Lasting innhold ...

Stian Sivertzen

Stian Sivertzen

Blant verdens beste snowboardkjørere - denne foredragsholderen kan finne oppturer, når alt ser svart ut!

Stian Sivertzen er en av Norges og verdens beste snowboardkjørere. Etter å ha sett døden i hvitøyet kjører han fremdeles like beinhardt og med den samme strålende positive holdningen. Stian byr på et inspirerende foredrag om noe vi ofte glemmer – Det finnes alltid en opptur, uansett hvor mørkt det ser ut. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Stian Sivertzen er en av Norges og verdens beste snowboardkjørere. Han har deltatt på 7 X-games og to OL. Stian fokuserer på å se muligheter fremfor utfordringer, noe han selv har stor erfaring med. Med smittende humør, stort engasjement og en utrolig tilstedeværelse handler foredraget hans om at det alltid finnes en opptur. Stian snakker om opp-og nedturene i livet hans, og viktigheten med en positiv innstilling.

Store deler av foredraget tar utgangspunkt i Stians livserfaringer. Han har nemlig smilt døden i hvitøyet to ganger, og begge ganger kommer sterkere tilbake. Under prøve- OL i 2009 ble Stian hardt skadd. Han ble lagt i koma med sprukket hovedpulsåre, brist og brudd i store deler av overkroppen. På grunn av hodeskader måtte Stian lære seg å gå på nytt, men mot alle odds og legens spådom deltok Stian i OL året etter.

Etter flere år i verdenstoppen, lå nå alt til rette for en ny topplassering sesongen 15/16. Men igjen kom Stian døden nær, grunnet en infeksjon i hovedpulsåren ble han igjen lagt i koma januar 2016.

Stian er et stort forbilde både for unge og gamle, og treffer de aller fleste. Pågangsmot, positivitet, dedikasjon, og psyke utover det vanlige beskriver Stian og hans lidenskap for å få det til- noe han sterkt ønsker å dele og inspirere andre med.

Stian Sivertzen foredrag holdes på norsk.

    Stian Sivertzen foredrag

    Det finnes alltid en opptur

    • Stian Sivertzen foredrag ”Det finnes alltid en opptur” tar deg med på en inspirerende reise, og bruker sine egne opp-og nedturer til å formidle et sterkt budskap. Nemlig fokusere på det positive – da er ingenting umulig om man vil det nok.
    • Foredraget passer godt for alle aldersgrupper.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Stian Sivertzen