Lasting innhold ...

Tone Lise Forbergskog

Tone Lise Forbergskog

En erfaren entreprenør og produktutvikler som våget å følge drømmen sin og i dag er daglig leder for egen bedrift!

Tone Lise Forbergskog har over 28 års erfaring som entreprenør, produktutvikler og foredragsholder. Hun brenner for tema som hvordan lykkes som entreprenør, ledelse med hjertet og aktivt sosialt ansvar.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tone Lise er en engasjerende foredragsholder som snakker fra hjertet, deler raust av sine erfaringer og verktøy, og legger gjerne inn både dialog og håndmassasje i sine foredrag. Hun holder også workshops der deltagerne jobber med sin egen bedrift i tillegg til personlige utvikling – gjennom praktiske øvelser.

20 år gammel startet Tone Lise sin første neglsalong i Oslo og fire år senere grunnla hun Tone Lise Akademiet A/S, Norges eneste profesjonsskole i negldesign og make-up. Produktutvikling har hun holdt på med helt siden starten, og foruten egne merker som TL Design neglelakk og TL Spa Design har hun bidratt i produktutviklingsprosessen til en rekke andre merker.

Tone Lise jobber i dag som rektor og daglig leder for Tone Lise Akademiet og er deleier og strategisk partner i TL salongene. Hun er i tillegg Senior Leader ved Anthony Robbins Company, og har assistert ved flere av hans arrangementer.

Hennes store hjertesak er å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar – og jobbe for noe som er større enn en selv.  Fokus skiftes fra hva man kan få – til hva man kan gi.

Selv har hun i over ti år engasjert seg for å hjelpe kvinner utsatt for menneskehandel. En suksessfull salgskampanje i 2005 frontet av seks norske kjendiskvinner skaffet både penger og publisitet til dette arbeidet. I samarbeid med en rekke organisasjoner er engasjementet videreført gjennom et eget prosjekt som tilbyr ofre for menneskehandel utdannelse og en ny start.

Nå er Tone Lise i gang med et nytt prosjekt, som innbefatter bl.a. bokutgivelse og gratis utdanning til utsatte kvinner på Zanzibar. Boken Dream Big – Take no shit! kommer i oktober 2017.

Tone Lises foredrag er basert på hennes egen brede erfaring og konkrete kunnskap. Foredragene er inspirerende, og byr på praktiske råd, konkrete verktøy. Øvelser med dialog og refleksjon kan legges inn om ønskelig. Foredragene varer i en til to timer, og tilpasses kundens behov, mål og målgruppe.

Tone Lise tilbyr også praktiske workshops med inspirasjon og konkrete råd og verktøy. Deltagerne jobber med sin egen bedrift og personlige utvikling gjennom praktiske øvelser. Varighet er fra tre timer til to dager. Foredrag og workshops kan utvikles etter spesielle ønsker, og kan holdes på norsk eller engelsk.

 

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Dream Big – Take no shit! (Min entreprenørskapshistorie)

  • Fra Båtsfjord i Finnmark til Los Angeles og Oslo, gründerskap og produktutvikling, opp- og nedturer.
  • Tone Lises historie viser hvordan det er mulig å lykkes om du virkelig vil, hva som kreves, og gir både inspirasjon og konkrete råd til deg som tenker på – eller har startet egen bedrift.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Hva kreves for å lykkes som entreprenør?

  • Kun 20 % av oppstartede firmaer i Norge overlever de første fem årene. Og det handler ikke bare om å overleve, men å leve – et godt liv.
  • Tone Lise gjennomgår de viktigste prosessene og hva som skal til for at du styrer bedriften, og at ikke den styrer deg.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Dream Big – hvordan virkeliggjøre drømmene dine?

  • Mange drømmer om å starte egen bedrift, men det kreves mot for å tørre og følge drømmene. Tone Lise har fulgt mange drømmer, de fleste suksessfulle, men noen falt til jorden.
  • Hvordan setter du i gang, hva skal til for å virkeliggjøre drømmene dine?

