Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Oppskriften på et menneske - lettfattelig og spennende fortalt

Katharina Vestre

Katharina Vestre

Biokjemiker, forfatter og foredragsholder.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Katharina Vestre

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Katharina

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Katharina Vestre har skrevet flere populærvitenskapelige artikler og er forfatter av boken “Det første mysteriet: Historien om deg - før du ble født”. Hun formidler komplekse fenomen på en lettfattelig og spennende måte.

Foredragsholder Katharina Vestre har en mastergrad i biokjemi og arbeider som stipendiat ved Universitetet i Oslo, der hun forsker på hvordan celler beveger seg i kroppen og underviser forskningskommunikasjon.

I tillegg er hun aktuell med boken «Det første mysteriet: Historien om deg – før du ble født», som handler om alt som hender oss fra befruktning til fødsel. Boken er allerede solgt til 18 land, fra Japan til Russland, Frankrike og USA.

Katharina er en engasjert forskningsformidler som gjerne deler både fun facts og det siste fra forskningsfronten. Visste du for eksempel at den lille sjørormhannen «Bonellia viridis» lever inni den langt større hunnen, som hennes personlige sæddonor? Eller at vi deler over halvparten av genene våre med bananfluen?

Hun har også pratet om blekkspruter på kulturhuset og gjestet Lindmo, der hun avslørte hvorfor menn har brystvorter og hvilke dyr som har de verste fødslene.

Katharina Vestre holder foredrag på engelsk og norsk.

Vis foredrag med Katharina Vestre

    Oppskriften på et menneske

    • Siden oppdagelsen av DNA-molekylet har biologien utviklet seg i en rasende fart, og vi kan i dag finne svar på spørsmål som tidligere virket umulige. For hvordan vet cellene egentlig at de skal forme et hjerte, og ikke en hånd eller et øre? Med sin bakgrunn fra biokjemi og cellebiologi formidler Katharina Vestre komplekse fenomen på en underholdende og lettfattelig måte.
    • På denne måten gir hun et innblikk i den mest utrolige forvandlingen vi alle har vært gjennom – fra de første primitive celledelingene til vi kjemper oss ut ni måneder senere.
Uforpliktende forespørsel på Katharina Vestre

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Katharina Vestre