Lasting innhold ...

PG Wettsjö

PG Wettsjö

Selvstendig næringsdrivende, salgssjef, coach og konsulent med bakgrunn og masse erfaring innen kundebehandling og salg.

Med over 18 år i bransjen, over 3000 foredrag og 250 000 tilhørere er PG Wettsjö utvilsomt en stjerne på foredragshimmelen. Han setter salg og kommunikasjon i et kundeperspektiv, og gir deg verktøy for å overgå kundenes forventninger.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Produktet ditt kan være helt supert, men hvis du ikke kan kommunisere med kundene faller du til kort. PG Wettsjö har lang og bred erfaring med salg, og deler gjerne av sin kunnskap i sine foredrag. Han har vært hovedtaler på flere store konferanser, gjennom flere år, og har flere ganger blitt nominert som Sveriges beste foredragsholder.

Wettsjö har lenge vært aktiv i næringslivet, både som selvstendig næringsdrivende, salgssjef, coach, konsulent og foredragsholder. Han har ledet store opplæringsprosesser i kundebehandling og salg, og har skrevet flere bøker, blant annet “När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation” og “Ge kunden en positiv chock”. Han er også en av grunnleggerne av EQP Business School, hvor han nå jobber som foreleser og pedagog.

Wettsjö er en retoriker i verdensklasse som på en forståelig måte hjelper deg til å få en dypere forståelse av kommunikasjon. Gjennom å øke inspirasjonen og motivasjonen blir arbeidsgleden større, og snart er du bedre enn alle dine konkurrenter.

I et PG Wettsjö foredrag får man servert overbevisende historiefortelling ispedd teorier, eksempler og praktiske tips, og foredragene oppleves som underholdning med tyngde.

PG Wettsjö foredrag holdes på svensk.

  PG Wettsjö foredrag

  Et PG Wettsjö foredrag kan snakke om disse temaene:

  • Salg
  • Kundeservice
  • Kommunikasjon
  • Motivasjon
  • Presentasjonsteknikk
  • Arbeidsglede
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med PG Wettsjö