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Ta kontroll over din kalender – få kontroll over ditt liv

  • Det er ikke til å stikke under en stol at å lykkes som entreprenør krever mye arbeid. Derfor er det så essensielt at du klarer å ta vare på deg selv og dine nærmeste i prosessen!
  • Tone Lise lærer deg hvordan du tar kontroll over tiden, reduserer stress og får gjort det du skal uten å slite deg ut.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Entreprenørskapsånden – vær god og bli god

  • En entreprenør arbeider ikke i et vakum. Vi er avhengig av hjelp, samarbeid eller kjøp av tjenester.
  • Nøkkelen til suksess ligger i å ikke ensidig tenke på hva vi kan få – men minst like mye på hva vi kan gi. Det er når vi kan skape vinn-vinn situasjoner at magien oppstår!

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Produktutvikling og markedsføring

  • Tone Lise har utviklet en rekke egne produkter og bidratt i utviklingen av enda flere. I foredraget deler hun sine erfaringer og beste råd.
  • Markedsføring er den andre siden av mynten, det hjelper ikke med et godt produkt om det ikke selger. Tone Lise har lang erfaring, og deler de grunnprinsippene hun jobber etter.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Hvordan inspirere til kontinuerlig vekst og forbedring?

  • Tone Lise deler av sin snart 30 år lange erfaring som leder.
  • Hvordan være en stayer gjennom opp- og nedturer, beholde dine gode medarbeidere og kontinuerlig utvikle bedriften?

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Aktivt sosialt ansvar; hva og hvordan?

  • For å få sosiale tiltak til å bli noe mer enn eksterne prosjekter eller julegaver må de baseres på noe du virkelig brenner for, på det du er god på, og integreres i den daglige driften.
  • I dette foredraget forteller Tone Lise om sitt eget engasjement for kvinner utsatt for menneskehandel, og viktige prinsipper for hvordan lykkes.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  DREAM BIG – Følg dine drømmer, sett deg mål og jobb mot dem (workshop)

  • Dette er en workshop for deg som er i startgropen med en forretningsidé eller et prosjekt.
  • Hvordan konkretisere drømmen til mål, og lage en plan for å nå dem?
  • I denne workshopen deler Tone Lise virkningsfulle metoder for målsetting og planlegging som du tar i bruk for din bedrift.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Start-ups; hvor skal jeg starte? (workshop)

  • På denne workshopen kommer du i gang med å lage din egen forretningsplan, får nyttige verktøy og en plan for veien videre for å realisere dine drømmer!

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Hvordan være en ”stayer” og klare seg gjennom opp- og nedturer? (workshop)

  • Hvordan finne inspirasjon og arbeidsglede når du er sliten og lei?
  • Tone Lise går nærmere inn på de egenskapene du kan dyrke hos deg selv, og verktøy/metoder som vil hjelpe deg til å stå rustet og takle det som måtte komme.

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Hvordan ta kontroll over tidsbruken din? (workshop)

  • Å jobbe målrettet og bruke tiden riktig er helt essensielt om du skal lykkes profesjonelt og ta vare på privatlivet.
  • Her lærer du om prioriteringer, kalendersystemer og hvordan du best kan organisere dine gjøremål.  

   

  Tone Lise Forbergskog foredrag

  Aktivt sosialt ansvar; hva er din lidenskap? (workshop)

  • Tone Lises store lidenskap er å ta aktivt sosialt ansvar – å jobbe for noe større enn en selv.
  • Her får du sjansen til å utforske muligheter og ideer knyttet til din bedrift og det du brenner for – samt en plan for hvordan du tar ideene videre for å utgjøre en forskjell og jobbe med noe som er større enn deg selv.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Tone Lise Forbergskog

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Tone Lise Forbergskog