Lasting innhold ...

Dr. Nashater Solheim

Dr. Nashater Solheim

Psykolog med fokus på hvordan man kan bruke psykologi i forhandlinger og konflikhåndteringer i bedrifter.

Dr. Nashater Solheim har nærmere 25 års ledererfaring, både fra Norge og internasjonalt. Hun har jobbet med offentlig sektor, NGOer og ulike bedrifter innen helse og olje- og gassvirksomhet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dr. Nashater Solheim snakker om kraften i å bruke psykologi i virksomheter for å få positivt gjennomslag og oppnå den innflytelsen du trenger for å motivere dine medarbeidere, forhandle med ledere, interessenter og konkurrenter. Nøkkelen ligger i grundige forberedelser, riktige spørsmål, et bevisst kroppsspråk, samt en taktisk håndtering av møtet og rommet.

Ettersom verden stadig blir mer forbundet og integrert på tvers av virksomheter, er krysskulturell kommunikasjon og innflytelse en avgjørende ferdighet for enhver leder og profesjonell.

Dr. Nashater bygger på sin integrerte erfaring som klinisk og kriminell psykolog, bedriftsleder og strateg for å vise deg ikke bare hva dyktig innflytelse og forhandling innebærer, men også hvordan du kan få gjennomslag for det du ønsker – både som leder, ansatt eller i hverdagens forhandlingssituasjoner.

Dr. Nashater har vært direktør i forskjellige selskaper innen strategi, organisasjons- og kompetanseutvikling. I tillegg har hun også vært coach for toppledere. Hun har doktorgrad i psykologi fra University of Surrey, UK og er videreutdannet i forhandlingsteknikk og innflytelse fra Harvard Law School.

Dr. Nashater snakker engelsk, men både diskusjoner og spørsmålet under hennes foredrag kan tas på norsk.

  Dr. Nashater Solheim foredrag

  Persuasion Influence & Negotiation (PIN) i business – gjør det bedre enn win-win!

  • Essensen av enhver rolle i business – uavhengig av posisjon, alder eller industri, er evnen til å positivt motivere andre til å levere bra og kontinuerlig forhandle med lag, ledere, interessenter eller motstandere for å gjøre reelle fremskritt.
  • Da verden stadig blir mer tilkoblet og integrert i business, er krysskulturell kommunikasjon, forhandling og innflytelse kritiske ferdigheter for enhver leder og profesjonell.
  • Lær mer om psykologien bak PIN og hvordan lykkes!

  Dr. Nashater Solheim foredrag

  Kulturen bak innovasjons- og digitaliserings-suksess

  • Har din organisasjon kulturen til å lykkes med innovasjon og digitalisering?
  • Bedriftene på frontlinja gjør det riktig – Finn ut hvordan i dette forskningsbaserte og interaktive foredraget.

  Dr. Nashater Solheim foredrag


  Overlevelsesguide til narsissister og psykopater på arbeidsplassen

  • Som rettsmedisinsk- og forretningspsykolog har Nashater jobbet intimt med disse personlighetene både i samfunnet og på arbeidsplassen.
  • I dette foredraget deler hun sin akademiske ekspertise og virkelige erfaringer om hvordan man håndterer og overlever den effekten disse personlighetstypene kan ha på deg profesjonelt og personlig.

   

  Dr. Nashater Solheim foredrag

  Konflikthåndtering

  • Uenigheter og konflikter kan ha en ødeleggende innvirkning på relasjoner, samarbeid, produktivitet og i verste fall suksessen til bedriften din.
  • De mest effektive måtene å håndtere konflikter og uenigheter på er basert på psykologiske metoder. Så enten du er direkte involvert, leder et utfordrende team eller er en objektiv part, gir denne presentasjonen deg et innblikk i verktøykassen til en vellykket konfliktløser.

   

  Dr. Nashater Solheim foredrag

  Konferansier

  • Nashater har moderert en rekke høyprofilerte bedrifts- og internasjonale tekniske konferanser, inkludert paneldiskusjoner med politikere og bransjeledere.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Dr. Nashater Solheim

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Dr. Nashater Solheim