Lasting innhold ...

Marian Martinez

Marian Martinez

Klassisk sangerinne som kan synge forskjellige sjangre. Med fortid i Det Norske Jentekor er dette en imponerende stemme!

Den klassiske sangerinne Marian Alejandra Dirro Martínez har platekontrakt med Stealth Music Publishing. Hun samarbeider også med Disney på deres nye prosjekt ”Soy Luna”. Marian Martinez har blitt sammenlignet med Kirsten Flagstad, men ikke la deg lure av den lille kroppen – for den har en stor stemme.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Den 20 år gamle klassiske sangerinne Marian Martinez er utdannet ved musikklinja på Ski videregående skole. Marian var medlem av Det Norske Jentekor i åtte år, og har opptrådd med koret i land som Skottland, Italia, USA og Japan.

I de senere årene har hun eksperimentert med forskjellig sjangere og synger derfor også mye jazz og pop. Hun har en platekontrakt med Stealth Music Publishing, og hun er nå i samarbeid med Disney i et av deres nye prosjekter som heter ”Soy Luna”.

Sangerinne Marian Martinez jobber hardt innenfor alle sjangre og vant Kulturprisen 2016 i Frogn kommune. Hun kan beskrives som en liten Maria Callas – og synger flere av hennes sanger på oppdrag.

Marian synger på norsk og engelsk.

 

    Sangerinne Marian Martinez

    Musikk

    • Sangerinne Marian Martinez kan bookes til musikkinnslag
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Marian Martinez