Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Ny kunnskap som vil vekke følelsene dine til live

Touraj Keshtkar

Touraj Tooji Bandeh

Barnevernspedagog med lidenskapelige foredrag om feminin ledelse, medarbeiderskap og emosjonell kompetanse hos barn.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Touraj Tooji Bandeh

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Touraj Bandeh holder engasjerende foredrag om emosjonell kompetanse og ledelse, med fokus på hvordan vi kan samarbeide bedre ved å utvikle og ta vare på våre feminine egenskaper. Tooji holder også foredrag om emosjonell kompetanse hos barn.

Et foredrag med Touraj Bandeh gir deg:

 • Dyp innsikt i temaet menneskerettigheter over religion.
 • De emosjonelle guttene: viktigheten av utvikling av feminine egenskaper hos menn. Feminin ledelse og sunne relasjoner.
 • Bygg emosjonell kompetanse hos barn.

Touraj Bandeh, bedre kjent som Tooji, er utdannet barnevernspedagog, med videreutdanning i Integrativ Psykoterapi.

Touraj Bandeh har lang arbeidserfaring fra barnevernet, innenfor psykiatri, rus og trafficking. Han har også erfaring som pedagogisk leder og pedagog i barnehager, skoler, asylmottak, samt som kommunikasjonsrådgiver for Bufdir og Blåkors.

Som forfatter har han brukt sin barnefaglige erfaring til å skape et barneunivers rundt Taki og Bestemor. I de to første bøkene tar opp utfordrende temaer som død og vonde følelser. Bøkene har som ambisjon å gi barn emosjonell kompetanse på en lettfattelig og ufarlig måte, noe de sårt trenger i møte med livets utfordringer.

I dag jobber Tooji som låtskriver i Ekko publishing i Stockholm. Han har nylig også startet opp Conscious Norway, en plattform hvor ambisjonen er å skape en mer bevisst verden ved å gi folk verktøy til å lede seg selv i sine egne liv. Sammen med et utvalgt knippe eksperter bruker tilbyr han kurs, foredrag, eventer og workshops med fokus på selvutvikling og økt bevissthet.

Tooji har også regissert en rekke suksessfulle kampanjer i media hvor han har arbeidet med kunst som uttrykksform. Han hadde et sterkt politisk budskap. Fokuset var å skape en mer inkluderende verden med like muligheter for minoriteter som LHBT, kvinner og religiøst undertrykte.

Han har også jobbet aktivt med denne tematikken som prosjektleder på en rekke frivillige prosjekter. Før dette har han vært utøvende artist, og har blant annet vunnet MGP i 2012 og representerte Norge i Baku.

Tooji har også lang erfaring som programleder fra MGP Jr i NRK, Nickelodeon og MTV.

Vis foredrag med Touraj Tooji Bandeh
Touraj Bandeh foredrag

Menneskerettigheter over religion

 • Hvorfor er det så viktig å ha et samfunn som setter menneskerettigheter over religion? Hvorfor burde religion tilpasses etter samfunnets menneskesyn og lover? Hvordan kan vi snakke om religion uten at det blir personlig diskriminering? Tar vi friheten vår forgitt i Norge?
 • Dette foredraget tar for seg en av de største debattene og presenterer den fra et menneskerettighetsperspektiv. Med utgangspunkt i egen bakgrunn som flyktning gir Touraj Bandeh deg et perspektiv fra å være dobbel minoritet, med annen etnisk bakgrunn og som homofil. Vi får vite om de kampene som kjempes her i Norge i forhold til sosial kontroll og hvorfor vi ikke må ta friheten vår forgitt. Var Norge og Iran så annerledes før Islam kom til makten?
 • Målgruppe: Foredraget er rettet mot individer og virksomheter som ønsker å sette fokus på og forstå hvorfor det er viktig å stille kritiske spørsmål om utøvelse av ideologi, sett i et dobbelt minoritetsperspektiv. Tematikken er en god oppvekker i forhold til vår egen motivasjon til å kjempe for noe vi kan ta forgitt; nemlig friheten vår.
 • Foredraget kan vinkles til både bedrifter, virksomheter og idealistiske organisasjoner som er opptatt av å ha et flerkulturelt menneskerettighetsperspektiv.
Touraj Bandeh foredrag

