Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Noen av de beste rådene og tipsene for deg som vil lykkes med netthandel

Marte Klouman

Marte Klouman

Markedsføringsekspert som brenner for å hjelpe folk med å lykkes gjennom netthandel og digital markedsføring.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Marte Klouman

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Marte

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Marte Klouman har i over 10 år jobbet med salg, kundeservice og markedsføring. Med denne erfaringen stiller hun med noen av de beste rådene og tipsene for deg som vil lykkes med netthandel.

Et foredrag med Marte Klouman gir deg:

 • Verktøyene til bedre markedsføring og netthandel.
 • Formidler med utrolige erfaringer og resultater å vise til.
 • Foredragsholder med en god, inspirerende energi og lærerikt stoff som vil gi deg de resultatene du ønsker.

Marte Klouman har jobbet med salg, kundeservice og markedsføring siden 1995 og begynte med dette på nett i 2006. Marte var sjef for E-handel hos XXL og spilte en sentral rolle i selskapets utvikling til å bli en viktig aktør på det digitale markedet. Resultatet av hennes ledelse var at nettomsetningen vokste med flere hundre prosent. Marte har også vært involvert i kundeservice og organisk markedsføring i sosiale medier for XXL. Før dette var hun med på å gjøre Lille Vinkel Sko til en suksess på nett og i sosiale medier.

I dag driver Marte Netthandelskolen hvor hun tilbyr rådgivning, foredrag, kurs og ressurser for andre som har et mål om å lykkes gjennom netthandel. Hun sitter også i juryen for Netthandelsprisene.

I tillegg til karriéren innen netthandel og digital utvikling har Marte blitt hyret inn til mange anerkjente konferanser i landet. Hun blir beskrevet som en energisk og positiv foredragsholder som alltid stiller med smittende godt humør. Marte deler både av det positive og det negative for at du skal få både inspirasjon og nyttige råd for forbedring – Marte leverer faglig sterkt med med et mål om at du skal få resultater av det du lærer.

Vis foredrag med Marte Klouman
Marte Klouman foredrag

Skreddersydd foredrag om Netthandel og Digital markedsføring

 • Overraskende mange gjør en dårlig jobb på nett, og taper til konkurrentene. Mange strever også med å skape et godt samspill mellom fysiske butikker og nettbutikk. Marte mener det ikke er så vanskelig å lykkes på nett og med omnikanal, men du må gjøre de riktige tingene.
 • Hva du bør gjøre for å lykkes er temaet for dette foredraget, som skreddersys til kunden.
 • Marte tilstreber at foredraget ikke bare skal være engasjerende og inspirerende, men også så konkret at du straks kan ta grep i egen virksomhet og begynne å se resultater.
Marte Klouman foredrag

Vinn kunder og selg mer - men hvordan?

I dette foredraget gir Marte deg 10 konkrete tips for å lykkes på nett akkurat NÅ. Som profesjonell markedsfører på nett siden 2006 har Marte blitt en ekspert på hva som skal til for å skaffe kunder til nettsiden din og å få dem til å kjøpe. I tillegg til å gi deg spesifikke råd om markedsføring som virkelig fungerer deler Marte åpenhjertig hvilke feil hun selv har gjort, og observert andre gjøre, så du skal slippe å gjøre dem.

Foredraget er til enhver tid oppdatert til dagens virkelighet, men tipsene omhandler typisk

 • markedsføringsmetodene med best ROI.
 • ideell organisering og kommunikasjon internt i bedriften.
 • hvordan løse omnikanalproblemstillinger.
 • hvordan se ting fra kundens perspektiv.
Marte Klouman foredrag

En profesjonell evaluering av din nettside

 • For dette foredraget bør du ikke være hårsår. En dag i forkant av avtalt dato vil Marte gå gjennom din nettside fra en kundes perspektiv og med innsikten til en E-handelsekspert. Fra dette vil du få en oppsummering med ris, ros og mest av alt den beste konstruktive kritikken du kan få for nettsiden din.
 • Dette vil skje gjennom en 1-3 timers sesjon. Pris vil variere etter avtale med kunden. Verdien du sitter igjen med kan være enorm takket være forbedringene på nettsiden din.
 • Oppdraget kan også tilpasses konferanser, der Marte vil demonstrere praktisk gjennomgang av en nettside.
Foredrag med Marte Klouman

Workshop om video og livesendinger

 • Bruk av video kan ha store fordeler for din bedrift. I denne tre-timers workshopen får du en innføring i hvordan du kjapt og enkelt kan komme i gang med video, selv uten ressurser eller team.
 • Du lærer hvorfor du bør satse på video nå og helt konkret hvordan du kan utvikle, produsere, publisere og dele/spre video. Du lærer om video til egne flater og sosiale medier, ikke minst direktesendinger.
 • Etter workshopen skal du være inspirert, motivert og klar til å begynne med video allerede dagen etter! Marte kan også tilby en ressursside med utdypende informasjon og en egen “video challenge” for deltakerne etter denne svært godt mottatte workshopen.
Konferansier Marte Klouman

Konferansier

 • Marte mener konferansieren spiller en svært viktig rolle for et vellykket arrangement og legger hjertet i oppgaven som ordstyrer
 • Som konferansier ser Marte på seg selv som deltakernes hjelper på scenen. Hun gjør det hun kan for at alle skal holde energien og humøret høyt og få maksimalt faglig utbytte av programmet.
 • Tidligere har Marte hatt konferansieroppdrag for blant annet NXT med med 800 deltakere. Hun har erfaring med å presentere både på norsk og engelsk.
Marte Klouman foredrag

Marte Klouman foredrag

Vis foredrag med Marte Klouman
Uforpliktende forespørsel på Marte Klouman

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Marte Klouman