Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-06

Om hvordan du kan holde takt med den raske teknologiske utviklingen

Thomas Moen

Thomas Moen

Med 20 år som digital markedsfører holder han innholdsrike, relevante og inspirerende foredrag over hele Europa.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Thomas Moen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Thomas Moen holder seg alltid oppdatert på de nyeste trendene i sosiale medier og digital markedsføring. I foredragene sine kommer han med gode råd om hvordan du kan holde takt med den raske teknologiske utviklingen vi ser i dagens samfunn.

Et foredrag med Thomas Moen gir deg:

  • Råd om hvordan du holder tritt med teknologiutviklingen.
  • En ekspert på sitt område, med svært omfattende kunnskap om dagens trender og utvikling.
  • Ettertraktet foredragsholder både internasjonalt og i Norge.

Thomas Moen er en velkjent personlighet i den norske markedsføringsbransjen. Han kan ofte ses på tv, høres på radio, eller leses om i avisene. Hans nettkurs og workshops benyttes av over 2000 norske bedrifter hvert år.

Han har gjennom årene jobbet for store selskaper som Tine, Orkla, Disney, Nike og Telia for å nevne noen. Han har også en av de mest nedlastede podcastene i businessdelen i Norge.

Han har blitt kåret som en av Medie-Norges 50 mektigste mennesker, og holder foredrag over hele Europa.

Med over 20 år i det norske og internasjonale næringslivet, hvor han har jobbet med ledelse, markedsføring, salg og forretningsutvikling, har Thomas opparbeidet seg en bred og solid erfaring og ekspertise.

Thomas er lidenskapelig opptatt av hvordan små selskaper ved hjelp av god kommunikasjon og markedsføring kan utfordre de store gigantene. Verden er i endring, og makten av sosiale medier og trender innen hvordan vi bruker mediene gjør at dette er den mest spennende tiden å leve i.

Thomas er virkelig en kunnskapsrik, energisk og engasjert foredragsholder! I takt med at utviklingen endrer omgivelsene våre i et stadig økende tempo, og Thomas sine foredrag endres deretter. Han tilpasser også gjerne vinklingen til kundens ønsker og behov.

Et Thomas Moen foredrag passer for deg som ønsker et spennende, engasjerende og inspirerende foredrag om teknologi, ledelse, kommunikasjon, markedsføring og trender.

Thomas Moens foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Thomas Moen
Foredrag med Thomas Moen

Trender i sosiale medier - hva MÅ du få med deg?

Verden er i stadig endring og markedene er ingen unntak. Med ny teknologi kommer nye metoder og områder for markedsføring – de siste årene er det sosiale medier som har hatt størst fremgang. Digitaliseringen vi ser i dagens samfunn gjør at bedrifter og virksomheter må tilpasse seg større og større krav. Hvordan skal du henge med på utviklingen og fortsatt være konkurransedyktig?

Thomas Moen er en ekspert på både markedsføring og sosiale medier. Han vet akkurat hva som skal til for at en bedrift skal ligge fremst i kappløpet om digitaliseringen. Kommunikasjon er utrolig viktig for å holde seg konkurransedyktig – i tillegg må man være oppdatert og følge de mest moderne trendene. Thomas er energisk, engasjert og kunnskapsrik på dette området og skaper lærerike opplevelser for sine kunder.

Uforpliktende forespørsel på Thomas Moen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Thomas Moen