Lasting innhold ...

Kenneth Dahl

Kenneth Dahl

Med mere enn 25 års erfaren er dette en svært scenevant konferansier - så ditt event er i trygge hender!

Kvaliteten på ditt arrangement løftes med en god og trygg konferansier. Konferansier Kenneth Dahl vil med sine over 25 år med erfaring fra scenen lose dere gjennom kvelden med stødig hånd.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Enten det er snakk om et næringslivsarrangement, prisutdeling,  jubileumsfest, et idrettsarrangement eller en auksjon; konferansier Kenneth Dahl hjelper dere med hele prosessen fra planlegging til avvikling. Han er en levende og jordnær konferansier som er lett å like.

Kenneth forbereder seg godt og i samarbeid med kunden setter han gjestene i fokus. Han har jobbet for en rekke store selskaper som Telenor, Kongsberg Maritime, FMC, Exxon Mobil, Canal Digital, og tar oppdrag for både små og store bedrifter og arrangementer.

Kenneth er videre den eneste nordmannen som har vært ringannouncer i en VM-kamp i boksing. Han ledet nemlig den direktesendte tv-sendingen for Viasat/Viaplay i 4 timer under det siste Cecilia Brækhus-stevnet her til lands, og sendingen ble sett av millioner av mennesker over hele verden. Han kan også skilte med å være fast speaker for det årlige UIM F2 World Championship (båtrace) i Tønsberg.

Kenneth har mange gode råd og kan også overraske med en sang.

Foto: Michal Tomaszewicz.

    Konferansier Kenneth Dahl 

    Book et konferansieroppdrag med Kenneth Dahl i dag!

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Kenneth Dahl

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Kenneth Dahl