Lasting innhold ...

Ole Martin Nesselquist

Ole Martin Nesselquist

Et ungt talent innen kommunikasjon og ledelse! Skap det beste arbeidsmiljøet med en topptrener som har kunnskapen som trengs for bedriften.

Ole Martin Nesselquist er et ungt talent innen kommunikasjon og ledelse og har allerede skapt seg en imponerende karrieré som topptrener. Han besitter eksepsjonell kunnskap i det å skape et velfungerende arbeidsmiljø med mange og forskjellige individer.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ole Martin Nesselquist er kun 25 år gammel, men er kjent i idrettsverden som topptrener og er hovedtrener for Moss FK.

Til tross for Ole Martins unge alder har han på 5 år skapt seg en karrieré som topptrener, og oppnådd imponerende prestasjoner med 2 opprykk. Med dette kommer utmerkelser som Tidenes yngste A-lagstrener i Norge, Tidenes yngste topptrener i Norge, Årets Unge Trener Norge 2017 og Tidenes yngste med UEFA A-lisens.

Nesselquist forsterker kompetansen sin med personlige erfaringer som har styrket hans verdenssyn og oppfatning av fremgang. Hans møte med alvorlig sykdom i familien og det å måtte bli voksen som 15-åring har gitt han et unikt syn på å skape noe positivt av vanskelige situasjoner. Erfaringer med å ha blitt drapstruet, tapt viktige kamper og møter med andre utfordringer i livet har gjort han dreven i stressmestring og det å takle press. Med slike opplevelser blir foredragene til Nesselquist engasjerende og spennende for publikum.

Ole Martin mener nøkkelen til å lykkes som fotballtrener er god kommunikasjon med sitt lag, og som topptrener har Nesselquist erfaringen som gjør han en utmerket foredragsholder. Erfaringene som fotballtrener gir han innsikt i områder der utviklingen av en arbeidskultur som verdsetter prestasjoner er viktig.

Ole Martin Nesselquist foredrag holdes på norsk

  Ole Martin Nesselquist foredrag

  Kommunikasjon – Hva? Hvordan? Men hvorfor glemmer vi!

  Behov for inspirasjon til å dytte deg og din bedrift mot sin optimale ytelse? Et ungt talent har idéene som kan gi deg det du mangler i hverdagen!

  I dette foredraget tar Ole Martin med sin erfaring og kunnskap om kommunikasjon som bygges på karriéren han har som fotballtrener. Han har tipsene en gruppe trenger for å yte sitt beste sammen, og for at en enkeltperson skal kunne bli den beste utgaven av seg selv. Foredraget inkluderer:

  • Informasjon om kommunikasjon og ledelse for både ledere og medarbeidere – kommunikasjon som nøkkelen til å få det maksimale ut av hverandre
  • Kommunikasjonsmodellen “The Golden Circle” utviklet av Simon Sinek som utgangspunkt for god kommunikasjon og samhold
  • Verdibasert ledelse – en ledelsesfilosofi med utgangspunkt i hvordan vi er som mennesker og hva som er viktig for oss
  • Hvordan kan vi skape noe positivt av motgang og vanskelige situasjoner?
  • Stressmestring og håndtering av press i hverdagen
  • Hvordan utvikle en arbeidskultur der prestasjoner og motivasjon er ettertraktet og verdsatt
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ole Martin Nesselquist

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ole Martin Nesselquist