Lasting innhold ...

Katarina Gospic

Katarina Gospic

Doktor og hjerneforsker med bakgrunn innen filosofi. Dette er en ekspert på hjernen i alle situasjoner!

Katarina Gospic har en evne til å gjøre ubegripelige saker om hjernen lettforståelige. Hun implementerer abstrakte forskningsresultater til konkrete tips som kan anvendes i hverdagen.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Katarina Gospic er født i 1984 og oppvokst i Stockholm. Hun har en medisinsk grad, fil. mag. i fysiologi og en doktorgrad i filosofi fra Karolinska Institutet. I 2011 tok Katarina en doktorgrad i kognitiv nevrovitenskap, med en avhandling om hvordan vi regulerer våre følelser og hva som skjer i hjernen når vi tar en beslutning.

Avhandlingstemaet inspirerte Kararina Gospic til å skrive den populærvitenskapelige boken Velg rett! En guide til bra beslutning i 2012. Hun sto også bak en anerkjent studie som viser at folk ser ut til å ha en medfødt evne til å reagere på urettferdighet, og at denne reaksjonen er basert på amygdalin.

Katarina Gospic vil implementere kunnskap om hjernen i næringslivet og samfunnet for å fremme helse, trivsel og ytelse. Hun mener at hvis vi vet hvordan hjernen og kroppen fungerer, kan vi kontrollere våre beslutninger, oss selv og verden i ønsket retning. Du kan lære mer om dette ved å book et Katarina Gospic foredrag.

  Katarina Gospic foredrag

  Velg rett

  • Finansiell turbulens i det globale markedet stiller høye krav hos dagens ledere om å kunne håndtere usikkerhet og drive en fremgangsrik næringsvirksomhet.
  • Hva gjør vi for å fatte kloke og holdbare beslutninger når hele havet stormer?
  • I dette foredraget snakker Katarina Gospic om hvordan menneskelig atferd genereres og kontrolleres. Hun vil også gi deg tips om hvilke verktøy du kan bruke for å styre deg selv og din virksomhet mot roligere farvann.

   

  Katarina Gospic foredrag

  Lurt av hjernen

  • Reptilhjernen i oss har en stor innflytelse på vår beslutningsevne, noe som resulterer i at vi stadig går rett i hjernens beslutningsfeller.
  • I dette foredraget vil du få høre mer om hva som skjer i hjernen når vi tar beslutninger og hvordan vi blir lurt av vår egen hjerne.
  • Katarina Gospic vil også gi deg tips om hvilke verktøy du kan bruke for å styre deg selv i en mer ønsket og bevisst retning.

   

  Katarina Gospic foredrag

  Hjernen på jobben

  • Den tekniske utviklingen har gått i rasende fart, men hjernen vår ser helt lik ut i dag som det den gjorde for 40 000 år siden. Med hensyn til dette er vi nødt til å justere vårt arbeidsmiljø slik at vi føler oss bra og presterer på vårt beste.
  • Vi trenger ikke å jobbe mer, men smartere!
  • Foredraget handler om hjernen, beslutningsprosesser og hvordan du tilpasser arbeidsmiljøet for å fremme helse, ytelse og trivsel.

   

  Katarina Gospic foredrag 

  Personlig varemerke på hjernens vis!

  • Virksomhet handler om å skape gode sosiale relasjoner med andre.
  • Vil vi prestere og ligge et steg foran, er vi nødt til å vite hvordan vi selger oss selv.
  • I dette foredraget forteller Katarina Gospic om hva som skjer i hjernen når vi omgås andre og hvordan vi booster vårt personlige varemerke fra et hjerneperspektiv.
  • Kontakt oss i Athenas for å booke eller for å få mer informasjon om forelesninger og foredrag med Katarina Gospic. Hun skreddersyr gjerne sine foredrag etter dine ønsker og behov!
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Katarina Gospic