Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Om hvordan du kan investere smartere og samtidig spare miljøet og klimaet

Tone Bekkestad Cropped (1)

Tone Bekkestad

Nytenkende og fremtidsrettet foredragsholder om hvordan du kan investere smartere og samtidig spare miljøet og klimaet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Tone Bekkestad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Med varme, humor og engasjement er Tone Bekkestad en ettertraktet debattleder og konferansier. Tone holder engasjerende foredrag om hvordan du kan investere smartere og samtidig spare miljøet og klimaet.

Et foredrag med Tone Bekkestad gir deg:

 • Ny kunnskap om vårt tids største og viktigste tema – klima.
 • Konkrete løsninger og råd om trusselen vi står overfor, og hva vi faktisk kan gjøre.
 • Interessant og øyneåpnende.

Tone Bekkestad er utdannet meteorolog, og har blant annet jobbet 12 år som værmelder i svensk TV4. Helt siden hun skrev sin masteroppgave om klimaforandringer i Canada i 1993, har Tones fokus vært hvordan vi skal løse en av vår tids største utfordringer, klimaforandringer, gjennom smarte investeringer og fremtidsrettet lederskap.

I løpet av årene i TV4 har norske Tone blitt kåret til Sveriges beste og mest populære meteorolog flere ganger. I 2005 skrev hun sin første bok – ”Fråga Tone om väderet” og hun har akkurat gitt ut boken – ”Nu jäklar är det dags!”. Her peker hun på fremtidens muligheter for å redde vår fantastiske planet.

I den nye boken og i foredragene presenterer Tone den fantastiske teknologien som allerede finnes og som kan hjelpe oss å løse klimakrisen. Tone snakker om konkrete konsekvenser klimaforandringer kan medføre for Norge og Europa, gir konkrete og spesifikke løsninger på klimatrusselen. Vi må investere smartere og iverksette et nytt tankesett, for ikke å nevne Tones «Go Green by Black Numbers».

Tone Bekkestad holder foredrag på norsk, svensk og engelsk.

Vis foredrag med Tone Bekkestad
Tone Bekkestad foredrag

«Go Green by Black Numbers»

 • Vil du gjøre smarte investeringer og bra valg?
 • Vil du spare penger, samtidig som du sparer miljø og klima?
 • Ønsker du å være en leder i din bransje?

Lytt til et spennende, engasjerende og inspirerende foredrag av Tone Bekkestad!

Dette foredraget passer for deg hvis du ønsker å være en del av løsningen, og du vil …

 • Vite hvilke konkrete konsekvenser klimaforandringer kan medføre for Norge og Europa.
 • Få konkrete, spesifikke løsninger på klimatrusselen, investere smartere, og implementere et nytt «mindset» og Tones «Go Green by Black Numbers».
 • Se eksempel på hvordan selskaper har spart mye penger gjennom smarte investeringer. Investeringer som også sparer miljøet og klimaet – og hvordan du kan gjøre det samme.
 • Dette foredraget tilpasses selvfølgelig alltid deres ønskemål, hvem publikum er, og hvilket budskap dere vil at publikum skal ta med seg hjem.
Tone Bekkestad foredrag

Konferansier og debattleder

 • Tone elsker å være debattleder. For henne er det et privilegium å sette seg inn i nye emner og lede dyktige mennesker med ulik erfaring og kompetanse gjennom en interessant debatt, eller et seminar, der sluttproduktet er ny innsikt og kunnskap for alle som er tilstede.
 • Med varme, humor og engasjement er Tone en ettertraktet debattleder og konferansier. Med skarpe spørsmål klarer hun å fange opp ulike synspunkter, og skaper et åpent og engasjerende miljø som fascinerer og berører.
 • Som konferansier er det avgjørende for Tone å få alle deltagere til å skinne og yte sitt beste, samt at publikum koser seg.
 • Grundige forberedelser er veien til suksess. Personlig kontakt med alle deltakere, og tett dialog med oppdragsgiver, inngår i hennes svært grundige forberedelser. Tone ser det som sin oppgave å hjelpe til å få alle bitene på plass, og å skape en helhet som overgår forventningene.
Uforpliktende forespørsel på Tone Bekkestad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Tone Bekkestad