Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Konkrete verktøy for å skape gleding, god stemning og modige relasjoner

_OST1237 kopi Cropped

Siri F. Abrahamsen

En foredragsholder som virkelig presterer i å fange sitt publikum - unge som gamle - med sitt smittende engasjement.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Det å høre henne i action var bare rått! Hun er ekte og jordnær og får alle til å forstå og kjenne seg igjen i det hun formidler. Temaet vi ville belyse var: Hvordan gå fra å vite noe til å faktisk gjøre det? Evne til selvobservasjon og selvinnsikt. Det at hun er så levende engasjert i det hun forteller, gjør at du blir smittet og sitter igjen med en god følelse og lyst til å skape en forandring! Vi anbefaler Siri på det sterkeste, og bruker henne mer en gjerne igjen."

Cynthia Henriksen - Time kommune Vis alle referanser
Uforpliktende forespørsel på Siri F. Abrahamsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Siri

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Siri F. Abrahamsen stiller spørsmål ved de sannhetene vi tar for gitt. Hun er en foredragsholder som engasjerer, skaper gode arbeidsrelasjoner og positive forhold til endring. 

Spørsmål Siri F. Abrahamsen syns det er viktig å stille:

Hva er det aller viktigste for at vi skal fungere godt sammen?
Tenk om vi kunne vært modigere i relasjonene våre?
Tenk om alle hadde visst at når vi blir rågode på de såkalte «myke ferdighetene» så vil også de «harde» resultatene bli bedre?
Tenk om alle søkte forståelse og var nysgjerrige på hverandre, -hvordan hadde hverdagen sett ut da?

Et Siri F. Abrahamsen foredrag skaper engasjement og ønske om positiv endring gjennom å være veldig konkret og praktisk på de ofte litt abstrakte tematikkene. Etter foredraget skal du sitte igjen med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan skape mer gleding, bedre stemning og modige relasjoner som igjen produserer bedre resultater.

Hennes ekthet og smittende engasjement gjelder i alle sektorer og bransjer ettersom det handler om det grunnleggende i oss mennesker; hvilke verdier vi drives av, hvilke holdninger som begrenser oss, hva som skaper motivasjon, hva som gir gode samtaler, hvordan vi kan bli modigere oss i mellom og hvordan vi kan gjøre mer av det vi vet er smart. Hun bruker egne historier og anerkjent forskning som grunnlag for sine foredrag.

Siri F. Abrahamsen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Siri har skrevet og gitt ut tre bøker: ”Historien om deg”, ”Gleding” og ”Feiling”. Hun har en Bachelor i Management fra BI og har toårig studier i religion, sosiologi og sosial-antropologi. Hun er også sertifisert Co-Active Coach fra Coaches Training institute.

 

Les vårt intervju med Siri her

Vis foredrag med Siri F. Abrahamsen

  Siri F. Abrahamsen foredrag

  Gode relasjoner, mot og tilbakemeldinger

  Forskningen er ganske så tydelig på at relasjoner er det som har mest for oss å si når det gjelder lojalitet og engasjement på arbeidsplassen.

  Hvordan kan vi:

  • Skape bedre relasjoner på jobb?
  • Kan vi være modigere – og hvorfor er det hensiktsmessig?
  • Hvordan kan tilbakemeldinger fungere som relasjonsbygger og resultatskaper?

   

  Siri F. Abrahamsen foredrag

  Hvordan skape en god kultur i og for endring

  • Endringsprosser er en del av hverdagen i de aller fleste bransjer i dag. Ting skjer fort og det stiller større krav til en robust kultur. Hvordan kan vi gjøre hverandre godt når det er så vanskelig og vondt?
  • Hva trenger vi for å henge med i endring?
  • Hva kan vi ha fokus på?
  • Hvordan kommunisere med hverandre når det føles vanskelig og sårbart?

   

  Siri F. Abrahamsen foredrag

  Fundament, sannhet, verdier – med fokus på kultur!

  • Verdensbildet til de fleste av oss er ganske snevert. Siri vil utfordre deg i dette foredraget, for å se om det er noe som er hensiktsmessig og litt på.
  • Hvilke sannheter styrer deg?
  • Hvordan vet du at du kan være sikker?
  • Hva vet du egentlig om folk?
  • Hvilke verdier har du og hvordan bruker du dem?
  • Hvordan gå fra bevisstgjøring til action.
  • Summen av alle… blir kulturen der vi er.

