Lasting innhold ...

Shabana Rehman

Shabana Rehman

Verdenskjent tankevekker og komiker. En foredragsholder som gir deg nye perspektiv på samfunnet og verden!

Shabana Rehman foredrag er underholdende og spennende foredrag om individets kamp for likestilling og frihet, og kunsten å kommunisere det du står for!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Shabana Rehman er en dame du umulig kan ha unngått å få med deg! Hun har underholdt, provosert, sjokkert og imponert oss gang på gang med sin tilstedeværelse i det offentlige rom, noe som har gitt henne en unik posisjon som komiker.

Shabana entret scenen som stand-up komiker i Norge i 1999, og siden har hun markert seg som landets mest banebrytende komiker. Spesielt mye oppmerksomhet fikk hun i forbindelse med det mye omtalte Mullah-løftet i 2006, som skapte en het offentlig debatt.

I tillegg til å være en profilert og suksessrik komiker, er Shabana også en høyt respektert spaltist, satiriker og foredragsholder.

Hun har et eget radioprogram på P4, SvartHvitt, og har skrevet for VG, Dagbladet, aftenposten og Danske Dagblad Information. Hun har fått mye internasjonal oppmerksomhet og har blant annet blitt intervjuet i Time Magazine og New York Times. Hun har markert seg offentlig i kampen for individets frihet og menneskerettigheter, og har mottatt en rekke priser for sin skriving og uredde komedie.

Shabana Rehman foredrag er svært populært i Skandinavia og det skandinaviske miljøet i USA. Hun snakker om individets kamp for likestilling og frihet, og kunsten å kommunisere det du står for.

Book et svært underholdende og tankevekkende Shebana Rehman foredrag som er en herlig blanding av erfaringer, synspunkter og standup/teater!

Shabana Rehman foredrag kan holdes både på engelsk og norsk.

  Shabana Rehman foredrag

  Shabana Rehman foredrag

  • Humor, ytringsfrihet og kreativitet
  • Multietnisk kvinnekamp
  • Kommunikasjon, kunst og positiv feminisme
  • Latterens Jihad, om moderne samfunnsdebatt.
  • Integrering
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Shabana Rehman

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Shabana Rehman