Lasting innhold ...

Sven Svebak

Sven Svebak

Professor i psykologi og pioner i forskning - Bli inspirert og lær mer om hvor utrolig viktig humor på jobb er!

Forlenger en god latter livet? Sven Svebak foredrag om viktigheten av humor er inspirerende, lærerike, faglige og underholdende!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Sven Svebak er en pioner i forskning om effekter av humor på helse og livsglede. Han mener at sans for humor er en mental «støtdemper» i påkjenninger gjennom livet og har vist at den øker sannsynligheten for å bli gammel.

Svebak var ansatt på Universitetet i Bergen i 26 år til han sluttet som professor i psykologi i 1994 for å bli professor ved Det medisinske fakultet i Trondheim (NTNU). Han har også vært professor i bistilling ved Høgskolen i Nord-Trøndelag i 14 år fra 1995. Han har mange års erfaring fra tverrfaglig rehabilitering av pasienter med langvarige belastningslidelser. Nå er han professor emeritus og fortsatt en aktiv forsker.

Han er forfatter av boka ¨Forlenger en god latter livet?” (Fagbokforlaget, 2000). Den er skrevet for alle som arbeider med mennesker. Han har i tillegg publisert over 200 vitenskapelige rapporter, de fleste i internasjonale tidsskrifter og fagbøker, og han har holdt omkring 2500 populærvitenskapelige kurs og foredrag i Norge.

Sven har tidligere vært president i International Society for Humor Studies, en tverrfaglig organisasjon for forskere i alle fag som studerer humor.

Sven Svebak foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Sven Svebak foredrag

  Viktigheten av humor på arbeidsplassen

  • Sven Svebak foredrag er opptatt av viktigheten av humor på arbeidsplassen. Han mener at det skal være rom for moro, og at der det ikke blir tolerert har man et dårlig arbeidsmiljø. I et arbeidsmiljø vil det alltid oppstå bekymringer og konflikter. Sansen for humor er et smøremiddel i slike prosesser.
  • Den enkeltes sans for humor er også i flere tilfeller avgjørende for sykefravær på arbeidsplassen, og personer med godt utviklet humor takler sykdom bedre enn de som ikke har det.
  • Svebak kaller sansen for humor en mental ”støtdemper” mot dårlig humør og risiko for helseskader.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Sven Svebak

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Sven Svebak