Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Hvordan skape engasjement, navigere i forandring og øke gleden både privat og på jobb

Katarina Blom

Katarina Blom

Psykolog og organisasjonskonsulent.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Katarina Blom

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Katarina

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Katarina Blom er psykolog, konsulent og foredragsholder med positiv psykologi som spesialområde. Positiv psykologi handler ikke om å forsøke å tenke positivt og ignorere det som er vanskelig. Det handler heller ikke om raske tips og enkle råd, men om menneskelig kunnskap og å identifisere de faktorene som får oss til å føle oss bedre.

Vi er ikke bygd for å være lykkelige. Hjernene våre er designet for å hele tiden identifisere farer og risikoer, å løse problemer for å overleve. Men vi kan alle lære oss å bli lykkeligere. Katarina Blom viser hvordan vi på hjernens premisser kan skape engasjement, navigere i forandring og øke gleden både privat og på arbeidsplassen.

Katarina Blom er organisasjonskonsulent, foredragsholder og en av Sveriges første lykkepsykologer. Hun medvirker regelmessig som ekspert i media, hvor hun forteller om hvordan vi kan øke vår livskvalitet blant annet gjennom meningsfulle handlinger og fine stunder i hverdagen. I boken “Lycka på fullt allvar” (2014) forteller hun om vitenskapen og mekanismene bak lykke, sammen med journalisten Sara Hammarkrantz.

I dag jobber Katarina Blom på Psykologifabrikken, der målet er å gjøre psykologi lett å forstå og bruke, blant annet med verktøyet “Habitud”, et psykologisk treningssenter. Hennes oppdragsgivere er ofte organisasjoner som vil øke engasjement, arbeidsglede og få verktøy til å etablere endring som varer.

“Om tradisjonell psykoterapi er som å gå til fysioteraterapeuten etter at noe har hendt, er positiv psykologi som å gå til treningssenteret for å forebygge skade.”

I foredragene sine snakker Katarina Blom om hvordan det ikke er nok å bare tenke positivt. Vi må også finne måter å handle positivt på i tråd med ting som får oss til å føle oss bra. Du får høre hva forskningen har oppnådd, hvilke faktorer som øker trivsel, gjør livet mer meningsfylt og hvordan vi kan trene tankene våre for å øke motstandskraften og gleden i hverdagen.

Katarina Blom skaper klarhet i jungelen av selvhjelpsbøker, magiske metoder og kalde fakta.

Vis foredrag med Katarina Blom

    LYKKE PÅ FULLT ALVOR

    • Å finne og eliminere årsakene til hvorfor folk føler seg dårlige har lenge vært fokuset til psykologen. I den positive psykologien handler det i stedet om å finne ut hva som får oss til å føle oss bra. Fokus på det positive handler ikke om å ignorere det negative og klistre på et smil. Det handler om å finne og legge merke til hva som får en selv til å føle seg bedre, for eksempel å være god, vennlig og nysgjerrig på andre.
    • Katarina Blom tar oss med på en reise inn i vitenskapen og dens sammenheng med lykke. Hun snakker om hvordan vi kan tenke på flere måter enn bare positivt, men også på andre måter som gjør oss mer lykkelige. Å fokusere på det som fungerer og er godt, påvirker ofte andre deler av livet. Det fører til økt motstandskraft mot stress og motgang både på jobb og i det private, selvtillit, ytelse og en generelt bedre livsglede og nytelse.
Uforpliktende forespørsel på Katarina Blom

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Katarina Blom