Lasting innhold ...

Micael Dahlén

Forfatter, professor og internasjonal foredragsholder

Micael Dahlén er forfatter og professor i markedsføring ved Handelshøgskolen i Stockholm. Han er en anerkjent foredragsholder og holder foredrag over hele verden.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

I begynnelsen av 2009 ble han stemt frem som næringslivets mest populære foredragsholder i Sverige.

Micael ble professor allerede da han var 34 år og har vunnet en rekke priser for sin forskning. Han har også fått mye oppmerksomhet i media for sin ukonvensjonelle stil, og er rangert som nummer 10 i verden blant forskere innenfor sitt felt, forbrukeratferd, kreativitet og markedsføring.

Micael Dahléns bøker har blitt oversatt til en rekke språk og har ligget på bestselgerlisten i flere land. Den mest kjente boken er ”Nextopia”, som handler om forventningssamfunnet og verdens sterkeste dop – nemlig fremtiden! Boken vakte stor oppsikt da den kom ut. I november 2011 kom «Monster» som er Micael Dahléns sjette bok. Michaels nyeste bok heter «Livet på Mars» og er en eventyrroman om å føle seg som et utenomjordisk vesen, og det å innse at man faktisk er et.

Micael holder foredrag på svensk.

  Hvordan dø med et smil om munnen

  Er det ikke det alt handler om?

  • Å gjøre det meste ut av din bedrift, din karrière, ditt liv.
  • Basert på forskning om hva som gjør oss lykkelige, hva vi angrer mest på i livet og ny forbrukeratferd, er søkelyset i dette foredraget på hva man må gjøre for å sikre seg at alle drar med et smil om munnen.

   

  Neste stopp: Å redde verden

  I følge NASA vil vi kunne flytte til Mars innen 2030.

  • Hvis vi fortsetter å leve slik vi gjør, vil vi trenge det nye hjemmet. Med mindre vi bruker den merkelig drivkraften som beveger oss forover, til å ikke bruke mer – men smartere og bedre.
  • Basert på de nyeste funnene innen glede- og motivasjonsdrivere, og reglene for bedrifter og økonomi, la oss prøve å redde verden.

   

  Alle er lykkelige: Et glimt inn i den uungåelige fremtiden

  • Enten du liker det eller ikke; fremtiden kommer til å være veldig forskjellig fra nåtiden, og den er her snarere enn du tror.
  • Vær forberedt, og kanskje lær noe av den på forhånd.
  • Foredraget gir et innblikk i vårt snarskiftende sinn og atferd i endring, og et langt, hardt blikk på menneskene du vil møte i morgen.

   

  Kapitalismen: Oppgradert

  Det handler ikke om pengene lenger.

  • De fleste folk har mer enn nok penger, men er ikke lykkelige av den grunn, og vil kanskje ikke trenge dem i en verden hvor det snart vil være gratis å reise til verdensrommet.
  • Men likevel vokser vi oss mer kapitalistiske enn noensinne, med et enda skarpere blikk på fortjenestene.
  • Det har seg bare slik at fortjeneste nå teller i innflytelse, tid og fingerkapital.
Foredragsholdere relatert til