Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Bli med en helt alminnelig mann på en usedvanlig reise

Ulrich Larsen - Muldvarpen

Ulrich Larsen – Muldvarpen

Tidligere muldvarp og undercover i Nord-Korea.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Ulrich Larsen – Muldvarpen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ulrich Larsen var på mange måter en alminnelig mann med en helt vanlig oppvekst og en helt vanlig jobb. Men også en mann som tok et uvanlig valg som ble skjebnesvangert for livet han lever i dag og har gjort de siste 10 årene. Nemlig valget om å infiltrere Nord-Korea.

Et foredrag med Ulrich Larsen gir deg:

  • En surrealistisk og fantastisk historie fra undercover i Nord-Korea.
  • Spennende svar på hvordan en vanlig mann fikk til det CIA har prøvd i 20 år uten å lykkes.
  • Hemmeligheter og unik innsikt fra innsiden av Nord-Korea.

Ulrich Larsen er ingen James Bond. Selv kaller han seg en helt alminnelig mann. Han er kokk og tobarnsfar fra en forstad til København. Da han ble uføretrygdet i 2009 så han en dokumentarfilm om Nord-Korea, «Det røde kapellet». Den gjorde at han ble hektet på det bisarre diktaturet – og endte med at han infiltrerte den internasjonale venneforeningen for Nord-Korea.

I år etter år bygde han tillit hos sine nordkoreanske kontakter. Til slutt stolte de så mye på ham, at han fikk vite noen av regimets innerste hemmeligheter. Han dokumentere alt med et kamera. 

I dag kan Ulrich se tilbake på en vanvittig reise som varte fra 2010 til 2020. I ti år møtte han og lærte om spionasje fra de mest erfarne operasjonelle MI5- og CIA-agentene i verden. Etter avsløringen hans har et ekspertpanel ved FN innkalt Ulrich for å dele sine erfaringer.

Ulrich hadde aldri forventet eller håpet at han skulle bli et kjent ansikt over hele verden, men med Mole – Undercover i Nord-Korea ble det baksiden av medaljen han helst ville ha vært uten.

Vis foredrag med Ulrich Larsen – Muldvarpen
Ulrich Larsen foredrag

Muldvarpen – undercover i Nordkorea

  • Bli med en vanlig mann på en uvanlig reise, når Ulrich Larsen forteller sin surrealistiske og fantastiske historie om å være undercover i Nord-Korea.
  • Hvorfor brukte en vanlig familiemann fra Vestegnen 11 år av livet sitt på å infiltrere Nord-Korea? Hva var motivasjonen, hvordan skjulte han de konstante løgnene fra sin kone mens han reiste jorda rundt som undercover-agent – og hva nå?
  • Bli med i Europa, Kina, Nord-Korea, Jordan, Uganda og USA. Hør Ulrich selv snakke om hvordan han kom så nær Nord-Korea, noe CIA har prøvd i 20 år uten å lykkes.
  • Få svar på spørsmålene i den prisbelønte dokumentaren «The Mole – Undercover in North Korea». Og hør om CIA-kurset i USA, oppdagelsen av våpenhandelen og produksjonen av metamfetamin. Fra sekundene før avsløringen i en kjellerbunker i Spania, til å være undercover blant ekstreme kommunister og i 10 år spille at du er en av dem..
Uforpliktende forespørsel på Ulrich Larsen – Muldvarpen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Ulrich Larsen – Muldvarpen