Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Hvordan kan du dra nytte av annerledeshet?

Tore Strømøy

Tore Strømøy

Folkekjær programleder, populær konferansier og foredragsholder viser deg hvordan du tjener på en rausere arbeidskultur.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Tore Strømøy

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tore Strømøy er journalist, programleder og forfatter. Han er best kjent for TV-programmet «Tore på sporet», hvor han siden 1996 har hjulpet nordmenn med å finne bortkomne relasjoner. For sin folkelige og sjarmerende stil er han blitt kåret til «Årets TV-navn» hele tre ganger – i 1996, 1997 og 2000.

Et foredrag med Tore Strømøy gir deg:

 • Folkekjær programleder som leverer i en sjarmerende og jordnær stil.
 • En mye brukt konferansier og debattleder med glimt i øyet.
 • Tips om hvordan du kan bygge en rausere arbeidskultur, med mer åpenhet til annerledeshet og endring.

Tore Strømøy er kjent som programleder fra NRK TV-serien «Tore på sporet», en av historiens største norske TV-suksesser gjennom mer enn 20 år. Hans harde arbeid over årene med å spore opp og føre sammen slektninger har trukket millioner til TV-skjermen.

Tore er en mye brukt konferansier og foredragsholder med særegen stil. Han forteller med engasjement, glimt i øyet og sjarmen du allerede er kjent med fra TV. Gjennom hans personlige historie blir du bedre kjent med verdien som ligger i mangfold og annereldeshet, og hvordan du kan bygge en kultur som stiller med et åpent og raust sinn overfor det som er nytt og ukjent.

Tores historie om hvordan en konservativ bedrift tar i mot noen nye, med feil bakgrunn og nye tanker de ikke liker, vil være lærerik for mange. Med utgangspunkt i sine egne opplevelser forteller han om hvordan han håndterte holdningene han møtte da han først kom inn i NRK, helt fresk og uten den «riktige» bakgrunnen – og hvordan han kjempet seg fra bunn til suksess med «Tore på sporet».

Tore har jobbet i NRK siden 1986. Han ble først ansatt i NRK Trøndelag og har jobbet med underholdning på TV siden 1991. Han er spesielt kjent for å ha ledet programmet «Tore på Sporet» som har gått i flere omganger siden 1996. Serien er like aktuell og populær som før med sin nye sesong i 2020.

Tore Strømøy har også en bakgrunn i idrett og har 12 NM-gull i kappgang. Han har spilt i band, og har utgitt flere bøker som «På sporet av deg» (2006) og ungdomsromanen «Isprinsessen» (2008). Som journalist har han jobbet i avis, radio og tv.

Vis foredrag med Tore Strømøy
Tore Strømøy foredrag

Tore Strømøy holder foredrag om:

 • Mangfold – hva vi kan tjene på å være mer imøtekommende overfor annerledeshet? Hvordan bygger man en rausere kultur og møter endringer og det som er nytt med et åpent sinn?
 • Tore forteller om hvordan det er å komme til en bedrift og være annerledes enn de som er der fra før. Om å finne styrke nettopp i denne annerledesheten.
 • Tore har selv opplevd å komme inn i en stor bedrift med en annen bakgrunn, et annet tenkesett og hvordan du da blir møtt med stor skepsis. Foredraget tar utgangspunkt i hvordan en konservativ bedrift tar i mot noen nye, med feil bakgrunn og nye tanker de ikke liker. Du får høre hans egen historie fra dust til hyllet helt med «Tore på sporet».
 • De fleste av oss er redde for det nye som kommer og ikke er så mottakelig for det som er helt annerledes, men hva taper vi når vi har denne holdningen?
Tore Strømøy foredrag

Konferansier og debattleder

 • Tore Strømøy har lang erfaring som leder av ulike programmer på NRK-TV. Han er kjent for sin folkelige og jordnære stil, og blander profesjonell ledelse med humor og en varm tone.
 • Tore er mye brukt som konferansier og debattleder i ulike sammenhenger, og kan bookes til det meste.
Tore Strømøy foredrag

Å følge et spor

 • Tore Strømøys utrettelige arbeid for å spore opp og føre sammen slektninger har trukket millioner til TV-skjermen, og sørget for at Tore er blitt kåret til årets TV-navn i Norge hele tre ganger!
 • I foredraget «Å følge et spor» får du bli med Tore Strømøy på en reise fra Frøya til topps i Norsk TV. Du får høre hvordan suksess-serien «Tore på sporet» ble til, får et blikk bak kulissene og får høre hvordan Tore jobber for å finne folk. Alt fortalt med engasjement, glimt i øyet og sjarmen du allerede er kjent med fra TV-skjermen.
 • Selvsagt har Tore også med mange smakebiter fra serien og tar publikum med på en reise i tid, rom og følelser. Her blir det både mye latter og rørende møter, når Tore tar med tidligere Tore på sporet-deltakere på scenen for å høre hva serien har betydd for dem.
 • Opplev fantastiske historier som er så spennende som bare virkeligheten kan være!
Uforpliktende forespørsel på Tore Strømøy

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Tore Strømøy