Lasting innhold ...

Oddvar Stenstrøm

Oddvar Stenstrøm

Debattleder, konferansier og TV-profil som leder debatter og konferanser med en erfaren, stø og profesjonell hånd

Oddvar Stenstrøm er en profesjonell konferansier, debattleder og foredragsholder, kjent fra TV-skjermen. Han er Norges kanskje mest erfarne debattleder og er kjent for hvordan han med stø hånd ledet partilederdebattene på TV 2 i mange år. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Oddvar Stenstrøm er Norges kanskje mest erfarne debattleder. Han har bakgrunn fra Aftenposten, VG, Dagbladet, NRK og TV 2 som han var med på å starte.

Han har vært USA-korrespondent for NRK og TV 2 i til sammen over ti år og ledet det populære debattprogrammet Holmgang i 11 år.

Oddvar er kjent for hvordan han med stø hånd ledet partilederdebattene på TV 2 i mange år. Han ledet også i en årrekke samsendingene mellom TV 2 og NRK fra Stortinget, valgnatten der partilederne oppsummerer og kommenterer valgresultatet.

Oddvar Stenstrøm har også vært nyhetsoppleser i flere år.

Debattleder Oddvar Stenstrøm holder opplegg på norsk.

  Debattleder Oddvar Stenstrøm

  Debattleder og konferansier

  • Oddvar Stenstrøm er Norges kanskje mest erfarne debattleder og leder et hvert arrangement med stø hånd.
  • Med solid erfaring fra diverse TV-sendinger, er han godt rustet til å takle uforutsette hendelser som kan oppstå under et arrangement og skaper på den måten en ekstra trygghet både for arrangører og deltakere.

   

  Debattleder Oddvar Stenstrøm

  Det handler om mennesker.

  • Thorvald Stoltenberg i samtale med Oddvar Stenstrøm.

  Han er kalt ”en bauta av raushet”. En sjelden kombinasjon av statsmann og skøyer. ”Thorvald er så velsignet ekte”.

  • Nå kan du oppleve den tidligere forsvarsministeren, utenriksministeren, FNs høykommissær for flyktninger, FNs fredsmegler på Balkan, ambassadøren, Røde Kors-presidenten og ikke minst familiemannen Thorvald Stoltenberg.
  • I samtale med Oddvar Stenstrøm forteller han om oppveksten på beste vestkant i Oslo, i en familie med advokater, leger og handelsmenn. Han burde egentlig vært en typisk Høyre-mann. Hvorfor endte han opp som sosialdemokrat?
  • Han forteller om menneskene han har møtt ute og hjemme. Om de internasjonale topp-politikerne han har hatt på kjøkkenet sitt, rundt det mye omtalte frokostbordet hjemme hos ham der president Nelson Mandela fikk brødskiver, geitost og sju slag syltetøy.
  • Han forteller om barna. Om Jens som ble statsminister og aldri har kalt faren annet enn Thorvald. Om Ninni som ble narkoman, og om familiens kamp for å få henne ut av rushelvete.
  • Og han forteller om kona Karin. Som flyttet til Canada da de var kjærester og giftet seg med en annen da Thorvald ville nyte livet som russepresident. Nå er han enkemann.

  Thorvald Stoltenberg er et oppkomme av gode historier. Og en inspirator. I samtalen med debattleder Oddvar Stenstrøm deler han sine erfaringer, tanker og helt unike menneskekunnskaper med oss. For det er menneskene Thorvald er opptatt av.

  Derfor er det han forteller så viktig for oss alle.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Oddvar Stenstrøm

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Oddvar Stenstrøm