Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Energiske og morsomme foredrag om generasjoner og entreprenørskap

Max Gouchan

Max Gouchan

Seriegründer og ekspert på generasjonstrender med fokus rekruttering, ledelse, trender og entreprenørskap.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Max Gouchan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Max

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Max Gouchan er en seriegründer og inspirator som har et ønske om å heve kompetansen til bedrifter landet over. Max setter fokus på hvordan man kan ansette de beste talentene og holde sin virksomhet oppdatert med nye trender.

Et foredrag med Max Gouchan gir deg:

 • Ny kunnskap formidlet på en underholdende måte.
 • Populær foredragsholder i Norge og internasjonalt.
 • Oppdag hvordan du kan sikre din virksomhets suksess i fremtiden.

Max Gouchan holder energiske og morsomme foredrag om generasjoner og entreprenørskap. Han driver for seg selv til daglig i restaurant- og matbranjsen hvor han både ansetter og selger til millenial-generasjonene.

De siste årene har Max vært en mye brukt foredragsholder innen temaer som innovasjon og entreprenørskap. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan millenials oppfører seg som forbrukere.

Hvordan påvirker delings og opplevelsesøkonomien fremtidens bedrifter og produkter? Hva gjør din bedrift for å fjerne friksjon mellom generasjoner, og hvordan reduserer du turnover blant de flinke unge hodene? Bedrifter som vinner over denne generasjonen og forstår den, har et ekstremt stort konkurransefortrinn.

Max er glad i å formidle kunnskap på en enkel og morsom måte, og elsker å holde foredrag både på norsk, engelsk og russisk. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for og gir dem konkrete tips de kan ta i bruk samme dag.

Max mener at et knallbra foredrag skal være en balansert blanding av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag over hele Norge og har vært booket flere ganger i Spania, Mexico, Sverige og Finland.

Vis foredrag med Max Gouchan
Foredrag med Max Gouchan

No makeup

 • No Makeup er et foredrag Max har holdt i Norge, og i internasjonale sammenhenger, med ekstremt god respons. Her snakker han om hvordan andre tror entreprenørskap er, hvordan det egentlig er, og hva som skal til for å lykkes hvis man ikke ble skremt av punkt nummer to. Foredraget går inn på konkrete tips om hvordan en kan gå fra å ha en ide til å faktisk starte opp og drive en bedrift.
 • Varighet 15 min foredrag + spørsmål
Foredrag med Max Gouchan

Winning with millennials

 • Bedrifter som klarer å rekruttere og lede de beste millenialsene, vil ha et konkurransefortrinn. Dette foredraget gir konkrete tips innen rekruttering, ledelse, salg og markedsføring til millenial-generasjonen, som kan tas i bruk av hvilken som helst bedrift på utkikk etter et konkurransefortrinn.
 • Hva ser millenials etter? Hva må du ta ekstra hensyn til som leder? Hvordan ser kjøpstrendene ut og hvilken markedsføring vil en millenial tenne på? Dette og mange andre spørsmål vil bli besvart under et heftig 40 minutters foredrag. Uansett om du er en millenial som leder en millenial, eller en tidligere generasjon som klør deg i hodet over hva i alle dager som foregår nå, gå ikke glipp av disse need to know facts & tips!

Tid: 40-45 minutter + spørsmål

Foredrag med Max Gouchan

Rekruttere og lede den unge generasjonen

 • Hva er det de unge ser etter i en arbeidsplass? Hvordan er framtidens ledere? Hvordan skape et miljø der man fjerner friksjon mellom generasjoner, og motiverer millenials til å bli.
 • Er det noe man kan gjøre for å reduserne turnoveren hos en generasjon som bytter jobb oftere en sokker?
 • Et foredrag som gir konkrete tips på best practices for å skape en bedrift som kan tiltrekke, og ikke minst beholde de flinkeste hodene.

Tid: 30 minutter + spørsmål.

  Max Gouchan

  Max Gouchan - Challenges for young entrepreneurs

  Vis foredrag med Max Gouchan
  Uforpliktende forespørsel på Max Gouchan

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Max Gouchan