Lasting innhold ...

Ragnhild Nilsen

Innovasjonsleder, kunstner, forfatter og pioner

Ragnhild Nilsen har jobbet med innovasjon siden 1991, vunnet Culturaprisen, vært med på å etablere 6 selskaper og 2 internasjonale Universitet, er innovasjonssjef i Global Fair Trade as, har laget verdens første intelligente tekstil av grisetang, skrevet 14 bøker innen tema kreativitet, innovasjon, arbeidsglede og innovasjon. At hun egentlig ønsket å bli nonne, har kunstnernavnet Arctic Queen og er global komponist og artist, vitner om en usedvanlig bredde. Ragnhild er en pioner, innovatør av format og har en fantastisk formidlingsevne.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ragnhild Nilsen holder kurs for ulike virksomheter og har veiledet flere av landets mest profilerte næringslivstopper, politikere og underholdere i presentasjonsteknikk og forhandling.

Gjennom sitt mangeårige engasjement innen mikrobusiness, menneskerettigheter og miljø, har Ragnhild vært sparringspartner i ulike internasjonale prosesser og prosjekter i Afrika, Sør-Amerika og Asia. Hun brenner for økologisk bomull og fair trade. For hennes arbeid med å fremme økologisk bomull og rettferdig handel, fikk hun Cultura prisen i 2010 og den kjente prisen Business for Peace sammen med egyptiske Sekem og Dr Ibrahim Abouleish i 2012.

Ragnhild har en MA i pedagogikk samt en MA i musikk fra Norge. I tillegg har hun en MA grad i kommunikasjon og psykologi fra USA. Ragnhild er også coach-utdannet innen NLP fra California og har tatt div tilleggsutdannelser innen ledelse og kommunikasjon.

Som forfatter har hun skrevet 14 bøker innen personlig ledelse, mental trening og kommunikasjon. Bøkene er solgt i nærmere 300 000 eksemplarer. Som musiker er hun mest kjent under artistnavnet ArcticQueen med 5 CDer.

Ragnhild har utviklet en egen stil som formidler. Den ligger i skjæringspunktet mellom entertainment og foredrag, derav navnet infotainment. Hennes foredrag berører – og hun står frem som en som virkelig har den nødvendige kompetanse, erfaring og kraft som trengs for å skape underholdning med varig verdi.

Alle Ragnhilds foredrag er en blanding av underholdning og opplæring hvor deltakerne 8 av 10 ganger gir stående applaus. Dette må du oppleve selv!

Ragnhild holder foredrag på norsk, engelsk og tysk.

  Forandring fryder!?

  Mennesker og organisasjoner i omstilling.

  • Matnyttig, praktisk og humoristisk foredrag som bare Ragnhild kan holde.
  • Hun går igjennom alle faser som er vanlig i en omstillingsprosess, og tar deg med på en reise- en situasjonsanalyse i endringens landskap med humoristisk skråblikk.
  • Deretter gir hun deg de 7 viktigste verktøy du trenger for å håndtere omstilling og endringer.
  • Foredraget er basert på Ragnhilds bok Forandring Fryder, hennes forsknings innen feltet og hennes store erfaring som coach knyttet til en rekke omstillingsprosesser de siste 25 år.

   

  Nøkler til arbeidsglede og livsglede!

  • Glede handler om mer enn å tenke positivt. Glede er som en muskel og må trenes på ulike måter for å vokse og komme til sin rett.
  • Foredraget er morsomt og involverende og gir deg konkrete råd og teknikker for hvordan du som leder eller medarbeider kan opprettholde arbeidsgleden og livsgleden og finne motivasjon i hverdagen..
  • Foredraget er basert på Ragnhilds bøker Nøkler til arbeidsglede, Hverdagens Magi og Påfyll til livets krukke.

   

  Mot i brystet!

  • Foredraget handler om selvledelse og kommunikasjon, om vågemot og gründervirksomhet, om å gjøre drømmer til ambisjoner og å kaste loss når andre tviler.
  • Basert på hennes pionerarbeid innen etisk handel og fairtrade, er dette Ragnhilds mest personlige foredrag.

   

  Talekunstens 12 hemmeligheter

  – for deg som vil lykkes med dine presentasjoner.

  • Foredraget er utfordrende og praktisk og handler om hvordan du bygger opp ditt budskap så det blir husket og forstått, hvordan du får kontakt med ditt publikum og bruker ditt kroppsspråk og hvordan visuelle hjelpemidler kan fremme eller hemme din formidling.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ragnhild Nilsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til