   

  Siri F. Abrahamsen foredrag

  Hvordan skape den beste hverdagen for ansatte, barn og foreldre i barnehagen?

  • Hva kjennetegner de beste barnehagene?
  • Hvordan er kulturen bygget opp?
  • Hva er i fokus?
  • Fem råd som gjør en stor forskjell for voksne og barn

   

  Siri F. Abrahamsen foredrag

  Hvordan ha det godt og kjenne på mestring for alle i skolehverdagen?

  • Gode relasjoner
  • Fokus
  • Et team
  • Respekt i praksis, alle veier
  • Raushetsplikt
  • Fundament for læring
  • Viktigheten av sosial kompetanse

   

  Siri F. Abrahamsen foredrag

  Hvordan kan vi bygge god relasjon mellom skole og hjem?

  • Team
  • Kommunikasjon
  • Involvering
  • Engasjement

   

  Siri F. Abrahamsen foredrag

   «Fra mobbing til gleding»

  • Ord skaper virkelighet
  • Fra å vite til å gjøre
  • Hva er gleding?
  • Hvor skal vi?
  • Hvordan ser drømmeskolen ut?

Referencer

"Vi hadde et stort ønske om å snu fokus rundt mobbeproblematikken ved skolen vår. Vi hadde et sterkt ønske om å bli ennå mer konkrete i handlinger,- både voksne og elever. Siri var med oss på dagtid gjennom fellessamling i gymsalen, foredrag for de ansatte og på storforeldremøte om kvelden. Vi har aldri hatt et så godt oppmøte noen gang, og heller aldri fått så mange positive tilbakemeldinger fra foreldrene. Det at alle ved skolen, elever, ansatte og foreldre fikk høre det samme, ble en suksessfaktor. Siri er veldig entusiastisk, snakker i klare ord og gir oss gode eksempler på hvordan vi kan omsette viktige verdier til handling. Hun har evnen til å treffe både små og store rett i hjertet med sitt budskap."

Gro Skilbrei

Rossabø skole

Dette var en utrolig god og spesiell opplevelse. Siri beveger forsamlingen uansett alder, vi var fra 20 - 63 år! Setter ting i perspektiv og får fram det som virkelig betyr noe. Hun byr på seg selv med en god blanding av humor og alvor samt en troverdighet som vil huskes lenge. Takk for at vi fikk bli litt kjent med Siri, hun vil få flere oppdrag for Fagforbundet!

Gunn Johansen, Rådgiver

Fagforbundet

"Det første ordet jeg vil bruke for å beskrive Siri og hennes forelesninger er ekte! Vi har ved flere anledninger hatt gleden av å ha Siri innom som foreleser her ved Pøbelprosjektet, og hver gang har hun startet rolig og bygger tillit og kredibilitet hos sine lyttere/deltagere. Hun er en person som kommuniserer med hele sitt hjerte, og av den grunn drar hun til seg lytterne og får de til å føle seg som en del av denne «enveis diskusjonen». Veldig lett å relatere seg til, og meget engasjerende! Hun er mye innom det å sette seg mål, og ser på relasjonen mellom hvor/hva du er nå, og hva som skal til for å komme dit. Noe som har vært meget givende for våre «pøbler»/kursdeltagere. Hun får unge, som gamle, til å tenke nytt over ting de allerede har en relasjon til. Jeg kan på det varmeste anbefale mennesker å dra på en forelesning med Siri F. Abrahamsen."

Thomas Ohrvik Olsen

Pøbelprosjektet

"Siri ble kontaktet i forbindelse med et foredrag for barneveilederne i Time kommune. Jeg personlig hadde fulgt Siri på Instagram en stund og var veldig imponert over hva hun formidlet «bare» gjennom en insta konto. Det å høre henne i action var bare rått! Hun er ekte og jordnær og får alle til å forstå og kjenne seg igjen i det hun formidler. Temaet vi ville belyse var: Hvordan gå fra å vite noe til å faktisk gjøre det? Evne til selvobservasjon og selvinnsikt. Det at hun er så levende engasjert i det hun forteller, gjør at du blir smittet og sitter igjen med en god følelse og lyst til å skape en forandring! Vi anbefaler Siri på det sterkeste, og bruker henne mer en gjerne igjen."

