Lasting innhold ...

Therese Cleve-Stiansen

Therese Cleve-Stiansen

Toppidrettsutøver, gründer og vinner av 13 NM-gull som vil pushe og inspirere deg til mer mestring og vekst

Du har sikkert sett henne svinge seg på parketten i TV2’s «Skal vi danse?». Therese Cleve-Stiansen har vunnet hele 13 NM gull, og pusher stadig nye grenser. Hun brenner for å inspirere mennesker til å strekke seg det lille ekstra for å oppleve mer mestring og vekst i hverdagen.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Therese Cleve-Stiansens erfaring er bred, og omfatter alt fra aktiv toppidrettsutøver på landslaget i mange år til å trene elitedansere. Hun har vunnet 13 NM-gull, bronse i ungdom-VM, Nordisk mester og vunnet flere world ranking-konkurranser innen dans. Therese Cleve-Stiansen har vært med som profesjonell danser i syv sesonger av TV2’s storsatsning «Skal vi Danse?».

Høsten 2009 tok hun en mastergrad i NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) og jobber i dag med å coache ledere og utøvere, holde foredrag og kurs.

Therese er i dag gründer og daglig leder av selskapet Movimenti AS. Hun har utviklet et nettbasert kurs over 6 moduler i personlig ledelse og holder flere åpne- og bedriftsinterne kurs.

Hun har også utviklet egne treningskonsept som blant annet har vært to sesonger på TV2 God morgen Norge, hun har produsert, koreografert og vært en av hoveddanserne i Rhythm som har vært å se på flere store scener i Norge, blant annet Chat Noir i 2008 og 2009. Hun tilbyr også flere profesjonelle danseshow for events.

Therese har bakgrunn innen salg gjennom flere år for selskapene Bik Bok, Tech data, Esselte og til slutt luksusmerket Georg Jensen, hvor hun var ansvarlig for salg og opplæring av forhandlere i Norge.

Therese Cleve-Stiansen foredrag holdes på norsk, men engelsk kan vurderes ved spesielle tilfeller.

  Therese Cleve-Stiansen foredrag

  Push grenser – opplev mestring og vekst!

  • Kunne du ønske du var mer modig og turte å utfordre deg selv oftere i noe nytt? Kanskje har du i en eller annen anledning hatt lyst til å ta ordet, ta en gitt rolle, løse en konflikt eller stå opp for noen du opplever blir urettferdig behandlet.
  • Kanskje kjenner du for å utfordre deg selv, utvikle nye ferdigheter for å oppleve mer mestring, energi og glede. Hva holder deg tilbake? Frykten for det ukjente? Frykten for at du ikke er bra nok? Frykten for å mislykkes? Frykt for hva andre vil si? Er det på tide å stoppe og begrense deg selv?
  • Therese Cleve-Stiansen elsker å utfordre seg selv i å gjøre noe nytt. Hun har et elsk-hat forhold til den ubehagelige følelsen av spenning og frykt i forkant, men veksten og mestringsfølelsen veier mye tyngre. Hun deler sine historier og hvilke konkrete teknikker hun bruker for å håndtere stresset og presset med en god følelse i etterkant gang på gang.
  • Therese Cleve-Stiansen foredrag inspirerer andre mennesker til å strekke seg det lille ekstra, og er blant annet kjent for å ha motivert, koreografert og vært den profesjonelle danseren hele 7 sesonger av Skal vi danse. Hun har fått frem det beste i et bredt spekter av profiler med helt andre profesjoner enn å prestere på parketten i paljetter. Dette på direktesendt TV for opptil en million seere. Hun lever det hun predikerer.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Therese Cleve-Stiansen