Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-05

La deg smitte av entusiasmen og lær deg å bli din egen leder både på jobben og privat

Torkild Sköld

Torkild Sköld

Siviløkonom, yrkesoffiser, pedagog, leder og svært inspirerende svensk foredragsholder som er populær i hele Europa.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Torkild Sköld

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvem er sjefen i ditt liv? Torkild Sköld forteller på en trollbindende måte om verktøy og tips du kan bruke for å bygge et sterkere personlig lederskap. Med fengslende historiefortelling og berettelser fra hans egen livsreise, kommer du til å kjenne deg igjen og fylles opp av viktige innsikter. La deg smitte av hans entusiasme og lær deg å bli din egen leder både på jobben og privat.

Et foredrag med Torkild Sköld gir deg:

 • Konkrete metoder og teknikker som sikrer læring.
 • En av Sveriges mest etterspurte og prisvinnende foredragsholdere.
 • Få mer kontroll og innflytelse, samtidig som du utvikler egenskaper som er fundamentene for suksess både på jobb og i hverdagen.

Torkild Sköld ble kåret til årets beste nye foreleser i 2011. Bare noen år senere hadde han avansert til å bli en av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere. Som siviløkonom, yrkesoffiser, pedagog og foredragsholder har Torkild arbeidet med lederskap i over 30 år både i Sverige og internasjonalt.

Personlig lederskap ligger Torkilds hjerte nært. Han mener at uansett hvilket yrke du har så er det alltid du som er sjefen i ditt eget liv. Det handler om at du kan påvirke din egen situasjon og fremtid i en positiv retning,  ved å aktivt ta beslutninger og ansvar for dine handlinger. Personlig lederskap utgjør nemlig fundamentet i alt vellykket salg, kundeservice, markedsføring, miljø og kommunikasjon.

Med hjelp av anerkjennende historier deler Torkild av personlig erfaring, viktige innsikter og verktøy for at du skal kunne bygge opp et sterkt personlig lederskap.

Foredragene hans er energifulle, har høyt tempo, og hjelper deg med å skape et mer fremgangsrikt liv.

Torkild Sköld kan holde foredrag på svensk og engelsk.

Vis foredrag med Torkild Sköld
Foredrag med Torkild Sköld

Vinnende arbeidsglede – et humoristisk foredrag om motivasjon til forandring og inspirasjon til å ville endres

 • Torkild foreleser om lederskap og arbeidsglede. Han mener at uansett om du arbeider som leder eller ikke, så er du alltid ansvarlig for ditt eget liv. Torkild mener at det finnes en direkte sammenheng mellom eget ansvar, prestasjon, resultat og tilfredsstillelse i arbeidsliv og privatliv.
 • Mennesker er det mest unike bedriften har, og det eneste som ikke kan kopieres av konkurrenter. Selskapene som over tid kommer til å lykkes best er de med bra medarbeiderskap, stor arbeidsglede, tydelig kommunikasjon og bra kundeservice.
 • De kommer til å ha medarbeidere som er motivert og presterer bra. Både i privatlivet og på arbeidet – noe som leder til mindre stress, sykefravær og økt trivsel. De vil være fremtidens vinnere i en verden som stadig forandrer seg.
 • Torkilds foredrag er preget av høyt tempo, gjenkjennbare historier og aha-opplevelser. Du vil le masse og få verktøy man kan ta direkte i bruk i egen hverdag. Med sin erfaring og kompetanse har han skapt et foredrag som berører og inspirerer, uansett hvilken bedrift eller organisasjon han foreleser for.
Foredrag med Torkild Sköld

God på selvledelse – og god på å møte andre

 • Uansett om du jobber med eget foretak eller er ansatt, er du alltid administrerende direktør i det foretaket som kalles deg selv. I denne posisjonen tar du daglig beslutninger og gjør ting som påvirker hvordan du utvikler og forvalter deg selv.
 • Har du noen gang spurt deg selv «Hvordan tar jeg egne beslutninger»? eller «Hvordan utvikler og forvalter jeg egentlig mitt eget personlige lederskap?». Dette foredraget vil hjelpe deg til å svare på disse spørsmålene.
Foredrag med Torkild Sköld

Forandring i hverdagen – skap en innovativ virksomhet med modige medarbeidere

 • Det eneste konstante er endring. I forbindelse med endring er det ofte to motstridende krefter: det sikre og det usikre.
 • Hvordan du påvirkes av endring avhenger av hvordan du håndterer situasjonen. Torkild legger i dette inspirerende foredraget betydning at det er vi som må lede oss gjennom endringene.
 • Sett deg mål, forklar hvorfor du ønsker å oppnå dette og sett opp en plan for hvordan de skal oppnås – dette er oppskriften på konkurransekraftige forandringer.
 • Utdrag fra innholdet: 1) Vær komfortabel med å ubehag. 2) Gi slipp på gamle erfaringer som vanskeliggjør endringsprosess. 3) Skap mer sikkerhet og trygghet for varig endring. 4) Vær klar over forskjellene mellom din indre vilje og uvilje mot endring.
  Uforpliktende forespørsel på Torkild Sköld

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Torkild Sköld