Lasting innhold ...

Mikael_Andersson Cropped

Mikael Andersson

Ettertraktet foredragsholder som stimulerer og påvirker deg med sine sterke foredrag om motgang, kraft og muligheter!

Mot alle odds, født uten armer og ben, har Mikael Andersson alltid måttet kjempe seg til det andre tar for gitt. I dag er Mikael ikke bare gift og har fire barn, han er også selvstendig næringsdrivende og en av Sverige og Norges aller mest populære foredragsholdere.

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mikael Andersson foredrag tar utgangspunkt i et helt liv av erfaringer. Han har holdt foredrag for et svært stort antall mennesker og flere hundre bedrifter, blant annet Astra Zeneca, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ericsson, ICA, Volvo, Posten, SEB, IKEA, Stadium, Skatteverket, Handelsbanken, samt mange kommuner, fagforeninger og innenfor folkebevegelsen.

Mikael Andersson foredrag har påvirket og forandret mange menneskers syn på seg selv og hva som egentlig er mulig. Foredragene stimulerer til ettertanke og refleksjon. Du møter det mørke, vanskelige og smertefulle, men også det lyse, sterke, positive og får med deg håp, glede, kraft og inspirasjon.

Book et sterkt og inspirerende foredrag om motgang, kraft og muligheter!

Mikael Andersson foredrag holdes på svensk.

  Mikael Andersson foredrag

  TANKENS KRAFT – Å gjøre det umulige mulig

  • I sine inspirerende og fascinerende foredrag forteller Mikael med smittende humør om sin egen måte å angripe problemer og overvinne selvlagde begrensninger, og om hvordan dette gradvis forandret hans egen livssituasjon. Foredraget handler om ressurser, muligheter i livet og inspirasjon.
  • Mikael Andersson baserer ikke foredragene sine på forskningsresulter eller teoretiske modeller, og har hverken ambisjon eller hensikt om å levere enkle svar og ferdige løsninger. Ingen forlater salen uten å ha blitt dypt beveget.

   

  Mikael Andersson foredrag

  Å velge livet

  • Dette er et unikt foredrag som både beveger og engasjerer. Mikael beskriver hva som har ført ham framover i livet.
  • Gjennom en meget personlig historie får vi et innblikk i betydningen av drivkraft, aktive valg og eget ansvar for å oppnå det målet han satte seg for over 40 år siden.
  • Mikael beskriver sine egne opplevelser rundt det å velge livet.
  • ”Jag skaper min egen virkelighet og er ansvarlig for hva som skjer med meg i livet. Det er tankens kraft som avgjør om jeg velger livet eller ikke.”
  • Han er klar over at dette for en del mennesker kan oppfattes som provoserende, men gir det hele en helt annen mening.

   

  Mikael Andersson foredrag

  Se mine ressurser

  • Foredraget handler om det enkelte individs ressurser og muligheter til å selv påvirke og forandre sitt liv og sin livssituasjon. Mikael snakker om tydelige mål og en sterk drivkraft for å nå frem og virkeliggjøre sine drømmer.
  • Tittelen ”Tankens Kraft” inneholder mye av det som har ført ham til den livssituasjonen han har i dag. Undertittelen ”å gjøre det umulige mulig” beskriver hans syn på hva man kan få til gjennom å bestemme seg for å ikke bruke ordet ”umulig” om fremtiden.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Mikael Andersson

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Mikael Andersson