Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
profile-cover-generic-01-blue
Rune_Semundseth

Rune Semundseth

En usedvanlig inspirerende og tankevekkende taler som hjelper deg til bedre samarbeid og medarbeiderskap

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Rune Semundseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Rune

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Rune Semundseth holder foredrag som er sterkt aktiviserende og gjør deltakerne i stand til å tenke gjennom egne forbedringsmuligheter og til å ta bevisste og fordelaktige valg!  Du får garantert en opplevelse som både er engasjerende, begeistrende, motiverende og tankevekkende.

Rune Semundseth har en Master in Marketing Science, og har startet flere selskaper. Han har blant annet bakgrunn fra Software Innovation, Ciber, SiO og Innovasjon Norge.

Han startet i 1996 selskapet Webcom der han var daglig leder og produktutvikler. I 1999 solgte han WebCom til Software Innovation. Rune er i dag daglig leder og Tankevekker i businessmastering AS.

Ved siden av en omfattende foredragsvirksomhet er han forfatter av en rekke bøker.

Rune står også bak stiftelsen JAZZAID som er en årlig veldighetskonsert, hvert år siden 2003.

Rune Semundseth foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

Les vårt intervju med Rune her

Vis foredrag med Rune Semundseth

  Rune Semundseth foredrag

  Medarbeiderkoden

  • Medarbeiderkoden handler om å lykkes på tre nivåer: plattformen, vekstsonen og den gode dialogen.
  • Medarbeiderskap – hva, hvorfor og hvordan?
  • Utfordringer og handlingsrom som leder oss til vekstsonen!
  • Hvordan kan ledere og medarbeidere i fellesskap øke samarbeid og effektivitet?
  • Kilder til økt innsikt

   

  Rune Semundseth foredrag

  Virksomhetskultur og menneskesyn

  • Cultura betyr å dyrke, hva slags kultur ønsker vi og hvordan kan denne påvirkes?
  • Hva betyr det for en virksomhet at hver eneste en er ansvarliggjort og myndiggjort i sitt arbeid?
  • Hva bidrar til læring og yrkesstolthet?
  • Hva er linken mellom arbeidsglede og livsglede?
  • Hva slags menneskesyn er det rådende?
  • Hva er sammenhengen mellom kultur, kompetanse, etterrettelighet og tillit? Hva har tillit med effektivitet å gjøre?
  • Hva slags dialog stimulerer lyst og utviklingstrang?

   

  Rune Semundseth foredrag

  Samarbeid og samskapning

  • Hvordan skape fantastiske resultater i begeistring, glød og motivasjon?
  • Hva er forskjellen på team og gruppe?
  • Hvordan skape god psykologisk trygghet?
  • Hva er det som inspirerer og bidrar til godt lagspill?
  • Hvordan utfordre den enkelte i endringsarbeidet?
  • Teknikker og metoder for ansvarliggjøring og myndiggjøring i teamet.

   

  Rune Semundseth foredrag

  Mening og mestring i jobblivet!

  • Stolthet og verdigrunnlag: Hvorfor går vi på jobb?
  • Hva er forskjellen på indre og ytre motivasjon? Hvorfor trenger vi begge?
  • Hva motiverer oss når det gjelder samfunnsansvar og det store bildet?
  • Metoder og tiltak som bidrar til at vi blir stolte av vår virksomhet.
  • Visjoner, verdier og virksomhetsideologi.
  • Hvor er jeg som individ i dette arbeidet?

   

  Rune Semundseth foredrag

  Den gode dialogen: Kraftfulle spørsmål og aktiv lytting

  • Hvordan skape god dialog?
  • Knytning mellom dialog og innovasjon/kreativitet
  • Tilstedeværelse, interesse/nysgjerrighet og med-ansvarlighet (accountability).
  • Hvordan designe gjensidig berikende allianser?

Referencer

"Hei Rune! La meg få takke for et meget godt forberedt og gjennomført innlegg på vårt allmøte den 19. mai med ”aktivt medarbeiderskap” på dagsordenen. Du traff forsamlingen meget bra, og ditt engasjement smittet helt tydelig over på deltakerne. Din innfallsvinkel til stoffet gav virkelig inspirasjon til refleksjon og ettertanke omkring den enkeltes ansvar for – og bidrag til – autonomi, arbeidsglede, mening og mestring. Det ble rett og slett et allmøte litt utenom det vanlige, i aller beste forstand!"

Stein Vargeid, Seniorrådgiver Stortingets personalseksjon

Stortinget

"Vi har hatt gleden av å høre foredrag av Rune Semundseth i barnehagen vår. Det blir faktisk feil å skrive at vi har HØRT et foredrag, for dette foredraget OPPLEVES. Rune Semundseth står ikke foran en forsamling og snakker om medarbeiderskap og dialog. Han HAR dialog. Han GIR tilbakemeldinger. Han VISER med hele seg og sitt engasjement hva han sier. Forsamlingen blir inkludert og medvirkende. Han lever budskapet sitt."

Helene Støren Fredriksen, Daglig leder

Menighetsbarnehagen i Trøgstad

"Rune Semundseth satte 'All time high' med score 6,83 av 7.0 mulige – med sitt engasjerende og spennende foredrag om Medarbeiderkoden i regi av Lederforum Follo. Rune tok rommet med storm og fortalte historier på en måte som gjorde at vi fikk 100% attention, så her så ingen på klokka! Rune begeistrer og har en fortellerteknikk som er unik, hvor alvor og latter går hånd i hånd. Han er en mester i å bruke sine egne opplevelser i hverdagen som metaforer i sin argumentasjon."

