Lasting innhold ...

Susann Goksør Bjerkrheim

Susann Goksør Bjerkrheim

Få inspirasjon til prestasjons- og mestringskultur med et foredrag med relasjonstrener og tidligere håndballspiller!

Susann Goksør Bjerkrheim har vært relasjonstrener i Solid Utvikling siden 1999 og har bred erfaring innen lederutvikling, relasjonsutvikling og salgstrening.  Hun er også en av våre mest folkekjære håndballspillere gjennom tidene.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Susann Goksør Bjerkrheim jobber for å skape sterke prestasjonskulturer i bedrifter. Hun motiverer ansatte til å jobbe mer målbevisst sammen, og deler aktivt av erfaring fra næringslivet og tiden som lagkaptein.

Susann er utdannet ved Norges Idrettshøyskole og jobber i dag som relasjonstrener og konsulent. Med lang teamerfaring fra håndball i verdenstoppen og enda flere år som relasjonstrener, stort engasjement og sterk tro på at alle kan utvikle seg, bidrar hun til å styrke medarbeidere og bedrifter som team.

Et Susann Goksør Bjerkrheim foredrag er spennende for deg som ønsker å skape en mestringskultur i din bedrift. Bli kjent med hvordan man tar ansvar for egen og samlet utvikling, kommer over motgang og opprettholder gode resultater.

Susann Goksør Bjerkrheim foredrag holdes på norsk.

  Susann Goksør Bjerkrheim foredrag

  Den som gir seg er en dritt

  • Den som gir seg er en dritt er et energisk foredrag om å skape kraft, energi og vinnervilje i din bedrift.
  • I en periode på 14 år var Susann Goksør Bjerkrheim med på å bygge opp en prestasjonskultur som har holdt håndballjentene i verdenstoppen i en årrekke. Susann mener at nøkkelen til suksess ligger i mål, motivasjon og teamarbeid – og at likhetstrekkene mellom idrett og næringsliv er mange.
  • Med bred erfaring som konsulent og relasjonstrener, er dette Susann Goksør Bjerkrheim foredrag klar for å gi din bedrift en kick-start. Hun vekker lysten til å ta utfordringer og søke utvikling, slik at også din bedrift kan få en mestringskultur!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Susann Goksør Bjerkrheim

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Susann Goksør Bjerkrheim