Lasting innhold ...

Kari Jaquesson

Kari Jaquesson

Trimdronning, coach og TV-personlighet som med sitt engasjement og motivasjon får alle lyttene opp av stolen!

Kari Jaquesson er en ettertraktet foredragsholder og debattleder. De fleste kjenner henne nok som «hele Norges trener», men hun brenner også for temaer som samhandling, arbeidsglede og samfunnsrelaterte tema.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kari Jaquesson ble rikskjendis gjennom morgentrimmen på «God morgen Norge» i 1994, og har nå over tredve års erfaring med trening, kosthold og livsstil. Hun har blant annet reist i inn- og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og vanlige trimentusiaster. For å ytterligere utvide horisonten har hun fullført Medisin grunnfag, og holder nå på med studier i ernæring.

Kari har også vært coach/trener i flere TV-serier, blant annet Slankekrigen, En Ny Start og Dansefeber. I tillegg er hun en anerkjent journalist innenfor trening, kosthold, livsstil og motivasjon, og har skrevet for både I Form og klikk.no. Hun har dessuten gitt ut en rekke egne treningsvideoer og bøker.

Filosofien bak alle Kari Jaquesson foredrag er at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne, uten å presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal. Hun mener alle kan komme i god form og helse – uansett størrelse og utgangspunkt! Karis motto er ”Litt gjør mye!». Hun prøver å bevise at det er et valg å nyte livet og de små hverdagsgledene – og huske på at det er lov å kose seg.

Kari er en engasjert kvinne, og bryr seg om mer enn nordmenns helse og kostholdsvaner. Hun har bidratt som ambassadør for Rosa Sløyfeaksjonen og LHL’s «Hvert skritt teller», samt virket som Goodwill ambassadør for UNFPA (FN) fra 2000-2009. Som Goodwill ambassadør hjalp hun til i arbeidet med å øke bevisstheten rundt kvinners helserettigheter. Hun er i tillegg medstifter og aktivt styremedlem i GIFTS – fotball for barn og unge i Gambia. Hun har også vært styreleder i Sex og Politikk, er ambassadør for Fair Trade, og medlem av Kvinnegruppa Ottar.

Gjennom sine foredrag rører, beveger og inspirer Kari deltagere landet over. Hun er opptatt av å bruke et språk som alle forstår, og presenterer kun innhold som er 100% oppbacket i forskning. Kari er tydelig og stødig – men liker også å bruke humor og billedlige eksempler alle kan kjenne seg igjen i.

Kari Jaquesson foredrag kan holdes på norsk, engelsk og fransk.

  Kari Jaquesson foredrag

  Foredrag

  • Kari Jaquesson foredrag tar ofte utgangspunkt i et eller flere av disse temaene: trening og kosthold, samhandling, arbeidsglede, arbeidsmiljø, anti-motivasjon (nyt livet) og samfunnsrelaterte tema. Du kan booke et ferdig skrevet foredrag, eller få skreddersydd et ut ifra egne ønsker og behov.
   • ”Det Gode Liv” – alt fungerer bedre når du har godt humør!
   • Sprekhet for de få – eller noe helt alminnelig som du kan oppnå?
   • Du er hva du spiser! – Gammel floskel eller bokstavelig utsagn?
   • Tilstedeværelse – godt norsk for ”mindfullness»
  • Et foredrag kan kombineres med treningsopplegg i forkant eller etterkant.
  • Foredragene kan holdes på norsk, engelsk eller fransk.

   

  Kari Jaquesson foredrag

  Konferansier og debattleder

  Kari er mye brukt som konferansier og debattleder. Hun er dyktig på å holde drive, trekke sammen tråder og stille oppfølgingsspørsmål.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Kari Jaquesson

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Kari Jaquesson