Rune Hansen, Daglig leder

Linkt AS

"Hei Rune, Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle sende deg en mail og takke for et utrolig inspirerende foredrag på Gautefall 18 sept. Jeg har i forbindelse med jobb vært med på flere liknende foredrag, men DU kunne virkelig formidle budskapet. Aldri før har jeg møtt noen som inspirerer meg slik som du gjør, og jeg er full av beundring over den du er som person og det du formidler via jobben din. Du er mitt forbilde! Tusen takk Rune for at du åpnet øynene mine."

Ellen Katrine Graff

Sergel Norge AS

"Vi brukte Rune på vårt årlige Kick Off for 250 ansatte. Dette er den viktigste møteplassen for alle ansatte i Software Innovation. Rune klarte å engasjere på en strålende måte. Han gjorde det ved å sette seg grundig inn i våre målsetninger og verdier, og tilpasset foredraget til det. På den måten ble dette noe mer enn et vanlig inspirasjonsforedrag. det ble også en samling konkrete refleksjoner som hver enkelt tok med seg tilbake i hverdagen, noe som har gitt konkrete effekter. Vi engasjerer gjerne Rune igjen!"

Torstein Harildstad

CEO Software Innovation

"Hei Rune! Tusen hjertelig takk for et glimrende/strålende foredrag på Bøseter! Det satt utrolig godt i transistorlokket. Som du sikkert registrerte både under og etter foredraget ble dette mottatt både med stor entusiasme/interesse, ydmykhet, humor og alvor. Flere satt med en klump i halsen når du fortalte historien om Tommy. Veldig flott at du også skrøt av forsamlingen under vår aktivitet med sidemannen og ikke minst brukte litt av Andreas sitt innhold; denne røde tråden vet du. Folket har rost seminaret opp i skyene og selv de mest kritiske (ikke negativ) har overøst oss med lovord og dette bidro også du sterkt i. Folket har takket meg både i går og i dag for at vi klarte å få tak i deg! Så dette er vel ikke siste gang vi anmoder om din støtte!"

Lars Erichsen

Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO)

"Hei Rune. Har lyst til å formidle en spontan følelse etter dagens samling i Fredrikstad. Vi hadde en god diskusjon i etterkant av dine to timer, samtlige ga uttrykk for at medarbeider-samtale systematikken som de fikk innblikk i var noe de hadde ventet på lenge. Dette ga dem lyst til å virkelig prøve ut dette verktøyet snarest mulig. Jeg måtte nesten holde dem tilbake fordi de ville komme i gang allerede nå før sommeren. Har sjelden fått en så spontan, positiv respons på et enkelt tema. Du har en stor del av æren for at starten på dette nye ble så positiv, takk for ditt engasjement, din kompetanse og din smittende iver."

Arne Sletholt, adm direktør

Amedia Distribusjon

"Forelesningen med Rune Semundseth på medlemsmøte til fagforeningen Lederne, avd. Drammen ble en stor suksess. Det var uvanlig mange medlemmer som hadde meldt seg på for å lære metoder og teknikker for å bruke i relasjoner til medarbeidere i sin rolle som leder. Runes måte å gi av seg selv, dele erfaringer, lære oss metoder for å nå sine mål, teknikker som snur negative situasjoner til en positiv erfaring, samt sterke historier, var utrolig virkningsfull. Medlemmene uttrykte sterkt etter forelesningen at dette var lærerikt, og at de verdsatte verdifulle metoder de ville bruke i fremtiden. Tusen takk Rune for en flott reise!"

Else Becher, Supervisor

Lederne

"Hei Rune, Takk for et meget inspirerende og lærerikt foredrag på fredagens lunsjmøte. Næringsforeningen satte stor pris på måten du gjennomførte foredraget på, innfallsvinkelen og din entusiastiske væremåte, og vi har også mottatt mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Et kjempemøte med bare flotte tilbakemeldinger! Det var gøy, og virkelig noe vi kan jobbe videre med. Kanskje vi kan ta en oppfølging til høsten? Skal sende dette ut til deltakerne – og tror faktisk at samtlige har skrevet og etterspurt presentasjonen din. Den siste nå i dag."

Anne May Hundeide, Konferanseansvarlig

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

"Hei Rune! Snittet hittil på de tilbakemeldingene jeg har fått er (skala 1-10) på 9,3! Jeg er virkelig imponert over at du klarte å være så tydelig, inspirerende og morsom – samtidig som du så hver enkelt! I tillegg til den faglige biten tror jeg du berørte oss alle og skapte et fellesskap blant lederne som vi skal ta med oss videre."

Maria Ulla, HR-direktør

SG Finans

«Vi synes foredraget til Rune var veldig bra og inspirerende. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger også fra deltagerne på seminaret.»

Marit Kolle, Avdelingsleder

Mattilsynet

Vi opplevde at han hadde forberedt seg godt og tok tak i det vi hadde bedt om. Var engasjerende, inspirerende og direkte.

Lisbeth Tyssø

Nortura
Uforpliktende forespørsel på Rune Semundseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Rune Semundseth