Lasting innhold ...

Linn_Stokke

Linn Stokke

Skuespiller, terapeut og en av Norges mest profilerte innen Mindfulness - Få mer energi, mer kapasitet og bedre helse!

Linn Stokke har studert og praktisert  tilstedeværelsestrening og meditasjon i over 20 år og er en av Norges mest profilerte innenfor tema oppmerksomt nærvær og Mindfulness.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

“Praktisering av Mindfulness støtter økt trivsel, selvtillit, mental klarhet, indre ro og bedre helse. Det er det viktigste verktøy for gode beslutninger, relasjoner og for å kunne påvirke eget liv.”

Mindfulness bygger på mange tusen år med erfaring. Det er et verktøy som bringer oss i kontakt med vår iboende kapasitet, kreativitet og fred.

Linn Stokke har studert og praktisert tilstedeværelsestrening og meditasjon i over 20 år, hun er en av Norges mest profilerte innenfor tema som oppmerksomt nærvær og Mindfulness. De siste årene har hun reist rundt og holdt foredragene «Livet er nå» og «Ny kraft».

Nationalteateret, Svensk/Norsk Film – rollene og scenene har vært mange for Linn Stokke. Som prosjektansvarlig for oppbyggingen av Steninge Slott Kultursenter Stockholm og 8 verdensutstillinger, mottok hun Stockholms embygds kulturpris i 1999.

Hun kom med sitt album «Unfolding» i 2006 og ble spesielt invitert til å skrive signaturlåten «The new day» til det historiske møtet mellom verdens religiøse ledere og forskere på Grønnland i 2007.

Hun har skrevet flere bøker om sorg. «Tanker fra en sorg» er blant annet anbefalt av Atle Dyregrov, Senter for krisepsykologi i Bergen.

Med 8 års utdannelse i mind-body psykoterapi, blant annet med spesialisering innenfor stress , sjokk og traume, driver hun i dag egen praksis.

Linn Stokke foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Linn Stokke foredrag

  «Mindfulness. Ditt ubrukte potensiale»

  • Dette Linn Stokke foredrag tar utgangspunkt i hennes spesiale: mindfulness
  • Mindfulness er ikke lenger bare for de utvalgte.
  • Riktig praktisert fungerer det som gratis medisin og en tilførsel av positiv energi som berører alle aspekter av livet vårt.
  • Mindfulness kan direkte relateres til bedre helse, arbeidskapasitet, følelse av tilhørighet, bedre relasjoner og opplevelsen av et meningsfylt liv.
  • Google har forstått dette. I sommer kom boken «A mindful nation» skrevet av kongressmannen Tim Ryan, forteller Skuespiller og SE-terapeut Linn Stokke.
  • «Mindfulness. Ditt ubrukte potensiale» leveres både som foredrag på 1,5 time og som heldagskurs.
  • «Jeg har som mål at alle som har vært på foredraget skal ha med seg noe hjem som kan bidra til øket livskvalitet.» Linn Stokke
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Linn Stokke

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Linn Stokke