Lasting innhold ...

Øyvind Neeraas

Øyvind Neeraas

Motivator og inspirasjonscoach med erfaring innen kroniske lidelser og uføre. Lær hva du kan gjøre for dine medarbeidere

Mange kjenner Øyvind Neeraas som motivator og foredragsholder med en utrolig lang liste av kjente fornøyde kunder. Øyvind Neeraas foredrag spenner fra motivasjonsforedrag som gir et løft til foredrag knyttet til å mestre sykdom andre utfordringer.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Øyvind har lang erfaring med motivasjonsforedrag for næringslivet og offentlig sektor. Han har som konsulent hatt mange oppdrag i forbindelse med utfordringer når det det gjelder arbeidsmiljø. Han tok tidlig på 2000 tallet utdannelse som Coach og har stått for flere lederkurs i emnet. Han tar fremdeles oppdrag som foredragsholder for næringslivet og offentlig sektor.

Da han ble rammet av sterk tinnitus med følgesykdommer måtte han til slutt «kaste inn håndkledet» på grunn av redusert arbeidskapasitet. Han ble 50 prosent ufør. Han tok straks tak i egen situasjon, lærte seg å meste egen sykdom, skrev to bøker om emnet og brukes nå som foredragsholder for personer som sliter med kroniske lidelser. Dette gir han ekstra tyngde når det gjelder å takle utfordringer generelt på en arbeidsplass.

Han mener den som har et problem også har kunnskap. Hans mål er at denne kunnskapen skal hentes fram og utløse energi til selv å gjøre noe med problemet. Hans utgangspunkt er at du:
– Eier problemet
– Har ansvar for endring
– Selv har muligheten for endring

Øyvind har en allsidig karrière som spenner fra offiser i Hæren, politimann (instruktør ved politiskolen, politihundefører, etterforsker mv.), avdelingsdirektør, regionsdirektør, namsmann, rådgiver og egen næringsdrivende.

Øyvind Neeraas foredrag holdes på norsk.

  Øyvind Neeraas foredrag 

  SETT DEG IKKE PÅ EN STOL MED TRE BEIN – MOTIVASJONSFOREDRAG

  • Det er ditt ansvar at stolens fire bein er på plass til enhver tid.
  • Du skal sitte igjen med et lite løft og en god del ettertanke.
  • Dette er foredrag som gjør den enkelte personlig ansvarlig for mestring i det team vedkommende er en del av.

  Øyvind Neeraas foredrag

  PINGVINEFFEKTEN, OMSORG DEMPER SMERTE

  • Et foredrag med hovedvekt på empatiens betydning.
  • Smerten mange opplever når sykdom eller andre forhold rammer en i livet.
  • Alt med utgangspunkt i egen erfaring som uføretrygdet på grunn av sterk tinnitus og svimmelhet. Ikke bare alvor, for all del.
  • «Det herre e det livet du har fått» og da må du gjøre det beste ut av det. Det handler i stor grad om mestring og ta valg.
   Foredraget passer foreninger og lag med medlemmer som sliter med helsen, men er også aktuelt for andre grupper mennesker.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Øyvind Neeraas

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Øyvind Neeraas