Lasting innhold ...

Milad Mohammadi

Milad Mohammadi

Jurist, statsviter og banebryter. Denne prisvinnende foredragsholdere er en av Sveriges mest populære!

Milad Mohammadi har bidratt til å finne innovative samfunnsløsninger sammen med noen av Sveriges største aktører innen mangfold og sosialt ansvar, og i dag har Milad Mohammadi blitt et symbol på disse samfunnsspørsmålene i Sverige. Han ble også nominert til Årets taler i Sverige i 2016.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 «Like barn leker best, men ulike barn finner opp de beste lekene.»

Milad ble født i Iran, og vokste opp i Sverige. Med en barndom fylt av diskriminering og ekskludering vokste Milad opp med et sterkt ønske om å skape en reell forskjell. Som 27-åring fikk han realisert drømmen om å starte en videregående skole i et av Stockholms mest befolkede områder.

Milad har virkelig gjort en forskjell. Han ble en av de yngste jurister og statsvitere med en double degree i en alder av 22, men det stoppet ikke der. Milad mente han kunne bety en større forskjell ved å bygge opp sosiale prosjekter, holde lederkurs og spre sitt budskap gjennom å bli en av Nordens største foredragsholdere.

Milad tar alltid utgangspunkt i at våre forskjeller er vår største mulighet. Like barn leker best, men ulike barn finner opp de beste lekene. Han kjemper for mangfold, inkludering, likeverd og likestilling. Med sin historie i hjertet inspirerer ham med både latter og tårer.

Milad har mottatt en rekke utmerkelser. Som Speaker of the Year, Year of inspirasjon for bærekraftig utvikling og et av Sveriges supertalent. I tillegg ble han omtalt på bladet Resumés nyeste liste over de svenske superformidlere. Han har fått realisert sin største drøm om å starte en videregående skole i et million-befolket område i Stockholm – Jarva School.

Med skolen ønsker Milad og andre interessenter i prosjektet å lage en modell for skoler i sosio-økonomisk vanskeligstilte områder som forener barn, foreldre og ulike samfunnssektorer. Milad har nå sluttet som rektor, og tredd inn i rollen som strategisk rådgiver for å kunne videreutvikle modellen, og andre prosjekter.

Alt overskudd fra et Milad Mohammadi foredrag blir donert primært til Jarva skole: stipend til studenter, næringsutvikling og økt kvalitet i skolen.

Milad Mohammadi foredrag kan holdes på svensk og engelsk.

 

  Milad Mohammadi foredrag 

  Milad Mohammadi snakker om disse temaene:

  • Personlig utvikling, mental trening og selvfølelse
  • Verdigrunnlagsarbeid, gruppedynamikk og sosialt entreprenørskap
  • Flerkulturelt og verdibasert lederskap
  • Kommunikasjon og relasjonsbygging
  • Arbeidsmarked og skole
  • Integrasjon og mangfold
  • Ungdommers potensial
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Milad Mohammadi

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Milad Mohammadi