John Dee, fra en av de ansatte: «Dette er det beste jeg har sett på lang lang tid!»
  • Fra deltager på Superkvelden på Helt Sentralt: «En fantastisk kveld som startet med inspirerende historier om å følge drømmen, med ildsjelen John John Bruseth i spissen, for så at han og bandet EN GANG TE forandret hele lokalet til et fyrverkeri av en konsert, rårbra band, med sangtekster som berører deg helt inn i hjerterota. Dette vil vi oppleve mer av!»
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med John John Bruseth

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med John John Bruseth