Lasting innhold ...

Sebastian Stein

Sebastian Stein

Humanitærarbeider med bakgrunn som gründer og strategikonsulent. En foredragsholder som brenner for andre mennesker!

Sebastian Stein deler viktige lærdommer om ledelse, gjennom levende historier fra kriser og krig.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Sebastian Stein er en engasjerende foredragsholder som forteller historier om steder og opplevelser de færreste av oss har hatt. Etter over fem år som leder og humanitærarbeider for Leger Uten Grenser i kriseområder som Syria, Irak, Sør-Sudan, Vest-Afrika under Ebola-epidemien og på Middelhavet har Stein en bred ledererfaring annerledes enn de fleste.

Før Sebastian startet med humanitært arbeid har han vært forretningsutvikler i musikktjenesten WiMP (nå Tidal), jobbet som strategikonsulent og vært gründer. Han studerte på Entreprenørskolen ved NTNU, og er sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse. I tillegg er Stein fast spaltist i Dagbladet, og deltar i det offentlige ordskiftet. Overraskende mye av denne varierte kompetansen har kommet Sebastian til nytte i sitt virke som leder.

Sebastian er opptatt av menneskeverdet og menneskets evne til å både ta vare på hverandre og utsette hverandre for grusomheter. Han har erfart at det er når du gjennomgår de mest ekstreme opplevelsene at du forstår mer om ditt sanne jeg. Det er også under de mest ekstreme situasjonene du må yte ditt beste.

Sebastians foredrag handler om motivasjon og ledelse i ekstreme og krevende situasjoner. Hans kunnskap har samtidig overføringsverdi også for alle som skal lede mennesker og team gjennom små og store utfordringr her hjemme. Sebastian kan gå dypt inn i historier fra verdens største Ebola-utbrudd eller krevende redningsoperasjoner av folk på flukt på Middelhavet – verdener de færreste av oss har et reelt innblikk i.

10 % av foredragsholderens honorar går uavkortet til Leger uten grenser.

Sebastian holder foredrag på norsk og engelsk.

  Sebastian Stein foredrag

  Ledelse uten grenser

  • Sebastian snakker om hva som er viktig å tenke på når «the shit hits the fan» og hvordan man kan være en så god leder som mulig.
  • Han inkluderer alt fra forberedelser på kriser, hvordan man agerer under en krise og hva man gjør etterpå både som enkeltperson og team. Sebastian benytter egenopplevde eksempler fra Leger Uten Grenser-oppdrag på Middelhavet og i krigssituasjoner i Syria og Sør-Sudan.
  • Dette Sebastian Stein foredrag kan også lede videre i en workshop med ledelsen.

   

  Sebastian Stein foredrag

  Hva motiverer noen til å oppsøke lidelse?

  • Sebastian snakker om motivasjon, inntrykk, refleksjoner og utfordringer med å hyppig bytte mellom å være i trygge Norge og på oppdrag i utrygge steder.
  • Foredraget passer bra for firmaer som ønsker at sine ansatte skal reflektere over sin egen motivasjon og finne mer «ro».

   

  Sebastian Stein foredrag

  Nestekjærlighet – hva er det?

  • Et kortere foredrag med fokus på hva det er som virkelig er viktig her i livet – og i verden.
  • Foredraget baseres blant annet på et foredrag Sebastian holdt på SIKT-konferansen for Kronprinsen.
  • Foredraget passer godt for næringslivet

   

  Sebastian Stein foredrag

  Skreddersydde foredrag

  • Sebastian kan også sette sammen foredrag spesifikt med fokus på enorme redningsoperasjoner på Middelhavet og store Ebola-intervensjoner.
  • Disse foredragene er relevante for legemiddelindustrien, helsesektoren, skipsfartsnæringen etc., eller for et firma som bare har lyst til å høre «en utrolig historie».
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Sebastian Stein

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Sebastian Stein