Cynthia Henriksen

Time kommune

" Det var en fin balanse mellom foredrag og øveoppgaver. Foredraget gav oss mange verktøy vi kunne ta i bruk umiddelbart og noe vi måtte øve mer på."

Kristin Magnussen, Barnehaglig Rådgiver

Bodø kommune

"Sandnesskolen har engasjert Siri Folkvord Abrahamsen som foredragsholder for alle skolelederne i temaet relasjonell ledelse. Siri er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Hun har et stort samfunnsengasjement og har en entusiasme som smitter over på deltagerne. Ved hjelp av teorier og gode eksempler fra et perspektiv som ser skolen «utenifra», bidro hun til bevisstgjøring og nytenkning. Å engasjere henne til å forelese om relasjonell ledelse førte til at vi fikk nye perspektiver på kjente teorier og egne erfaringer."

Hege E. Røen, Fagstab Skole

Sandnes kommune

"Siri F. Abrahamsen kombinerer det faglige, inspirasjon av tilhørere og gode historier på en spesielt fin måte. Hun får deltakere til å reflektere, tenke og utfordre individuelle sannheter. Med fokus på holdninger, verdier og relasjoner bidrar hun til at vi kan gå fra refleksjon og kunnskap til å endre adferd - å utføre!"

Solfrid Flateby, konserndirektør

BAVARIA NORDIC

"Verdifabrikken har gjennomført en workshop for oss i Ungt Entreprenørskap. Målgruppen var lærere som driver ungdomsbedrift som en del av sin undervisning. Vi og lærerne var strålende fornøyd med gjennomføring. Siri Abrahamsen engasjerte, og greide å knytte fagfeltet sitt opp mot hverdagen lærerne står. Ungt Entreprenørskap gir henne sine sterkeste anbefalinger."

Jan Erik Jacobsen

Ungt Entreprenørskap

"Siri formidlet budskapet på en meget god måte. Terningkast 6"

Mona Kristin Bolstad, U.inspektør

Mjøndalen skole

"Siri snakker klart, tydelig og med et stort engasjement om hvordan vi kan gjøre hverandre gode. Tusen takk for et lærerikt foredrag som vi tar med oss videre!"

Melinda Bærheim

Altibox

“Jeg har hatt gleden av å book Siri Folkvord Abrahamsen og har også sett henne på scenen ved forskjellige anledninger. Siri har utviklet seg til å bli en selvsikker og dyktig foredragsholder og det er enkelt for alle som har sett henne på scenen å se at hun virkelig elsker å få budskapet sitt ut dit. Siri tør å utfordre deltakerne sine og lidenskapen og den brennende energien hun tar med seg på scenen vil ikke etterlate en eneste tilskuer urørt eller likegyldig. Jeg kan anbefale Siri til alle type publikum!”

Kjetil Gustavson, Regional manager Stavanger

Top Temp

“Jeg hadde gleden av å invitere Siri F. Abrahamsen til å lede en workshop om “Developing Leaders For The Future” for MAK, en organisasjon som består av Norges største gruppe talenter med interkulturell bakgrunn. Siri er svært kompetent innen dette temaet, og leverte en flott interaktiv workshop som mottok fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne. Jeg kan ikke nøle med å anbefale Siri som foredragsholder, workshopleder eller som mentor.”

Javad Mushtaq, Gründer og CEO

MAK

"Flott gjennomført med masse engasjement og innlevelse."

Tron Holm Johansen, Enhetsleder

Helse Bergen HF / Forum For Sykehusrenhold (FFS)

"Hele staben var kjempefornøyde!"

Ellen Kristiansen, Regnskapskonsulent

Oslo kommune, Bydel Bjerke
Uforpliktende forespørsel på Siri F. Abrahamsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

4.75 ut av 5 stjerner

"Det å høre henne i action var bare rått! Hun er ekte og jordnær og får alle til å forstå og kjenne seg igjen i det hun formidler. Temaet vi ville belyse var: Hvordan gå fra å vite noe til å faktisk gjøre det? Evne til selvobservasjon og selvinnsikt. Det at hun er så levende engasjert i det hun forteller, gjør at du blir smittet og sitter igjen med en god følelse og lyst til å skape en forandring! Vi anbefaler Siri på det sterkeste, og bruker henne mer en gjerne igjen."

Cynthia Henriksen - Time kommune Vis alle referanser

Foredragsemner med Siri F. Abrahamsen