De emosjonelle guttene 

 • Hvorfor er det viktig for menn og gutter å komme i kontakt med følelsene sine? Hvordan kan maskulinitet være giftig og bidra til emosjonell undertrykkelse? Hvorfor ansees feminine egenskaper som svakhet i dagens samfunn, og har det alltid vært slik?
 • Dette foredraget handler om hvorfor både maskuline og feminine egenskaper i et menneske er nødvendig for at vi skal kunne utvikle oss til å nå vårt fulle potensiale, både på individ- og samfunnsnivå. Hvordan kan vi gjenopprette balansen, komme i kontakt med egen bevissthet, skape bedre relasjoner og dra nytte av hele vår emosjonelle kompetanse? 
 • Målgruppe: Foredraget er rettet mot individer og virksomheter som ønsker å dyrke autentisk lederskap og medarbeiderskap, med fokus på å utvikle feminine egenskaper. Forskning understøtter at ledere som bruker sine feminine egenskaper presterer bedre. 
 • Foredraget kan også vinkles til foreldre og pedagogiske instanser, og ta for seg oppdragelse av barn og hvor viktig det er å være bevisst på hvordan vi projiserer kjønnsrollemønstre. Sammen kan vi gi barn gode rammer for å kunne vokse opp til å bli reflekterte, trygge og frie individer.
Touraj Bandeh foredrag

Bli leder i eget liv - skap mindre stress og utbrenthet

 • Hvilke underliggende behov har vi som ubevisst driver oss i valgene vi tar? Hvordan kan vi skape en sunn relasjon til oss selv, vårt sinn, vår kropp og emosjonalitet?
 • I dette foredraget deles verktøy og egner erfaringer. De deles med en tilnærming som vil la deg gjenopprette en god relasjon til egen kropp, emosjonalitet og kartlegge indre tanker og handlingsmønstre.
 • Ved å komme i kontakt og ta ansvar for egen emosjonalitet kan vi redusere stress, motvirke utbrenthet, skape bedre relasjoner til oss selv og de rundt oss, og dermed øke egen livskvalitet. Deltakerne vil bli rustet til å bli bedre ledere i eget liv. 
 • Målgruppe: Foredraget er rettet mot virksomheter og enkeltindivider som ønsker å sette fokus på mental helse, med en praktisk tilnærming og verktøy for redusere stress og utbrenthet.
Touraj Bandeh foredrag

Bygg emosjonell kompetanse hos barn med “Taki og Bestemor” 

 • Som barn føres vi tidlig inn i et akademisk system som handler om å prestere, skaffe oss en solid utdanning og kapre den beste jobben.
 • Hvor lærer vi å skape gode relasjoner til oss selv og andre? Hvor lærer vi å være et menneske? Hvordan kan vi vite hvilken retning vi vil gå i livet og ta gode avgjørelser, hvis vi ikke er i kontakt med oss selv og våre verdier? 
 • Barnebokserien “Taki & Bestemor” som foredraget bygger på, tar for seg temaet barn og emosjonell kompetanse. Med emosjonell kompetanse menes det å gi barn verktøy til å bli mer bevisste på, samt bedre til å organisere og bearbeide følelsene sine. Slik kan de på en mer hensiktsmessig måte håndtere utfordrende situasjoner de møter i livet.
 • Utfordrende tematikk som død og vonde følelser vil mange foreldre helst styre unna. Boken presenterer dette gjennom et barns perspektiv der de store spørsmålene stilles, og vinkles fra et vakkert og ufarlig perspektiv. 
 • Målgruppe: Foredraget er rettet mot foreldre og alle virksomheter som jobber med barn.
Uforpliktende forespørsel på Touraj Tooji Bandeh

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Touraj Tooji Bandeh