Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
Kenneth Dahl

Kenneth Dahl

Med mere enn 25 års erfaren er dette en svært scenevant konferansier - så ditt event er i trygge hender!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Kenneth Dahl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Kenneth

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Kvaliteten på ditt arrangement løftes med en god og trygg konferansier. Konferansier Kenneth Dahl vil med sine over 25 år med erfaring fra scenen lose dere gjennom kvelden med stødig hånd.

Enten det er snakk om et næringslivsarrangement, prisutdeling,  jubileumsfest, et idrettsarrangement eller en auksjon; konferansier Kenneth Dahl hjelper dere med hele prosessen fra planlegging til avvikling. Han er en levende og jordnær konferansier som er lett å like.

Kenneth forbereder seg godt og i samarbeid med kunden setter han gjestene i fokus. Han har jobbet for en rekke store selskaper som Telenor, Kongsberg Maritime, FMC, Exxon Mobil, Canal Digital, og tar oppdrag for både små og store bedrifter og arrangementer.

Kenneth er videre den eneste nordmannen som har vært ringannouncer i en VM-kamp i boksing. Han ledet nemlig den direktesendte tv-sendingen for Viasat/Viaplay i 4 timer under det siste Cecilia Brækhus-stevnet her til lands, og sendingen ble sett av millioner av mennesker over hele verden. Han kan også skilte med å være fast speaker for det årlige UIM F2 World Championship (båtrace) i Tønsberg.

Kenneth har mange gode råd og kan også overraske med en sang.

Foto: Michal Tomaszewicz.

Vis forelesninger med Kenneth Dahl

    Konferansier Kenneth Dahl 

    Book et konferansieroppdrag med Kenneth Dahl i dag!

Referencer

”Kenneth Dahl var ansvarlig for gjennomføring av vår store event for ansatte, som var en kopi av «Det store korslaget». Han ledet Korslaget til de store høyder, og det ble en fantastisk kveld for både deltak- ere og publikum. Med sin glade og sikre evne til å få folk med, kan jeg på det varmeste anbefale Kenneth.”

Marianne Stern, Prosjektleder Marketing/Event

Unit4

”Vi var usikre på om behovet for en konferansier var tilstede på et arrangement nylig, men etter endt oppdrag var vi alle enige om at du løftet arrangementet. Vi er kjempefornøyd med jobben og alle tilbakemeldinger har vært meget gode. Vi bruker gjerne deg igjen ved en annen anledning. Takk for denne gang!”

Maria Henriksen Askjem

JM Hus Vestfold

“Tusen takk for et fantastisk show og god ledelse under premieutdelingen til Hovedlandsrennet på ski 2015 i Oseberg kulturhus. Struktur, humor og profesjonalitet fra begynnelse til slutt og det er ingen tvil om at du reddet kvelden for oss!”

Annikken Johnsrud

Stokke IL Skigruppa

”Når Kenneth inntar scenen skapes det magi. Han bergtar alle med sin innlevelse og entusiasme.”

Marianne Schøyen Høy

Amedia Annonseproduksjon

”Tønsberg Båtrace hadde gleden av å samarbeide med Speaker Kenneth Dahl under UIM F2 World Championship: Runden her i Tønsberg. Hans smittende engasjement og hans evne til å formidle er helt avgjørende for DEN FANTASTISKE STEMNINGEN vi er har blitt så kjent for her i Tønsberg. Med 50.000 mennesker på brygga mellom tre dager krever det mye av en speaker. Kenneth guidet, informerte og underholdt alle disse menneskene gjennom den spektakulære helgen på en trygg og sikker måte som engasjerte publikum, førere og funksjonærer. Ingen tvil – vi anbefaler han på det sterkeste. Men han er opptatt 3.-6. august 2018 – for da er han booket inn på ny VM-runde i Tønsberg.”

Joyce Christine Andersen, Daglig Leder

Tønsberg Båtrace
Uforpliktende forespørsel på Kenneth Dahl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Kenneth Dahl