Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Aktuelle og engasjerende foredrag om å drive innovasjon og utmerke seg i dagens marked

Preben Carlsen

Preben Carlsen

En av Norges mest populære ledere i mediebransjen, innovatør, gründer, rådgiver og prisbelønnet foredragsholder.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Preben Carlsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Preben Carlsen har vært involvert i oppstarten av et titalls selskaper. Han har jobbet som rådgiver for selskaper som DNB, IKEA, H&M, Telenor, Orkla, Finn.no og Dagbladet.

Et foredrag med Preben Carlsen gir deg:

 • Spennende og informative foredrag om innovasjon, fremtiden, arbeidskultur og bærekraft.
 • Fantastisk formidler som har blitt kåret til årets beste foredragsholder.
 • Aktuell tematikk som vil gi deg innsikt i dagens marked.

Preben bygget opp Trigger til verdens beste kreative PR-byrå, med 60 ansatte i Norge og Sverige på bare seks år. Han er initiativtaker til problemverkstedet Folk Oslo, Charge – en inkluderingsinkubator for flyktninger og No hate, som er Norges første organisasjon som jobber fulltid med å bekjempe netthat.

Preben er kåret til den mest populære lederen i mediebransjen to år på rad, han har blitt kåret til årets foredragsholder, årets tankeleder og en av de 25 mest innovative personene i kommunikasjonsbransjen i Europa. I dag jobber Preben i Sandkassa, hvor han forsøker å konvertere samfunnsproblemer til nye forretningsmuligheter med teknologi som verktøy og partnerskap som ressurs.

I løpet av sin karrière har Preben gjort mye riktig, feilet stort og mest av alt har han lært mye av å jobbe med flere hundre ulike selskaper, fagmiljøer, problemstillinger og oppgaver.

Nå har han oppsummert mye av det han har lært som gründer, selskapsbygger, leder og rådgiver, og kombinert det med fersk innsikt om trender og utviklingstrekk, i seks ulike foredragskonsepter.

Vis foredrag med Preben Carlsen
Preben Carlsen foredrag

Posisjonering for fremtiden: Hvordan være relevant i en ny tid?

 • Verden er i endring. Ny teknologi stimulerer fremveksten av revolusjonerende forretningsmodeller, partnerskap og arbeidsmetoder. Klimaendringene utfordrer etablerte modeller for forbruk og produksjon.
 • Problemer som før ble håndtert av myndighetene er i ferd med å gi grobunn for fremtidens vekstselskaper.
 • Dette foredraget handler om hvilke grep dagens selskaper må ta for å posisjonere seg for en utvikling som stiller nye krav til bærekraftige forretningsmodeller, smidige organisasjoner og sømløse kundeopplevelser. 
Preben Carlsen foredrag

Å drive innovasjon i tre horisonter samtidig

 • I en tid hvor endringene går stadig raskere og de fleste organisasjoner sliter med å snu seg raskt nok, har tempo blitt en kritisk konkurransekraft.
 • Samtidig blir etablerte virksomheter stadig utfordret av ny teknologi, nye konkurrenter og forventninger fra omverden.
 • Dette foredraget handler om hva som kreves for å forbli konkurransedyktig i morgendagens markedssituasjon og hvordan du kan gå frem for å drive innovasjon i tre horisonter på en gang. 
Preben Carlsen foredrag

Slik bygger du en endringsglad kultur

 • Det finnes tre typer organisasjoner. Endringsmotstanderne, de endringsvillige og de endringsglade. I en tid hvor endring er den nye konstanten, er det de endringsglade organisasjonene som kommer til å vinne.
 • I dette foredraget får du innblikk i hvor vanskelig det er å lykkes med store endringsprosesser, hvor inspirerende det er når man lykkes og du får oppskriften på hvordan du kan skape en endringsglad kultur i praksis. 
Preben Carlsen foredrag

Bærekraftshack

 • Kan små virksomheter fra Norge bidra til å løse verdens viktigste problemer? FNs bærekraftsmål er i ferd med å bli en del av forretningsstrategien til stadig flere virksomheter, men eksemplene på selskaper som leverer på dem i praksis er det langt mellom.
 • Ofte er grunnen at bærekraftsarbeidet ikke er integrert i kjernevirksomheten, men organiseres som filantropi på siden – og da blir effektene i beste fall kortvarige.
 • Dette foredraget viser hvordan selv små selskaper fra Norge kan ta viktige grep for å levere på FNs bærekraftsmål – og bli en del av løsningen håp verdens viktigste problemer.
Uforpliktende forespørsel på Preben Carlsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Preben Carlsen